Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As taip pat turiu dideli galvos skausma, kokia sukuosena rinktis. Apziurejau visas sukuosenas cia ir radau vos pora atitinkanciu save. Mano plaukai ilgi ir tamsus, taciau turiu kirpciukus(taip vadinama"grifka") ir nei neisivaizduoju ka galima butu padaryti is mano plauku. Uzkelti kirpciuku i virsu nesinori, nes mano kakta ganetinai auksta. Gal atsiras mergaiciu turinciu man patarima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(satira @ 2012 06 20, 13:46)
Sveikos  4u.gif  As taip pat turiu dideli galvos skausma, kokia sukuosena rinktis. Apziurejau visas sukuosenas cia ir radau vos pora atitinkanciu save. Mano plaukai ilgi ir tamsus, taciau turiu kirpciukus(taip vadinama"grifka") ir nei neisivaizduoju ka galima butu padaryti is mano plauku. Uzkelti kirpciuku i virsu nesinori, nes mano kakta ganetinai auksta. Gal atsiras mergaiciu turinciu man patarima  ax.gif

Pas mane tokie pat plaukuciai. Man kirpeja patare kuoduka darytis arba garbanoti prie mano sukneles, kuoduko nenoriu, tai susiradau tokia grazia sukuosena, is garbanotu plauku, tik reikia grifkute pasiauginti, tai vargstu dabar as su ja doh.gif jau ataugo biski, nervuoja ji mane, nei susisegti dabar jos nei ka, o i akis baisiai lenda doh.gif bet ko gi nepadarysi del savo sventes, kad tik grazi buciau blush2.gif
Va idedu nuotraukele, gal ir tau patiks 4u.gif
Atsakyti
Mano sukuosena. Buvau l.patenkinta,labai tiko prie veido. Padejo apsisprest kirpeja
tiesiog vestuviu diena.Aciu jai smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Snaily @ 2012 06 20, 15:04)
Pas mane tokie pat plaukuciai. Man kirpeja patare kuoduka darytis arba garbanoti prie mano sukneles, kuoduko nenoriu, tai susiradau tokia grazia sukuosena, is garbanotu plauku, tik reikia grifkute pasiauginti, tai vargstu dabar as su ja  doh.gif  jau ataugo biski, nervuoja ji mane, nei susisegti dabar jos nei ka, o i akis baisiai lenda  doh.gif bet ko gi nepadarysi del savo sventes, kad tik grazi buciau  blush2.gif
Va idedu nuotraukele, gal ir tau patiks  4u.gif

Kazka panasaus ir as noreciau, tik man irgi su kirpciuku auginimu vargas butu doh.gif Bet kogero tai vienintele iseitis, nes kuoduko ir as nenoreciau schmoll.gif Tikiuosi pateksiu i geros kirpejos rankas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulai2 @ 2012 06 20, 17:27)
Mano sukuosena. Buvau l.patenkinta,labai tiko prie veido. Padejo apsisprest kirpeja
tiesiog vestuviu diena.Aciu jai smile.gif

Gražu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O jūsų plaukai kokio ilgo? blush2.gif
Atsakyti
Iki peciu 4u.gif
Atsakyti
o ka daryt kai keli plaukai tik ant galvos ??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pilke @ 2012 06 24, 19:52)
o ka daryt kai keli plaukai tik ant galvos ???  blink.gif

Na siuo atveju turbut padetu plauku priauginimas.
Atsakyti
Sveikos, žiūrinėjau ir bandžiau surasti sau šukuoseną..čia kaip atrodau su suknele, kuri yra su švarkeliu, gaila kažkaip pamiršom nufotografuot be, bet viršus suknelės tiesus..
kaip manot, kokia šukuosena man tiktų labiausiai, nelabai noriu ko nors griežto, nes planuoju avėt raudonus batus, raudona puokštė, turėtų būti kažkas romantiško..tik nežinau, ar man labiau tiktų palaidi banguoti (kokios ir norėčiau), ar kažkas kito? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pilke @ 2012 06 24, 18:52)
o ka daryt kai keli plaukai tik ant galvos ???  blink.gif

Jeigu tik keli, tai priauginimas nepadės, matysis kapsulės, reikia peruko smile.gif
Nepanikuokite, dažniausiai situacija nebūna tokia bloga, kaip moterims atrodo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal patarsit ka-plaukai vidutinio ilgio,zemiau peciu ,rusvos spalvos (naturalus pelenu),bet jie ploni,priglude.
Su pynimais kaip jau cia skaiciau bijau kad nesviestu oda g.gif .Turiu auksta kakta,kirpciukai atauginti.Gal kazka daugiau patarsit,galvoju apie bagavima ir isegti pvz gele g.gif
pvz :user posted image
Beje-nenusprendziu del dazymo ,ar palikti viena spalva,ar geriau imaisyt sviesias sruogeles ir pan?!
kaip manot g.gif sunku issirinkti sukuosena kuri ypac tiktu prie veido ir pan.
Suknele tokio tipo http://www.google.lt...r:3,s:130,i:127Aciu!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonCheri: 25 birželio 2012 - 22:10