Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(ader @ 2012 07 17, 12:17)
Aciu Benice. O kur Vilniuje prekiauja tais prisegamais plaukais. Esu maciusi tik Garinuose, kazkokiu peruku.

www. baltichair. eu berods g.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Kažkas prašė foto su pinta nuo sprando šukuosena 4u.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 07 17, 17:03)
Kažkas prašė foto su pinta nuo sprando šukuosena  4u.gif

aciu bigsmile.gif

o gal daugiau panasiu yra rolleyes.gif
Atsakyti
Ilgakasėm tiktų:
user posted image
user posted image

Paprasta, bet man visai gražu:
user posted image
user posted image

Savotiški pynimai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnaitė: 18 liepos 2012 - 20:54
QUOTE(Agnaitė @ 2012 07 18, 21:48)
Ilgakasėm tiktų:

Man moterims graziausia ilgi palaidi plaukai, o ne tie visi tortai pakausyje ar kuodeliai, labai jau veidas turi buti grazus ir galvos forma, kad tiktu tie kuodeliai visokie. Teko matyti tokiu vestuviniu kuodu, kad graudu ziureti blush2.gif tai tik mano nuomone. Siaip, pastaba kirpejoms, jei matote, kad nuotakai kuodelis netinka- vertetu tai jai pasakyti ir ieskoti kito sprendimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2012 07 18, 23:07)
Siaip, pastaba kirpejoms, jei matote, kad nuotakai kuodelis netinka- vertetu tai jai pasakyti ir ieskoti kito sprendimo.  4u.gif

Gerai čia būtų, jei klientės aklai klausytų biggrin.gif
Dažna situacija - vyksta bandomieji, pagal merginos prašymą padaromas pvz. kuodelis (ar kt. šukuosena), matau, kad jai nelabai tinka, pasiūlau kitų variantų, viską fotografuojame smile.gif
Po to siunčiu nuotraukas su rezultatu, kur akivaizdžiai matosi, kad kuodelis nėra geriausias pasirinkimas, bet pasirenka vis tiek jį ax.gif
Ir ką? Siūlote sakyti - ne, Jums tikrai netinka, darykime kitką? g.gif Manau, kad taip irgi negalima...Negali primygtinai piršti savo nuomonės jeigu matai, kad žmogui patinka kitkas doh.gif Aš jau įsitikinau, kad kiekviena nuotaka turi savąjį grožio supratimą ir rinktis turi pati, tuomet bus patenkinta, jausis gerai, ko jai ir reikia vestuvių dieną smile.gif
Meistrai, iš savo pusės, gali tik siūlyti - man taip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 07 17, 17:03)
Kažkas prašė foto su pinta nuo sprando šukuosena  4u.gif
user posted image

Labai idomiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Mano ilgi plaukai, tai galvoju kazka paleistais daryt g.gif gal kazka is situ ax.gif
[attachmentid=223448] [attachmentid=223449] [attachmentid=223450]
[attachmentid=223451] [attachmentid=223452] [attachmentid=223453]

Papildyta:
Galvoju, galbut daryti prieki kaip tos 3 nuotraukos ir garbanas kaip sitos paskutines g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Astreja-: 19 liepos 2012 - 11:08
QUOTE(-Astreja- @ 2012 07 19, 12:05)
[attachmentid=223453]

Aš čia ne į temą, bet tas paskutinis pvz. - kokia melagystė biggrin.gif
Tipo viskas eina step-by-step, bet pasižiūrėkite, padaro 2 tokius ragus gale, ir atseit juos ištaršo nukreipiant į priekį. Bet...rezultate priekinės sruogos subanguotos pradedant nuo žandų, o jei tuos galinius susuktus plaukus nukreiptų į priekį ir ištaršytų, tai tikrai nesigautų bangos nuo žandų, būtų žemiau g.gif
Žodžiu - paveiksliukas apgavikas biggrin.gif
Atsakyti