Aviu Benice, as tik apie kuoda ir svajoju ant sono
Nuraminai,kad is plonu plauku jis imanomas ir grazus
Nuraminai,kad is plonu plauku jis imanomas ir grazus
Sveikos, arteja ir mano vestuviu diena, ir kuo arciau tuo baisiau darosi del sukuosenos.... esu sviesiu ilgu ir plonu plauku, busiu su ilgu veliumu, todel manau kad geriausiai butu dailus kuodukas, bet nenoriu, kad atrodyciau ,, sulaizyta"" .Labai prasau man patarti, nes tiek sukuosenu prisiziurejau ir niekaip negaliu apsispresti.Is anksto dekui uz patarimus
Pasitark su kirpėja, ji tikrai tau padės ir "nesulaižys" plaukų. Juk dabar kuodelių gali visokiausių pridaryti, su paraitytom garbanėlėm, truputį "išpešiotų" ir pan Gali internete įvairių idėjų kuodeliui rasti.
Aš kadangi bandau atsiauginti kirpčius, tai bandysiu kažką panašaus į zzzzzvimt žinutėje pirmą nuotrauką, kur per priekį kaselė eina supinta - taip kirpčiai nekris ant akių ir "sulaižymo" didelio nebus.
Aš kadangi bandau atsiauginti kirpčius, tai bandysiu kažką panašaus į zzzzzvimt žinutėje pirmą nuotrauką, kur per priekį kaselė eina supinta - taip kirpčiai nekris ant akių ir "sulaižymo" didelio nebus.
Sveikos, sugalvojau, kad per vestuves darysiuos tik stambias garbanas ir vienam šone prisegsiu gyvos gėlės žiedą. Mano plaukai juodi, ilgi ir labai stori. Bet va, gal galit patarti, kokios gėlės žiedą pasirinkti? norėtusi, kad žiedas būtų masyvus, nes galvoju nesidėti nuometo