Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Saidutia @ 2012 07 17, 17:03)
Kažkas prašė foto su pinta nuo sprando šukuosena  4u.gif
user posted image

Kur gauti tą dalyką, kuris į kuoduką įsideda ir padaro jį tokios tobulai apvalios formos ir išpūstą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 07 19, 14:37)
Kur gauti tą dalyką, kuris į kuoduką įsideda ir padaro jį tokios tobulai apvalios formos ir išpūstą?  g.gif

Jei kalbate apie ta vadinama "kempine", tai tikrai turetu buti kokioj cascada parduotuvej g.gif gal kokiam droge dar maciau g.gif ir tikrai yra Kauno Urme,pati ten pirkau 4u.gif kur buna plaukams visokios prieziuros priemones, ten bandykite, bet man atrodo, Droge paskutini karta maciau 4u.gif
Atsakyti
Gerai kad turime toki visagali interneta, bet kaip sunku issirinkti... g.gif Ieskau ir ieskau sau vestuvines sukuosenos, man labai patinka kuodeliai ar pynimai, bet deja neturiu ilgu plauku o ir veidelis geriau atrodo kai plaukai palaidi ir "nenuimti nuo zanduku" biggrin.gif Issirinkau kad noreciau kazko panasaus, bet dabar vis galvoju ar prie tokios sukuosenos eitu priderinti ar kazkur prisegti tarkim kokia gele ar siaip koki aksesuara?? O gal cia nieko segti jau nereikia ir taip grazu?? g.gif Pries vestuves dar eisiu truputi "atsviezinti" plauku spalva ir galvojam su kirpeja darytis bandomaja, bet nezinau ar cia ieskoti ko ar ne... ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Kur gauti tą dalyką, kuris į kuoduką įsideda ir padaro jį tokios tobulai apvalios formos ir išpūstą?  g.gif

Aš tai žinau būdą kai padaro iš kojinės ax.gif Pati turiu pasidariusi, bet čia ekstra atveju, nes tikrai manau yra pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(buckizs @ 2012 07 19, 15:34)
Aš tai žinau būdą kai padaro iš kojinės ax.gif Pati turiu pasidariusi, bet čia ekstra atveju, nes tikrai manau yra pirkti bigsmile.gif

O kaip tas daiktas atrodo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carpe diem @ 2012 07 19, 17:01)
O kaip tas daiktas atrodo?  ax.gif

pažiūrėk čia, yra ir video smile.gif

Plauku spurga is kojines
Atsakyti

Vakar Martinoj mačiau, Parke Outlet. Kaina apie 19-20lt smile.gif
Atsakyti

user posted image

kokia ideali sukuosena bigsmile.gif nesiu kirpejai sita foto bigsmile.gif
Tik gal zinote is kur toki papuosala gauti ? nes UK sumokeciau apie 80 lt, o brangoja sakyciau g.gif gal kas gaina kazka panasaus g.gif noriu balto, su plunksnomis
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2012 07 19, 19:59)
kokia ideali sukuosena  bigsmile.gif  nesiu kirpejai sita foto bigsmile.gif 
Tik gal zinote is kur toki papuosala gauti ? nes UK sumokeciau apie 80 lt, o brangoja sakyciau g.gif gal kas gaina kazka panasaus  g.gif  noriu balto, su plunksnomis

Šiuo metu aš turiu su plunksnomis tokių:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mano suknutė tokia, plaukai ploni, nepaklusnūs, truputį ilgesni nei iki pečių. Šukuosenų pas jus prisižiūrėjau įvairiausių grožių, daug kas patinka, bet problema su mano kirpčiukais, jie lygūs, iki antakių, ne kiekvienai šukuosenai pritaikomi biggrin.gif . Norėčiau, kad jie būtų ne tiesūs šukuosenoje, bet ant šono, arba apskritai paslėpti, neryškiai pagarbanoti arba prisegti.... mirksiukas.gif Šukuosena prie tokios suknelės gal gražiau palaidesnė, laisvai krintanti, gal ir pačiai tokios labiau norėtųsi. Nuometas bus, bet dar nežinau kokio ilgumo, manau ilgesnis.
Gal patartumėt kokių variantų? Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 20 liepos 2012 - 08:53
QUOTE(vaiduliauskis @ 2012 07 20, 09:49)
Sveikos, mano suknutė tokia, plaukai ploni, nepaklusnūs, truputį ilgesni nei iki pečių. Šukuosenų pas jus prisižiūrėjau įvairiausių grožių, daug kas patinka, bet problema su mano kirpčiukais, jie lygūs, iki antakių, ne kiekvienai šukuosenai pritaikomi biggrin.gif . Norėčiau, kad jie būtų ne tiesūs šukuosenoje, bet ant šono, arba apskritai paslėpti, neryškiai pagarbanoti arba prisegti.... mirksiukas.gif  Šukuosena prie tokios suknelės gal gražiau palaidesnė, laisvai krintanti, gal ir pačiai tokios labiau norėtųsi. Nuometas bus, bet dar nežinau kokio ilgumo, manau ilgesnis.
Gal patartumėt kokių variantų? Ačiū!

Problematiškiausia dalis Jūsų kirpčiai. Jei jie tokie trumpi, kaip rašote, tai su jais susitvarkyti bus nelengva doh.gif Būna visą šukuoseną išeina padaryt sklandžiau nei padaryti tokius kirpčius doh.gif Siūlyčiau juos kreipti į 2 šonus, klijuoti tiesiog prie likusių ilgesnių plaukų, o anuos pagarbanoti/pabanguoti 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 07 20, 12:00)
Problematiškiausia dalis Jūsų kirpčiai. Jei jie tokie trumpi, kaip rašote, tai su jais susitvarkyti bus nelengva  doh.gif Būna visą šukuoseną išeina padaryt sklandžiau nei padaryti tokius kirpčius  doh.gif Siūlyčiau juos kreipti į 2 šonus, klijuoti tiesiog prie likusių ilgesnių plaukų, o anuos pagarbanoti/pabanguoti  4u.gif  wub.gif

Dar manau kad jei kirpciukai nestori tai einasi lengviau patvarkyti bet jei storesni... doh.gif As savuosius jau kokius gerus tris menesius nekirpau kad tik lengviau butu juos kazkaip patvarkyti i sonus prie ilgesniuju plauku, bent jau taip ir mano kirpeja patare tai tikiuosi patarimas iseis i nauda rolleyes.gif
Atsakyti