Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(por-for @ 2012 06 26, 21:43)
Gal patartumėte, kokią šukuoseną daryti ovalaus veido trumpaplaukei rudaplaukei (plaukai - natūralios spalvos, sveiki, tačiau neturi sodrumo)?

Labai sunkiai sekasi internete ieškoti. Ilgaplaukems yra pilna gražių šukuosenų pavydzdžiu, bet trumpaplaukėms...  doh.gif  Atrodo, kad tokios net neteka. biggrin.gif

Siūlyčiau rinktis tokius arba panašius variantus, aišku, bangelių gale būtų vos-vos, t.y. ant kiek užtektų to plaukų ilgio, taip pat patarčiau įsisegti kokį aksesuarą, bus puošniau.
user posted image
Atsakyti
user posted image

wub.gif wub.gif
Papildyta:
4u.gif

Gal galetumet man ka nors patart...
blush2.gif plaukai stori, gana paklusnus. Planuoju sviesint sruogom. Cia mano nuotrauka, su viso ilgio plaukais. Jie dabar kirpti tiesiai, ir niekur neiskarpyta.

Suknute manau bus tokia.
Neleidzia nukopijuot paveikslelio, tai tik nuoroda galiu ikelt doh.gif

Ar man tiktu user posted image ? Radau kelis psl atga ir laaaaaabai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2012 06 27, 11:13)
Ar man tiktu

Viskas būtų kaip ir gerai, tik matau problemą dėl kirpčiukų. Jeigu pasidarote parodytą šukuoseną, tai ką darysitės su kirpčiais? Jeigu paliksite taip, kaip Jūsų nuotraukoje, gali nelabai gerai atrodyti, nes biški kitoms stiliukas. Reikėtų kirpčiams priduoti kažkokio lengvumo, vėjavaikiškumo..tik kaži ar tas įmanoma su šiuo ilgiu g.gif
Plius dar žiūriu į suknelės iškirptę..kažkaip man ji atrodo per maža. Parodytame šukuosenos pavyzdėlyje iškirptė didesnė, ir tas nuogumas man padaro šukuoseną puošnesnę, dar ir lankelis svarbu. O gal išvis..sakyčiau Jums labiau tiktų V formos iškirptė g.gif

Žodžiu, Jūsų situacijoje aš gal nesu geriausia patarėja doh.gif

Visuomet sakau - darykitės tai, kas patinka, nes patarimų galite susilaukti įvairių, bet savąjį stilių geriausiai jaučiate pati 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 06 27, 11:24)
Žodžiu, Jūsų situacijoje aš gal nesu geriausia patarėja  doh.gif

V iskirptes nelabai galiu detis, del apvalumu nelygumu blush2.gif doh.gif Del to noriu ir man reikia "uzdaryti" krutine, kad tos neproporcijos nesisviestu taip labai blush2.gif Na zodziu ...
Laiko manau dar turiu tai gal rasiu kazka unsure.gif

Aciu uz komentara 4u.gif
Atsakyti
rabelkyte, nespejau pamatyt jusu foto, bet sita sukuosena super. jei iseina, tai tikrai darykites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 06 27, 09:56)
Siūlyčiau rinktis tokius arba panašius variantus, aišku, bangelių gale būtų vos-vos, t.y. ant kiek užtektų to plaukų ilgio, taip pat patarčiau įsisegti kokį aksesuarą, bus puošniau.

Ačiū už patarimą! 4u.gif Jūsų įkeltas pavyzdys turėtų man tikti, gal vestuvių dieną net ir panašus plaukų ilgis. thumbup.gif Ir pati galvojau, kad reikėtų kažkokio papuošalo į plaukus, tik kad neišeidavo sugalvoti bendro šukuosenos vaizdo. Dabar užvedėte ant kelio. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 06 27, 18:35)
rabelkyte, nespejau pamatyt jusu foto, bet sita sukuosena super. jei iseina, tai tikrai darykites  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
user posted image

ideja plauku papuosimui
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2012 06 27, 07:58)
Mano plaukai panasaus ilgio, tik dazyti, nera ypatingai ploni. Rinkausi pabangavima ir gyvos gelytes isegima. Kirpykloje is karto atkalbejo nuo geles, kadangi prie nedidelio kiekio plauku ji ne itin graziai ziurejosi. Tad jei rinksites gele, ziurekit, jog ji butu nediduke. Didesnes tinka ilgiems ir storiems plaukams. Be to, mano nuomone, gele plaukuose ir puokste turi dereti, kitaip nesiziuri. Man pritaike ir bangavima, ir pinima. Pinimas buvo laisvas, nesuverztas, todel odos nesimate. Vietoj geles klijavo svarovskio kristalus.

Aciu uz nuomone,atsargai turesiu ir smeigtuku,jei nuspresciau kitaip.
Mano gele tipo tokia kremine -http://www.google.lt...r:16,s:181,i:56

Daug geliu ir kt.aksesurau i plaukus maciau PC ''Diva'' parduotuvej.
Paciai kai reikejo neuzmaciau,tai siunciaus internetu . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2012 06 27, 00:22)
pabandysiu imesti savo, gal kam patiks ar kils kokiu ideju  4u.gif
kuodukas labiau ant sono, ne per pati viduri.

Labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2012 06 27, 07:58)
Be to, mano nuomone, gele plaukuose ir puokste turi dereti, kitaip nesiziuri.

mano nuomone buvo tokia pati. norejau geltonu geliu puokstes, tai ir i plaukus geles ieskojausi geltonos. po to sugalvojau, kad gele derinti prie sukneles, o auskarus prie puokstes. o gavosi viskas pieno baltumo ir ryskiai geltonu freziju puokste. ir viskas labai graziai ziurejosi smile.gif tiesiog sales puosime dejom geltonus ir baltus balionus, masinu puosimuose ant balto tiulio geltonas plunksneles ir viskas susiderejo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

gal žinote, kur Vilniuje galima nusipirkti mažų dirbtinių baltų gėlyčių, segamų į plaukus? Buvau vienoje parduotuvėje, kuri požeminėje perėjoje prie PC Europa įsikūrusi, tačiau ten tokių segamų gėlyčių labai mažas pasirinkimas... g.gif
Atsakyti