Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(varliuska @ 2012 07 20, 13:13)
Dar manau kad jei kirpciukai nestori tai einasi lengviau patvarkyti bet jei storesni... doh.gif  As savuosius jau kokius gerus tris menesius nekirpau kad tik lengviau butu juos kazkaip patvarkyti i sonus prie ilgesniuju plauku, bent jau taip ir mano kirpeja patare tai tikiuosi patarimas iseis i nauda  rolleyes.gif

Gera idėja, dar mėnuo liko tai paauginsiu, bus iki puses nosies mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2012 07 20, 13:00)
Problematiškiausia dalis Jūsų kirpčiai. Jei jie tokie trumpi, kaip rašote, tai su jais susitvarkyti bus nelengva  doh.gif Būna visą šukuoseną išeina padaryt sklandžiau nei padaryti tokius kirpčius  doh.gif Siūlyčiau juos kreipti į 2 šonus, klijuoti tiesiog prie likusių ilgesnių plaukų, o anuos pagarbanoti/pabanguoti  4u.gif  wub.gif

Šaunus patarimas, pasitarsiu su kirpėja, tikiuospavyks kažką padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 07 20, 12:16)
Gera idėja, dar mėnuo liko tai paauginsiu, bus iki puses nosies mirksiukas.gif

Per mėnesį vidutiniškai atauga 1cm biggrin.gif Jei dabar iki antakių, tai nebent dengs juos, bet iki nosies dar toloka g.gif
Bet vis tiek auginkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 07 20, 13:29)
Per mėnesį vidutiniškai atauga 1cm  biggrin.gif  Jei dabar iki antakių, tai nebent dengs juos, bet iki nosies dar toloka  g.gif
Bet vis tiek auginkite  4u.gif

Nea, dabar jau ilgesni nes kirpykloje prie kokias 3 savaites buvau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 20 liepos 2012 - 11:48
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 19, 20:59)
kokia ideali sukuosena  bigsmile.gif  nesiu kirpejai sita foto bigsmile.gif 
Tik gal zinote is kur toki papuosala gauti ? nes UK sumokeciau apie 80 lt, o brangoja sakyciau g.gif gal kas gaina kazka panasaus  g.gif  noriu balto, su plunksnomis

graži labai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Saidutia @ 2012 07 17, 18:03)
Kažkas prašė foto su pinta nuo sprando šukuosena  4u.gif

gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 07 20, 09:49)
bet problema su mano kirpčiukais, jie lygūs, iki antakių, ne kiekvienai šukuosenai pritaikomi biggrin.gif . Norėčiau, kad jie būtų ne tiesūs šukuosenoje, bet ant šono, arba apskritai paslėpti, neryškiai pagarbanoti arba prisegti.... mirksiukas.gif  Šukuosena prie tokios suknelės gal gražiau palaidesnė, laisvai krintanti, gal ir pačiai tokios labiau norėtųsi. Nuometas bus, bet dar nežinau kokio ilgumo, manau ilgesnis.

kokios bedos su kirpciais? g.gif jei juos turit, reiskias jums patinka ir tinka... ir as turiu, man jokios bedos del ju... ir visai nemazai kam tinka ax.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 07 20, 22:59)
kokios bedos su kirpciais?  g.gif jei juos turit, reiskias jums patinka ir tinka... ir as turiu, man jokios bedos del ju... ir visai nemazai kam tinka  ax.gif

Man bėdos, nes kaip tik juos atsiauginti bandau biggrin.gif
šiaip man kirpčiai gražu ir tinka, tačiau vasarą, ypač kai karšta- nepatogu, nes kakta labiau prakaituoja ir sulimpa jie. Tada jau nieko gero. O ir šukuosenai tai grožio neprideda.
Nors dabar, kai mano kirpčiai tokie pusiau ataugę ir į akis lenda, tai baisiai nervuoja. Nežinau, ar iki vestuvių ištversiu ir nenusikipsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Era_Tėja @ 2012 07 20, 23:39)
Nors dabar, kai mano kirpčiai tokie pusiau ataugę ir į akis lenda, tai baisiai nervuoja. Nežinau, ar iki vestuvių ištversiu ir nenusikipsiu  lotuliukas.gif

Mano kirpciai irgi atauge kazkaip jau grozio jie mazai priduoda nes nelabai moku pasitvarkyti, bet visgi esu linkusi pabuti kantria ir dar menesiuka pakentesiu ax.gif O paskui jau busiu pasiilgusi trumpos "grifkutes" ir atsisviezinsiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Galzinote kokiu pagrindu tvirtinamos organzines geles ant plauku g.gif koki segtuka prisiuna ? tokio tipo :
https://encrypted-tb...s1mYxvCxsJcli7S
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 21 liepos 2012 - 17:02
paprasta spilka tvirtink ir viskas...
turiu minty, tokia:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 19, 18:59)
user posted image
kokia ideali sukuosena  bigsmile.gif  nesiu kirpejai sita foto bigsmile.gif 
Tik gal zinote is kur toki papuosala gauti ? nes UK sumokeciau apie 80 lt, o brangoja sakyciau g.gif gal kas gaina kazka panasaus  g.gif  noriu balto, su plunksnomis

Va pas sia mergaite labai dailus papuosalai, o ir tokius kaip jum reikia gamina:
http://dovile.jimdo....iai-aksesuarai/
Atsakyti
Aš bandomosios šukuosenos laukiu išsišiepusi ir labai tikiuosi, kad neteks nusivilti.
Turiu išsirinkusi šukuoseną, kurios labai noriu, beliko melstis, kad man tiktų ir patiktų wub.gif
nuometo nebus, bus gėlės wub.gif jokių kuodukų taip pat nebus, nes ausis man būtinai reik slėpti, plius sprando linija nėra ideali, o tiksliau man visai nepatinka doh.gif taigi būsiu ilgom lengvom garbanom-bangom, o kad atidaryti veidą, tai priekines sruogas supinsim gėlėmis va taip:
user posted image
Papildyta:
uoj, iš tos laimės pamiršau pagrindinį klausimą užduoti doh.gif laugh.gif
ta sagę nuotraukoje keisiu gyvomis gėlėmis, kokių segtukų man reikia nusipirkti, kad jas pritvirtinti??
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2012 07 24, 10:25)
ta sagę nuotraukoje keisiu gyvomis gėlėmis, kokių segtukų man reikia nusipirkti, kad jas pritvirtinti??

user posted imageuser posted image 4u.gif
Atsakyti