Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Na va papuole draugu vestuves ir bandziau savo vestuvine sukuosena. Viskas liux,bet vakarui isibegejus jin tokia pasipesiojus liko,kas man nepatiko (gal nuo ilgu auskaru,nes kliuvo daznai). Tai dabar galvoju virsu taip pat daryti tik kasele nebe pinti, o garbanoti.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beddable: 24 liepos 2012 - 11:21
QUOTE(beddable @ 2012 07 24, 12:20)
Na va papuole draugu vestuves ir bandziau savo vestuvine sukuosena. Viskas liux,bet vakarui isibegejus jin tokia pasipesiojus liko,kas man nepatiko (gal nuo ilgu auskaru,nes kliuvo daznai). Tai dabar galvoju virsu taip pat daryti tik kasele nebe pinti, o garbanoti.

Tikriausiai nuo auskarų ir su tuo nieko nepadarysi, nebent auskarus keist smile.gif

Aš jūsų vietoje neatidengčiau pilnai kaktos. Plaukų augimo linija eina kvadratu, negražu, kai abu kvadrato kampai atidengti. Aišku, svarbiausia, kad pati gerai jaustumėtės, aš čia sprendžiu tik iš šios foto, kur nesimato veido smile.gif

P.S. Tokia plaukų augimo linija būdinga daugeliui merginų, tai nieko baisaus, nesijaudinkite 4u.gif
Atsakyti
Vestuviniai auksarai mano bus trumpuciai smile.gif Gal tuomet galetumete imesti kokiu nuotrauku su sukuosenom,kur neatidengta kakta ir butu kazkas panasaus? 4u.gif
Atsakyti
O man visai gražu pasitaršiusi kasa, specialiai prašyčiau, kad ją pataršytų ax.gif
O čia į kasų ir ne tik temą
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Benice, ačiū, taip ir maniau 4u.gif
Atsakyti
nusipirkau siandien tuo prisegamus plaukus lotuliukas.gif tai visa vakara namuose staipiausi. Visai man patinka. reikes gal isigudrint paciai isisegt ir kur nueit isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 24, 22:17)
nusipirkau siandien tuo prisegamus plaukus  lotuliukas.gif tai visa vakara namuose staipiausi. Visai man patinka. reikes gal isigudrint paciai isisegt ir kur nueit isbandyt.

aš irgi turiu, bet dar nesisegiau, nebandžiau..per bandomąją pabandysiu. O kokius jus pirkot? Tikrus ar sintetinius... kainelės jų tai doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Kokią šukuoseną patartumėt prie tokios suknutės? Man patinka lengvos besiplaikstančios garbanos, tinka sukelti plaukai g.gif blush2.gif Mano plaukai šiek tiek žemiau pečių, natūraliai linkę šiek tiek banguotis (nuorodoj yra mano foto) blush2.gif
user posted imageuser posted image DSC06430.JPG - 3.2 Mb
Patiktų gal kažkas tokio g.gif
user posted imageuser posted image
Bet pas mane mažiau plaukų blush2.gif O gal geriau susikelt g.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nijoliux: 24 liepos 2012 - 22:40
sveikos,

o as noriu buti su neristais,palaidais plaukais..visiskai paprastai,nebent sone viename kilstelti paprasysiu ,kad gelyte isegtu ax.gif nenoriu jokiu sukuosenu,man labai grazu ,plaukai ilgoki mano ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 23:06)
aš irgi turiu, bet dar nesisegiau, nebandžiau..per bandomąją pabandysiu. O kokius jus pirkot? Tikrus ar sintetinius... kainelės jų tai doh.gif

Mergaitės, nepirkite sintetinių plaukų, nebent kokiam kuodui, kur galima uždengti ir jų visiškai nesimato. Palaidų plaukų šukuosenoms sintetiniai negražu. Visu pirma jų negalima formuoti (tai, ką sako pardavėjos, netiesa, bylenkiek kartų bandžiau-negražu, išsileidžia), antra - jie nenatūraliai blizga. Rezultate ir kirpėjai dvigubai darbo, padaryti kažką padoresnio iš jų, o ir Jums koks jausmas, jei gali matytis, kad prisegti doh.gif
Geriau nusipirkti per skelbimus nešiotus, bet natūralius nei naujus sintetinius - mano nuoširdus patarimas Jums 4u.gif

QUOTE(Nijoliux @ 2012 07 24, 23:39)
Sveiki  4u.gif
Kokią šukuoseną patartumėt prie tokios suknutės? 

Man atrodo, kad reiktų darytis kažką, kas būtų/kabėtų ties nugarą. g.gif Kadangi suknelės priekis yra papuoštas ta skersa perneša, tai ant jos geriau nieko nedėti, kad nesusimakaluotų vaizdas smile.gif

QUOTE(mamiux @ 2012 07 25, 00:34)
sveikos,

o as noriu buti  su neristais,palaidais plaukais..visiskai paprastai,nebent sone viename kilstelti paprasysiu ,kad gelyte isegtu ax.gif nenoriu jokiu sukuosenu,man labai grazu ,plaukai ilgoki mano ax.gif

Tai gražu kasdienai, per vestuves galite atrodyti kaip ką tik iš lovos išlipusi. Nebent tie plaukai būtų tinkamai paformuoti (patiesinti profesionaliai, pabanguoti ar pan.). Man nėra baisiau, kad nuotaka yra susivėlusi po visų fotosesijų ir atrodo, kad ne tik nesidarė šukuosenos tą dieną, bet ir išvis nesišukavo doh.gif

Tai tik mano nuomonė, vestuvių dieną turite būti graži SAU rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 20:06)

pirkau sintetinius , nes naturalus buvo tik tiesus ir netiko atspalviai.

QUOTE(Benice @ 2012 07 25, 05:59)
Mergaitės, nepirkite sintetinių plaukų, nebent kokiam kuodui, kur galima uždengti ir jų visiškai nesimato. Palaidų plaukų šukuosenoms sintetiniai negražu. Visu pirma jų negalima formuoti (tai, ką sako pardavėjos, netiesa, bylenkiek kartų bandžiau-negražu, išsileidžia), antra - jie nenatūraliai blizga. Rezultate ir kirpėjai dvigubai darbo, padaryti kažką padoresnio iš jų, o ir Jums koks jausmas, jei gali matytis, kad prisegti  doh.gif
Geriau nusipirkti per skelbimus nešiotus, bet natūralius nei naujus sintetinius - mano nuoširdus patarimas Jums  4u.gif

jei man reiketu kiekviena diena nesioti prisegtus plaukus, tai rinkciausi tik naturalius. Bet vienai dienai, kad padaryt sukuosena, tikrai manau neverta tiek investuoti schmoll.gif Be to ir tie sintetiniai plaukai labai skirtingi. Maciau ju ir pigiu ir brangiu, pasirinkau brangesnius bet kokybiskus. JIe jau yra siek tiek pabanguoti, tariausi su kirpeja, tokiai sukuosenai kokios as noriu puikiai tiks. Be to atspalvis sutapo ideliai su mano plaukais. Tik tiek daug sruogu kiek ten yra man ant galvos netelpa lotuliukas.gif Zodziu as patenkinta. Yra va proga uz savaites i baliu eiti, reikes isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 25, 09:15)
Bet vienai dienai, kad padaryt sukuosena, tikrai manau neverta tiek investuoti  schmoll.gif
Ie jau yra siek tiek pabanguoti, tariausi su kirpeja, tokiai sukuosenai kokios as noriu puikiai tiks.

Natūralius galima dažyti ir banguoti, todėl jie gali idealiai prisitaikyti prie visko, kas su jais gali būti daroma ir niekaip neatskirsi, kur baigiasi savas plaukas, o kur prasideda prisegtas. Jie banguojami kartu su savais plaukais. Sruogos susilieja, išgaunamas vientisumas, visiškai nesimato, kad plaukai prisegti.

Sintetiniai plaukai, o ypač banguoti - tokie ir liks, jų formuoti negalima. Labai sunku yra išgauti tokias pačias bangas, kurios jau padarytos fabrikiniu būdu. Identiškai tikrai neišeina, galima padaryti tik panašiai, bet vis tiek, kas supranta - matosi, kad skiriasi smile.gif Esmė tame, kad jie kabo sau, o saviškiai sau, jie nesusilieja į bendrą bangą, gali pasidaryti atskiri sluoksniai ir tai, patikėkite, negražu. Šokate, judate - sintetiniai plaukai judės vienaip, saviškiai kitaip - vėl gi, matosi..
Esu dariusi ir su sintetiniais - visuomet matau, kur tie prisegti ir man negražu, nors ir atspalvis tas, bet plaukas blizga kitaip. Man tai atrodo pigiai, tad jeigu jau taupom ant išvaizdos - geriau išvis jų nepirkti ir nesisegti, bent jau palauidų plaukų šukuosenai.

Ir aplamai - kas čia per pasakymas "vienam kartui"? lotuliukas.gif Taigi tas kartas merginoms būna svarbiausias gyvenime!!! doh.gif

Aš neprekiauju plaukų tresais, man visiškai vienodai, kiek ant jų išleisite, bet kaip meistrė, patariu nuoširdžiai - geriau kokibiškas daiktas ir idealus vaizdas negu pigesnis ir su "niuansais" smile.gif

Žinoma, tai Jūsų asmeninis reikalas, kaip su jais atrodysite, svarbu jaustis gerai. O jei mokėsite jaustis gerai su sintetiniais - puikuma 4u.gif

Aš taip nemoku blush2.gif doh.gif Gal profesinė liga, gal kas...bet vis galvočiau - ar tik man stovint prie altoriaus svečiai nenagrinėja mano sintetiškai blizgančių plaukų biggrin.gif Segiausi natūralius, tą patariu ir visoms kitoms. O patirties su tais plaukai turiu labai daug 4u.gif
Atsakyti