Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(MonCheri @ 2012 06 25, 23:03)
Sveikos,

gal patarsit ka-plaukai vidutinio ilgio,zemiau peciu ,rusvos spalvos (naturalus pelenu),bet jie ploni,priglude.
Su pynimais kaip jau cia skaiciau bijau kad nesviestu oda  g.gif .Turiu auksta kakta,kirpciukai atauginti.Gal kazka daugiau patarsit,galvoju apie bagavima ir isegti pvz gele  g.gif

Tikrai taip, geriau pabanguoti, pynimams reikia daugiau plaukų, nes kasos būtų menkos, o ir visur kitur gali būti nelabai...
Tokios detalės kaip gėlės labai pagelbėtų, mat jos galima užimti ne mažą galvos plotą, iš to pridengto plotelio galima pasivogti plaukų ir nukreipti kitur, kur jų bus daugiau, kas atrodys gražiau smile.gif Tik tiek, kad didelių bangų ant plonų plaukų nepatarčiau darytis, nes sunku padaryti gražu vaizdą, ploni plaukai sukrenta...Geriau atrodytų smulkesnės garbanos.
Dėl padažymo - taip, sruogelės tiktų 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 06 26, 09:16)

Aciu uz atsakyma bigsmile.gif ir tos merginos plauku spalva labai faina bigsmile.gif
Atsakyti
Gal patartumėte, kokią šukuoseną daryti ovalaus veido trumpaplaukei rudaplaukei (plaukai - natūralios spalvos, sveiki, tačiau neturi sodrumo)?
Šukuosena panaši į šią, tik mano plaukai ilgesni ir ypač - priekyje. Nežinau, kaip pavadinti tokį kirpimą, kai gale - trumpesni plaukai ir einant į priekį link veido - ilgeja. doh.gif
user posted image

Man norėtųsi, kad mano akys "nepradingtų" ir apskritai, nesinori plaukais uždengti veido.

O suknelė - panaši į šią:
user posted image

Labai sunkiai sekasi internete ieškoti. Ilgaplaukems yra pilna gražių šukuosenų pavydzdžiu, bet trumpaplaukėms... doh.gif Atrodo, kad tokios net neteka. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo por-for: 26 birželio 2012 - 20:44
pabandysiu imesti savo, gal kam patiks ar kils kokiu ideju 4u.gif [attachmentid=222949]
kuodukas labiau ant sono, ne per pati viduri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssiimmaa: 26 birželio 2012 - 23:23
QUOTE(ssiimmaa @ 2012 06 27, 00:22)
pabandysiu imesti savo, gal kam patiks ar kils kokiu ideju  4u.gif

Iš kur pirkote gėlytę į plaukus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2012 06 25, 23:03)
Sveikos,

gal patarsit ka-plaukai vidutinio ilgio,zemiau peciu ,rusvos spalvos (naturalus pelenu),bet jie ploni,priglude.
Su pynimais kaip jau cia skaiciau bijau kad nesviestu oda  g.gif .Turiu auksta kakta,kirpciukai atauginti.Gal kazka daugiau patarsit,galvoju apie bagavima ir isegti pvz gele  g.gif
Aciu!

Mano plaukai panasaus ilgio, tik dazyti, nera ypatingai ploni. Rinkausi pabangavima ir gyvos gelytes isegima. Kirpykloje is karto atkalbejo nuo geles, kadangi prie nedidelio kiekio plauku ji ne itin graziai ziurejosi. Tad jei rinksites gele, ziurekit, jog ji butu nediduke. Didesnes tinka ilgiems ir storiems plaukams. Be to, mano nuomone, gele plaukuose ir puokste turi dereti, kitaip nesiziuri. Man pritaike ir bangavima, ir pinima. Pinimas buvo laisvas, nesuverztas, todel odos nesimate. Vietoj geles klijavo svarovskio kristalus.
Atsakyti
QUOTE(Auksaklaupė @ 2012 06 27, 00:43)
Iš kur pirkote gėlytę į plaukus? bigsmile.gif

bijau pameluoti, bet Accessorize (atrodo, na vienoje is tu visu papuosaliuku ir aksesuaru parduotuviu), Akropolyje (Siauliuose). Ejau ieskot auskaru ir uzmaciau sita gele rolleyes.gif labai grazi, kirpeja labai gyre, sake retai kada mato tikrai grazia gele biggrin.gif ir ji ne visai balta, pieniska, gal vos kremine, zodziu tokia, kokios reikejo blush2.gif kainavo apie 30 Lt.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2012 06 26, 23:22)

lb grazu 4u.gif
ir gele fantastiska wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rassiukass: 27 birželio 2012 - 08:53
ssimmaa, labai patiko ir jums kaip matau puikiai tiko prie veiduko šukuosena thumbup.gif Tokia kartu klasikinė, bet ir nematyta, originali wub.gif
Atsakyti
aciu aciu smile.gif nesiausi nuotraukas kelias, is situ temu susiradus, kuoduku, kirpeja paziurejo, pasideliojo tuos mano plaukus (cia skaites bandomoji biggrin.gif ) ir sako jau zinau ka daryt. ir viskas. atejau ryte, sedau i kede ir laukiau kas bus smile.gif gavos labai gerai, tai, ko ir tikejausi.
Atsakyti

Labai grazu wub.gif
Atsakyti

labai labai labai bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti