Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

Aš norėčiau kažko lengvo wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
padekit, prasau, surast sukuosena, kur pinta nuo sprando i virsu blush2.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 07 17, 00:50)
padekit, prasau, surast sukuosena, kur pinta nuo sprando i virsu  blush2.gif  4u.gif  4u.gif

Kazkas tipo tokio?

user posted image

As kazkur dar maciau pintas tokias su kitokia kasyte, tik nerandu dabar
Atsakyti
Sveiko mergaites smile.gif
neuzilgo ir mano svente, lyg ir buvau issirinkusi sukuosena prie sukneles, bet dabar suabejojau blush2.gif zodziu neapsisprendziu ar prie tokios suknutes geriau daryti darbanas ir jas i viena sona susegti ar geriau kuodukas g.gif kazkaip galvoju ar neatrodysiu pernelyg pilna su garbanu sukuosena blush2.gif gal sakau kuodelis lieknintu bigsmile.gif labai noreciau nuomoniu is sono ax.gif

http://www.bestbrida...ge/Degrain.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristute39: 17 liepos 2012 - 10:12
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 07 17, 09:57)
Kazkas tipo tokio?

As kazkur dar maciau pintas tokias su kitokia kasyte, tik nerandu dabar

panasiai, bet ne ši. Va ir aš vakar perknisau ir nepamenu kurioj mačiau temoj. ten ly tamsus plaukai pinti buvo doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute39 @ 2012 07 17, 11:12)
Sveiko mergaites smile.gif
neuzilgo ir mano svente, lyg ir buvau issirinkusi sukuosena prie sukneles, bet dabar suabejojau blush2.gif zodziu neapsisprendziu ar prie tokios suknutes geriau daryti darbanas ir jas i viena sona susegti ar geriau kuodukas g.gif kazkaip galvoju ar neatrodysiu pernelyg pilna su garbanu sukuosena blush2.gif  gal sakau kuodelis lieknintu  bigsmile.gif labai noreciau nuomoniu is sono ax.gif

http://www.bestbrida...ge/Degrain.html

Priklauso ir nuo veido formos ir nuo plaukų ilgio. 4u.gif
Jeigu veidas apvalus, tai kuodelis tikrai ne lieknins, lieknins palaidi plaukai, nes dengs žandukus ir pan.
Kitas niuansas - plaukų ilgis, jeigu plaukai ilgesni ir garbanos kristų ant tų suknytės plunksnų, tai viskas susimakaluotų ir kaži ar gerai atrodytų g.gif
Bet kokiu atveju, žiūrėkite iš pradžių į veiduką, kaip gražiai, po to jau links suknelės eikite, nes kas iš to, jei prie suknelės tinka, o prie veido nelabai... g.gif
Atsakyti
buvau uzsidegus prisiauginti plaukus kad galima butu padaryt kokia grazia sukuosena. Bet atsisakiau tos minties. Taigi dilema islieka, ka daryti su trumpais plaukais. Suknele A tipo, t.y. iki pazastu, atvirais peciais, veidas apvalus, plaukai kare, gana trumpi ir nesimetriskai nukirpti (kasdienai variantas super) o vat ka sugalvoti sventei. Labai neprigarbanosi, o prilaizyti netinka. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 17, 12:02)
buvau uzsidegus prisiauginti plaukus kad galima butu padaryt kokia grazia sukuosena. Bet atsisakiau tos minties. Taigi dilema islieka, ka daryti su trumpais plaukais. Suknele A tipo, t.y. iki pazastu, atvirais peciais, veidas apvalus, plaukai kare, gana trumpi ir nesimetriskai nukirpti (kasdienai variantas super) o vat ka sugalvoti sventei. Labai neprigarbanosi, o prilaizyti netinka.  doh.gif

Galite nusipirkti plaukų tresus prisegamus ir galėsite pasidaryti tai, ko tik norisi bigsmile.gif
Atsakyti
galvojau apie tuos prisegamus plaukus. reiketu gal kazkur juos pasimatuot g.gif aciu Benice
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2012 07 17, 12:08)
galvojau apie tuos prisegamus plaukus. reiketu gal kazkur juos pasimatuot  g.gif aciu Benice

Parduotuvėse duoda pasimatuoti smile.gif Per skelbimus galima nebrangiai nusipirkti, tik reikia imti natūralaus plauko 4u.gif
Atsakyti
aciu Benice smile.gif plaukai mano tamsus ir ilgi iki juosmens,o veidukas sakyciau apvalus smile.gif
Atsakyti
Aciu Benice. O kur Vilniuje prekiauja tais prisegamais plaukais. Esu maciusi tik Garinuose, kazkokiu peruku.
Atsakyti