Na va papuole draugu vestuves ir bandziau savo vestuvine sukuosena. Viskas liux,bet vakarui isibegejus jin tokia pasipesiojus liko,kas man nepatiko (gal nuo ilgu auskaru,nes kliuvo daznai). Tai dabar galvoju virsu taip pat daryti tik kasele nebe pinti, o garbanoti.
QUOTE(beddable @ 2012 07 24, 12:20)
Na va papuole draugu vestuves ir bandziau savo vestuvine sukuosena. Viskas liux,bet vakarui isibegejus jin tokia pasipesiojus liko,kas man nepatiko (gal nuo ilgu auskaru,nes kliuvo daznai). Tai dabar galvoju virsu taip pat daryti tik kasele nebe pinti, o garbanoti.
Tikriausiai nuo auskarų ir su tuo nieko nepadarysi, nebent auskarus keist
Aš jūsų vietoje neatidengčiau pilnai kaktos. Plaukų augimo linija eina kvadratu, negražu, kai abu kvadrato kampai atidengti. Aišku, svarbiausia, kad pati gerai jaustumėtės, aš čia sprendžiu tik iš šios foto, kur nesimato veido
P.S. Tokia plaukų augimo linija būdinga daugeliui merginų, tai nieko baisaus, nesijaudinkite
Vestuviniai auksarai mano bus trumpuciai Gal tuomet galetumete imesti kokiu nuotrauku su sukuosenom,kur neatidengta kakta ir butu kazkas panasaus?
O man visai gražu pasitaršiusi kasa, specialiai prašyčiau, kad ją pataršytų
O čia į kasų ir ne tik temą
O čia į kasų ir ne tik temą
Benice, ačiū, taip ir maniau
nusipirkau siandien tuo prisegamus plaukus tai visa vakara namuose staipiausi. Visai man patinka. reikes gal isigudrint paciai isisegt ir kur nueit isbandyt.
QUOTE(ader @ 2012 07 24, 22:17)
nusipirkau siandien tuo prisegamus plaukus tai visa vakara namuose staipiausi. Visai man patinka. reikes gal isigudrint paciai isisegt ir kur nueit isbandyt.
aš irgi turiu, bet dar nesisegiau, nebandžiau..per bandomąją pabandysiu. O kokius jus pirkot? Tikrus ar sintetinius... kainelės jų tai
Sveiki
Kokią šukuoseną patartumėt prie tokios suknutės? Man patinka lengvos besiplaikstančios garbanos, tinka sukelti plaukai Mano plaukai šiek tiek žemiau pečių, natūraliai linkę šiek tiek banguotis (nuorodoj yra mano foto)
DSC06430.JPG - 3.2 Mb
Patiktų gal kažkas tokio
Bet pas mane mažiau plaukų O gal geriau susikelt
Ačiū
Kokią šukuoseną patartumėt prie tokios suknutės? Man patinka lengvos besiplaikstančios garbanos, tinka sukelti plaukai Mano plaukai šiek tiek žemiau pečių, natūraliai linkę šiek tiek banguotis (nuorodoj yra mano foto)
DSC06430.JPG - 3.2 Mb
Patiktų gal kažkas tokio
Bet pas mane mažiau plaukų O gal geriau susikelt
Ačiū
sveikos,
o as noriu buti su neristais,palaidais plaukais..visiskai paprastai,nebent sone viename kilstelti paprasysiu ,kad gelyte isegtu nenoriu jokiu sukuosenu,man labai grazu ,plaukai ilgoki mano
o as noriu buti su neristais,palaidais plaukais..visiskai paprastai,nebent sone viename kilstelti paprasysiu ,kad gelyte isegtu nenoriu jokiu sukuosenu,man labai grazu ,plaukai ilgoki mano
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 23:06)
aš irgi turiu, bet dar nesisegiau, nebandžiau..per bandomąją pabandysiu. O kokius jus pirkot? Tikrus ar sintetinius... kainelės jų tai
Mergaitės, nepirkite sintetinių plaukų, nebent kokiam kuodui, kur galima uždengti ir jų visiškai nesimato. Palaidų plaukų šukuosenoms sintetiniai negražu. Visu pirma jų negalima formuoti (tai, ką sako pardavėjos, netiesa, bylenkiek kartų bandžiau-negražu, išsileidžia), antra - jie nenatūraliai blizga. Rezultate ir kirpėjai dvigubai darbo, padaryti kažką padoresnio iš jų, o ir Jums koks jausmas, jei gali matytis, kad prisegti
Geriau nusipirkti per skelbimus nešiotus, bet natūralius nei naujus sintetinius - mano nuoširdus patarimas Jums
QUOTE(Nijoliux @ 2012 07 24, 23:39)
Sveiki
Kokią šukuoseną patartumėt prie tokios suknutės?
Kokią šukuoseną patartumėt prie tokios suknutės?
Man atrodo, kad reiktų darytis kažką, kas būtų/kabėtų ties nugarą. Kadangi suknelės priekis yra papuoštas ta skersa perneša, tai ant jos geriau nieko nedėti, kad nesusimakaluotų vaizdas
QUOTE(mamiux @ 2012 07 25, 00:34)
sveikos,
Tai gražu kasdienai, per vestuves galite atrodyti kaip ką tik iš lovos išlipusi. Nebent tie plaukai būtų tinkamai paformuoti (patiesinti profesionaliai, pabanguoti ar pan.). Man nėra baisiau, kad nuotaka yra susivėlusi po visų fotosesijų ir atrodo, kad ne tik nesidarė šukuosenos tą dieną, bet ir išvis nesišukavo
Tai tik mano nuomonė, vestuvių dieną turite būti graži SAU
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 20:06)
pirkau sintetinius , nes naturalus buvo tik tiesus ir netiko atspalviai.
QUOTE(Benice @ 2012 07 25, 05:59)
Mergaitės, nepirkite sintetinių plaukų, nebent kokiam kuodui, kur galima uždengti ir jų visiškai nesimato. Palaidų plaukų šukuosenoms sintetiniai negražu. Visu pirma jų negalima formuoti (tai, ką sako pardavėjos, netiesa, bylenkiek kartų bandžiau-negražu, išsileidžia), antra - jie nenatūraliai blizga. Rezultate ir kirpėjai dvigubai darbo, padaryti kažką padoresnio iš jų, o ir Jums koks jausmas, jei gali matytis, kad prisegti
Geriau nusipirkti per skelbimus nešiotus, bet natūralius nei naujus sintetinius - mano nuoširdus patarimas Jums
jei man reiketu kiekviena diena nesioti prisegtus plaukus, tai rinkciausi tik naturalius. Bet vienai dienai, kad padaryt sukuosena, tikrai manau neverta tiek investuoti Be to ir tie sintetiniai plaukai labai skirtingi. Maciau ju ir pigiu ir brangiu, pasirinkau brangesnius bet kokybiskus. JIe jau yra siek tiek pabanguoti, tariausi su kirpeja, tokiai sukuosenai kokios as noriu puikiai tiks. Be to atspalvis sutapo ideliai su mano plaukais. Tik tiek daug sruogu kiek ten yra man ant galvos netelpa Zodziu as patenkinta. Yra va proga uz savaites i baliu eiti, reikes isbandyt.
QUOTE(ader @ 2012 07 25, 09:15)
Bet vienai dienai, kad padaryt sukuosena, tikrai manau neverta tiek investuoti
Ie jau yra siek tiek pabanguoti, tariausi su kirpeja, tokiai sukuosenai kokios as noriu puikiai tiks.
Ie jau yra siek tiek pabanguoti, tariausi su kirpeja, tokiai sukuosenai kokios as noriu puikiai tiks.
Natūralius galima dažyti ir banguoti, todėl jie gali idealiai prisitaikyti prie visko, kas su jais gali būti daroma ir niekaip neatskirsi, kur baigiasi savas plaukas, o kur prasideda prisegtas. Jie banguojami kartu su savais plaukais. Sruogos susilieja, išgaunamas vientisumas, visiškai nesimato, kad plaukai prisegti.
Sintetiniai plaukai, o ypač banguoti - tokie ir liks, jų formuoti negalima. Labai sunku yra išgauti tokias pačias bangas, kurios jau padarytos fabrikiniu būdu. Identiškai tikrai neišeina, galima padaryti tik panašiai, bet vis tiek, kas supranta - matosi, kad skiriasi Esmė tame, kad jie kabo sau, o saviškiai sau, jie nesusilieja į bendrą bangą, gali pasidaryti atskiri sluoksniai ir tai, patikėkite, negražu. Šokate, judate - sintetiniai plaukai judės vienaip, saviškiai kitaip - vėl gi, matosi..
Esu dariusi ir su sintetiniais - visuomet matau, kur tie prisegti ir man negražu, nors ir atspalvis tas, bet plaukas blizga kitaip. Man tai atrodo pigiai, tad jeigu jau taupom ant išvaizdos - geriau išvis jų nepirkti ir nesisegti, bent jau palauidų plaukų šukuosenai.
Ir aplamai - kas čia per pasakymas "vienam kartui"? Taigi tas kartas merginoms būna svarbiausias gyvenime!!!
Aš neprekiauju plaukų tresais, man visiškai vienodai, kiek ant jų išleisite, bet kaip meistrė, patariu nuoširdžiai - geriau kokibiškas daiktas ir idealus vaizdas negu pigesnis ir su "niuansais"
Žinoma, tai Jūsų asmeninis reikalas, kaip su jais atrodysite, svarbu jaustis gerai. O jei mokėsite jaustis gerai su sintetiniais - puikuma
Aš taip nemoku Gal profesinė liga, gal kas...bet vis galvočiau - ar tik man stovint prie altoriaus svečiai nenagrinėja mano sintetiškai blizgančių plaukų Segiausi natūralius, tą patariu ir visoms kitoms. O patirties su tais plaukai turiu labai daug