Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 07 03, 13:56)

Fainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 07 03, 12:56)

Ši tokia įdomi... bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Aviu Benice, as tik apie kuoda ir svajoju ant sono smile.gif

Nuraminai,kad is plonu plauku jis imanomas ir grazus 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
mergaites reikia jusu pagalbos blush2.gif
kokia sukuosena palaidu ar pusiau darytis prie tokios suknutes
suknele
nes reikia patarimo is salies,nes viena diena noriu vienokios,o kita jau kitokios doh.gif
plauku aksesuaras turetu buti hot pink spalvos ar tai juosta ar plunksnos kokios g.gif

aciu is anksto smile.gif
Atsakyti
Sveikos, arteja ir mano vestuviu diena, ir kuo arciau tuo baisiau darosi del sukuosenos.... esu sviesiu ilgu ir plonu plauku, busiu su ilgu veliumu, todel manau kad geriausiai butu dailus kuodukas, bet nenoriu, kad atrodyciau ,, sulaizyta"" .Labai prasau man patarti, nes tiek sukuosenu prisiziurejau ir niekaip negaliu apsispresti.Is anksto dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Pasitark su kirpėja, ji tikrai tau padės ir "nesulaižys" plaukų. Juk dabar kuodelių gali visokiausių pridaryti, su paraitytom garbanėlėm, truputį "išpešiotų" ir pan wink.gif Gali internete įvairių idėjų kuodeliui rasti.
Aš kadangi bandau atsiauginti kirpčius, tai bandysiu kažką panašaus į zzzzzvimt žinutėje pirmą nuotrauką, kur per priekį kaselė eina supinta - taip kirpčiai nekris ant akių ir "sulaižymo" didelio nebus. smile.gif
Atsakyti
Man taip pat kirpeja liepe kirpciukus atsiaugint, tai noreciau kad su pynimais butu bigsmile.gif kita savaite eisiu bandoma sukuosena darytis, tai ziuresiu ka is keliu sukuosenu pasiseks suregzti g.gif
Atsakyti
QUOTE(akutivo @ 2012 06 15, 13:12)

Sukuosena ir makiazas bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, sugalvojau, kad per vestuves darysiuos tik stambias garbanas ir vienam šone prisegsiu gyvos gėlės žiedą. Mano plaukai juodi, ilgi ir labai stori. Bet va, gal galit patarti, kokios gėlės žiedą pasirinkti? norėtusi, kad žiedas būtų masyvus, nes galvoju nesidėti nuometo g.gif
Atsakyti