Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(Sedotti @ 2012 06 14, 11:57)
O man idomu, sukuosenos ilgu plauku, banguoti.
Cia tik norai, bet taip bijau kad dienos gale nebuciau issileidus kaip is po pirties sad.gif
Gal kad daresi?

Teisingai sako mergaitės, labai priklauso nuo plauko. Vienoms 2 dienas laiko, o kitoms keletą valandų unsure.gif
Atsakyti
user posted image thumbup.gif
Atsakyti
Sita nuostabi
Atsakyti
QUOTE(Norvegiska_slywa @ 2012 06 14, 20:08)
Sita nuostabi

man irgi ji labai thumbup.gif tik kazin ar man nors kazka man butu imanoma padaryt, nes plaukuciai ploni ir trumpuciai (nuo ausies zemyn kazkur 5cm, tai toks ilgis butu). Siaip, noriu kazko nestandarto, gali but vintazinio tipo sukuosena.

user posted image

ir si man laaaabai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla <3: 14 birželio 2012 - 19:27
QUOTE(perla <3 @ 2012 06 14, 20:21)
man irgi ji labai  thumbup.gif  tik kazin ar man nors kazka man butu imanoma padaryt, nes plaukuciai ploni ir trumpuciai (nuo ausies zemyn kazkur 5cm, tai toks ilgis butu). Siaip, noriu kazko nestandarto, gali but vintazinio tipo sukuosena.

Tai reikia ilgesnių plaukučių, nes kasai neužteks ilgio (bet tiesą sakant nlb supratau Jūsų ilgio? iki pečių maždaug ar trumpiau). g.gif

Aš labai noriu padaryti tokią šukuoseną kam nors, kokią nors crazy, bet visos nori standartinių biggrin.gif Kas ateis pas mane tokiai crazy šukuosenai, prižadu padaryti gerą nuolaidą thumbup.gif nes pačiai labai įdomu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 06 15, 10:05)
Tai reikia ilgesnių plaukučių, nes kasai neužteks ilgio (bet tiesą sakant nlb supratau Jūsų ilgio? iki pečių maždaug ar trumpiau).  g.gif

Aš labai noriu padaryti tokią šukuoseną kam nors, kokią nors crazy, bet visos nori standartinių  biggrin.gif  Kas ateis pas mane tokiai crazy šukuosenai, prižadu padaryti gerą nuolaidą thumbup.gif nes pačiai labai įdomu  lotuliukas.gif

Mano plaukuciai trumpesni nei iki peciu smile.gif Sakau, nuo ausies galiuko reikia priset dar kazkur apie 5 cm, tai butu toks ilgis. Bet iki rugsejo dar paaugs smile.gif

O as is tiesu, noriu tokios crazy sukuosenos smile.gif Benice, kur jus rasti?
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ech man niekaip neduoda įkelt nuotraukos doh.gif gal matysite nuėję http://s694.photobuc...urrent=foto.jpg gal pasakytumėte kokia man šukuosena tiktų? kaip ir galvojau apie kokį truputį pynimą, truputį palaidais ir į šoniuką, kirpėja pas kurią paparstai einu patvirtino, kad tokia šukuosena tiktų, gal jūs galėtumėte pasiūlymu duoti, pasakyti kas tiktų? ir kadangi amno kirpėja Utenoje, o tuoksiuosi Vilniuje ati dar ir kirpėjos ieškosiu ax.gif labai ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sokejuke86: 15 birželio 2012 - 14:19
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 15 birželio 2012 - 21:18
QUOTE(perla <3 @ 2012 06 15, 10:10)

O as is tiesu, noriu tokios crazy sukuosenos smile.gif Benice, kur jus rasti?

Aš čia 4u.gif Tik reik labai tikėtis, kad būtų laisvos vietos, nes vasarą, tai jau mažai kas belikę g.gif

QUOTE(akutivo @ 2012 06 15, 14:12)

Nai-nai-nai, mano darbelis čia blush2.gif Malonu, kad kažkam patiko ax.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2012 06 15, 15:17)
Ech man niekaip neduoda įkelt nuotraukos doh.gif gal matysite nuėję http://s694.photobuc...urrent=foto.jpg gal pasakytumėte kokia man šukuosena tiktų? kaip ir galvojau apie kokį truputį pynimą, truputį palaidais ir į šoniuką, kirpėja pas kurią paparstai einu patvirtino, kad tokia šukuosena tiktų, gal jūs galėtumėte pasiūlymu duoti, pasakyti kas tiktų? ir kadangi amno kirpėja Utenoje, o tuoksiuosi Vilniuje ati dar ir kirpėjos ieškosiu ax.gif  labai ačiū

Graži esate, daug kas tiktų prie Jūsų veiduko 4u.gif Derinkite ir prie suknelės, papušalų, aiškės ir konkretesnis šukuosenos modelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 06 19, 14:06)
Graži esate, daug kas tiktų prie Jūsų veiduko  4u.gif  Derinkite ir prie suknelės, papušalų, aiškės ir konkretesnis šukuosenos modelis  4u.gif

ačiū blush2.gif suknelė siūta, neturiu nusifotografavusi,reiks nufotografuoti parodyti kada, bet bus pieno baltumo, šilkinė lengvai krentanti, liemenuota, šone su papuošimu nedideliu, dėl papuošalų kažkaip nedaug jų nešioju manau, kad tik auskarų norėčiau g.gif
kažkas panašaus bet ne visai tas, nes maniškės visas liemuo gražiai aptemptas bus
http://www.google.lt...&...x=77&ty=101
kas prie tokio stiliaus suknelių tiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 06 19, 14:06)
Aš čia  4u.gif  Tik reik labai tikėtis, kad būtų laisvos vietos, nes vasarą, tai jau mažai kas belikę  g.gif

Mano vestuves rugsejo 14, penktadieni, sukuosenos reiketu is ryto, jei esant laisva, tai gal galit parasyti savo kontaktus i a.z.
Atsakyti