Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(perla <3 @ 2012 08 08, 11:21)
o tai bandomaja pasidarykit ne Lt, tik nusifotografuokit ka padare ir nusiuskit pasirodyt savo kirpejai ko norit smile.gif

Net nebuvau pagalvojus apie bigsmile.gif Bet man cia tas bandomasis kainuotu daugiau nei LT sukuosena jauciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 08 rugpjūčio 2012 - 10:29
bandomosios ir vestuvines sukuosenu kaina nasiskiria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 08 08, 11:37)
bandomosios ir vestuvines sukuosenu kaina nasiskiria  smile.gif

Cia priklauso matyt nuo meistru ir nuo to, ar tikrai padaro sukuosena, ar tiesiog pamodeliuoja plaukus, kaip jums tiktu ir padaro preliminaru vaizda, nes tikrai kai kur kaina skiriasi.
Atsakyti
na taip zinoma... bet bandomaji tam ir daraisi kad paziureti ar gerai, graziai ir patogiai atrodai/jautiesi su ta sukuosena, ar ji issilaiko visa diena ir tt..
Todel, lengvo pamodeliavimo, plauku pasukimu ant pirstuku ir pasakymo "bus taip" "galima ir taip" neskaitau bandomaja sukuosena... 4u.gif
tai greiciau konsultacija ar sukuosenos aptarimas
Atsakyti
mergaites , o kur darotes sukuosenas?
Atsakyti
as Blic salone
Atsakyti

Skiriasi, bent jau Lietuvoje smile.gif
Pas daugumą meistrų bandomoji šukuosena - tai vaizdo sukurimas, t.y. padaroma lygiai tokia pati šukuosena, kaip vestuvių dieną, kartais net keletas ir mokama 50-80% kainos, nes visa tai nėra fiksuojama.
Jeigu viskas fiksuojama, tuomet tai jau skaitosi kaip šukuosena su pilna kaina, kaip ir vestuvių dieną.

Realiai jeigu bandomosios šukuosenos kaina yra žemesnė nei vestuvinės, tai meistrui neapsimoka tas bandomasis finansiškai. Pažįstu daug meistrų, kurie dėl šios priežasties jų nedaro. O ir laiko sugaištama daugiau, nes daugiau bendraujama, pasitariama ir pan...Tačiau aš asmeniškai esu "už" bandomąsias, nes jos suteikia ramybės dėl to, kaip atrodysite tą dieną, tuo pačiu galima susipažinti ir su meistre, jei iki to neteko bendrauti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 08 08, 11:10)
kolkas dar nezinau...eisiu i bandomaja... noriu kazko paprasto...

Graži suknele.

Kaip manot gal tas vadinamasis messy updo jums tiktu? Jis dabar populiarus.
smile.gif
Atsakyti
As irgi uz bandomasias
Atsakyti

mano skirsis g.gif bandomosios metu nekiš man gėlių į plaukus ir nenupurkš lakais ir visokiom fiksacinėm priemonėm iki negalėjimo, tai dėl to ir kaina kitokia bus 4u.gif
Atsakyti
as jei darausi bandomaji tai noriu matyti ir tureti toki rezultata kokio laukiu ir per vestuves...
taip pat ir makiaza dariausi bandomaji... jis man subego jau po valandos... todel neisiu pas ta meistre...
juk turi buti netik grazu bet ir tvarkinga ir islikti visa diena... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lotta23 @ 2012 08 08, 13:44)
Graži suknele.

Kaip manot gal tas vadinamasis messy updo jums tiktu? Jis dabar populiarus.
smile.gif

o kuom butent sis stilius pasizymi? ivedusi paieskoje radau tikrai sau patinkanciu, bet meta ir labai daug skirtingu sukuosenu....

taip radau aprasyma...butent kazko tokio ir noriu, kadgi esu kazkada dariusis garbanas netvarkingas vienai fotosesijai ir man visia taip patiko...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norvegiska_slywa: 08 rugpjūčio 2012 - 18:41
Nu va pakalbejau su kirpeja, pasake is mano ilgio iseis padaryti tokias sukuosenas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti