Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

dieve, kaip sunku ta sukuosena isirinkti tinkama, atrodo grazu, bet neaisku, ar tinka... doh.gif ar darotes kas bandomasias sukuosenas ir makiaza? unsure.gif

per krikstynas labai norejau pinimo, atrodo grazu, paprasta, bet kad ir plaukai mano ilgoki, bet ploni, liko tik plona kasele, tai nebenoreciau vestuvem pynimo unsure.gif noretusi, kazko lengvo.. kokiu lengvu garbanu.. bet kiek esu garbanojus, tai pripurskai to lako ir gaunasi tokia sulipus sukuosena doh.gif labai nenaturaliai atrodo.. unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina123: 30 liepos 2012 - 19:40
user posted image
Papildyta:
Tumpaplaukems irgi puosniu sukuosenu yra - tik nuo stiliaus priklauso ax.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 07 30, 20:32)
dieve, kaip sunku ta sukuosena isirinkti tinkama, atrodo grazu, bet neaisku, ar tinka...  doh.gif ar darotes kas bandomasias sukuosenas ir makiaza?  unsure.gif

darysiuos ir šukuoseną, ir makiažą, būtent dėl to ir darysiuos, kad neįsivaizduoju ar tiks, kaip atrodysiu su norima šukuosena rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 07 30, 13:48)
O kur rasti tema sukuosenos (ne vestuvines). Kazkada buvau radusi. O dabar jau kelinta diena niekaip nerandu..  doh.gif

O koks skirtumas vestuvine ar nevestuvine biggrin.gif Juk betkokia sukuosena galim apriderinti kiekvienai progai ir kiekvienai merginai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2012 07 31, 13:35)
O koks skirtumas vestuvine ar nevestuvine  biggrin.gif  Juk betkokia sukuosena galim apriderinti kiekvienai progai ir kiekvienai merginai  bigsmile.gif

Suprantu, kad galima smile.gif bet norisi daugiau pasiziureti. O svarbiausia, jog buvau radusi, o dabar neberandu. Noreciau kokios su pynimais, busiu pamerge smile.gif
Atsakyti
Aš neapsisprendelė tai ir make up, ir šukuoseną bandomąją darysiuosi, kad išsiaiškinčiau galutinai ko noriu ir ar tinka doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi ir as gausiu patarima , nes pasimetus as ....
Mano suknele organzine, labai panasi i sia
user posted image
Plaukus, galvoju kelti, uzsisakiau kad man padarytu organzine gele i plaukus,
busiu su grifkute , nes man su ja graziausia. Gal kas kazka patars, gal kils kokios asociacijos ?

Atsakyti
o man kilo toks klausimas.. reikia moketi uz bandomaja sukuosena ar ne? Jei taip tai kiek kirpejos praso?
Papildyta:
p.s. ta pati dilema ir su makiazu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateniuke @ 2012 08 02, 13:11)
o man kilo toks klausimas.. reikia moketi uz bandomaja sukuosena ar ne? Jei taip tai kiek kirpejos praso?
Papildyta:
p.s. ta pati dilema ir su makiazu.. g.gif

mokėti reikia 4u.gif aš kur buvau, ko klausiau, tai visur pusę sumos, t.y. jei šukuosena kainuoja 100 lt, tai bandomoji - 50 lt ir pan.
p.s. tas pats ir su makiažu
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 03 rugpjūčio 2012 - 07:25
Gal kuriai merginai pravers 4u.gif

http://www.youtube.c...player_embedded
Atsakyti
as sukuosena dariausi su gyvom (teipuotom ) rozem, tos rozes jau po keliu valandu buvo nuvyte- nera ko noreti kai lauke +30C .
Atsakyti