Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Benice @ 2012 04 20, 09:42)
Aš vienareikšmiškai balsuočiau už pusiau palaidų plaukų šukuoseną  4u.gif

Ačiū 4u.gif Labai gražu, ypač paskutinės 2 wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katydid: 20 balandžio 2012 - 09:46
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 04 19, 23:15)
Keli mane sužavėję plaukų aksesuarai:

Kaip tik norėjau pasisakyti, kas man patinka ir jūs įdėjote šių pavyzdžių. Man taip pat labai patinka papuošalai į plaukus (nors šiaip jų net nenešioju beveik, išsskyrus segtukus), bet TAI dienai, man svarbiau jis nei net gi patys plaukai, tiesiog gražiai bet paprastai juos paruošiu, bet visą 'darbą' atliks būtent papuošalas. Gal taip pasirinkau, jog mano plaukai neįspūdingi.
Atsakyti
QUOTE(Steisi @ 2012 04 20, 10:46)
Kaip tik norėjau pasisakyti, kas man patinka ir jūs įdėjote šių pavyzdžių. Man taip pat labai patinka papuošalai į plaukus (nors šiaip jų net nenešioju beveik, išsskyrus segtukus), bet TAI dienai, man svarbiau jis nei net gi patys plaukai, tiesiog gražiai bet paprastai juos paruošiu, bet visą 'darbą' atliks būtent papuošalas. Gal taip pasirinkau, jog mano plaukai neįspūdingi.

Pritariu, labai gražūs wub.gif Man irgi patinka. Tik tiek, kad užsidėjus nuometą jie netenka savo grožio...pradingsta..nublanksta, tad reiktų būti be nuometo ax.gif
Atsakyti
Steisi,
O esate jau išsirinkus savo papuošalą? Kur ieškojote / radote? Gal parodysit jį ir mums? blush2.gif
Atsakyti
O man kazkaip visai nesiziuri palaidi plaukai ir veliumas g.gif man veliumas tinka tik prie suimtu plauku, o taip gaunas per daug kabanciu sluoksniu ant peciu..mano nuomone ilgi palaidi plaukai jau is saves atlieka veliumo funkcija, o cia gaunas sviestas sviestuotas..tik nepykit, bet cia mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Purpurine @ 2012 04 20, 12:04)
O man kazkaip visai nesiziuri palaidi plaukai ir veliumas g.gif  man veliumas tinka tik prie suimtu plauku, o taip gaunas per daug kabanciu sluoksniu ant peciu..mano nuomone ilgi palaidi plaukai jau is saves atlieka veliumo funkcija, o cia gaunas sviestas sviestuotas..tik nepykit, bet cia mano nuomone  blush2.gif

Čia skonio reikalas, ne kitaip. Būna merginų, kurioms nuometas iš principo nepatinka ir tiek.. ax.gif
Juk ir kuodą galima priskirti prie sluoksnio arba išvis pareikšti: kažkoks gumbas, o ant jo užuolaida dar lotuliukas.gif Tai čia žiūrint kieno lakesnė fantazija biggrin.gif
Atsakyti
merginos man dar jusu pagalbos reikia wink.gif
mano plaukai ilgi ir ju daug vestuviu diena noreciau kad sukuosena butu ant sono garbanos bet nk nerandu grazaus smile.gif kaskur tik vaidzuotej uzsifiksave ko noriu ax.gif
ir dar bijau ar tiks prie nano suknios http://www.dhgate.co...1313329478c470a
laukiu jusu patarimu wink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 04 20, 11:59)
Steisi,
O esate jau išsirinkus savo papuošalą? Kur ieškojote / radote? Gal parodysit jį ir mums?  blush2.gif

Parodysiu, kai išsirinksiu smile.gif Dar neturiu, bet esu įsitikinusi, kad būtent taip būsiu pasipuošusi. Vestuves intensyviai dar neplanuojam, tai tik akis kol kas ganau. Ir būsiu be nuometo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Steisi: 21 balandžio 2012 - 09:57
QUOTE(Purpurine @ 2012 04 20, 12:04)
O man kazkaip visai nesiziuri palaidi plaukai ir veliumas g.gif  man veliumas tinka tik prie suimtu plauku, o taip gaunas per daug kabanciu sluoksniu ant peciu..mano nuomone ilgi palaidi plaukai jau is saves atlieka veliumo funkcija, o cia gaunas sviestas sviestuotas..tik nepykit, bet cia mano nuomone  blush2.gif

Ziurint koks tas veliumas, ir kokie tie palaidi plaukai.. smile.gif mano buvo palaidi, bet ne pilnai, dalis suimta i virsu ir pamarmaliuota.. veliumas atrode labai graziai.. is priekio ziurint atrode kaip sukelti plauki i virsu su veliumu, o tik is sono ir galo mates dalis palaidu plauku.. zodziu viskas priklauso nuo sukuosenos ir veliumo.. man bent jau taip atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2012 04 20, 12:21)
Juk ir kuodą galima priskirti prie sluoksnio arba išvis pareikšti: kažkoks gumbas, o ant jo užuolaida dar  lotuliukas.gif  Tai čia žiūrint kieno lakesnė fantazija  biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(katydid @ 2012 04 20, 10:29)
Busiu su ilgu veliumu. Gal turite kokių idėjų ką būtų galima padaryti su mano plaukais? 4u.gif

Visur pirma, tai noriu pagirti suknute.. NEREALI!! 4u.gif busit labai grazi nuotaka.. wub.gif o del sukuosenos pritariu Benicei.. galima kazka pan ir pakombinuot.. pakausi galima labiau kelt gal, kad patemt veiduka, o visumoj daryt tokia pusiau palaidu pusiau sukeltu kazka
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(sandralija @ 2012 04 21, 14:26)

labai patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandralija: 21 balandžio 2012 - 13:28
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2012 04 21, 14:46)

BAM i desimtuka.. bigsmile.gif biggrin.gif suuuuuuper grazu... bet jauciu pirmajai daug plauku reik g.gif kad nesviestu galvos oda.. copy paste, tik idomu kas tokia galetu padaryt.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sandralija @ 2012 04 21, 14:27)
labai patiko  wub.gif

is kur jus traukiat tokius grazius pynimus blink.gif
Atsakyti