Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

aciu labai smile.gif
Atsakyti
kelios idejos smile.gif

http://loveit.lt/#/show/37312
Atsakyti
QUOTE(mmileta @ 2012 06 11, 18:24)

Laba dėkinga Jums už šį puslapį 4u.gif Pasicekavinau po puslapį, ten tiek visko įdomaus!!! bigsmile.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 06 12, 08:24)
Laba dėkinga Jums už šį puslapį  4u.gif  Pasicekavinau po puslapį, ten tiek visko įdomaus!!!  bigsmile.gif
Ačiū  4u.gif

Nera uz ka smile.gif Dziaugiuosi, kad praverte biggrin.gif
Atsakyti
merginos, jau seniai neseku temos, tad nežinau ar buvo kokių pavyzdėlių, bet ar renkasi nuotakos šukuosenoje gvazdikus? Na vieną baltą žiedelį tarkim? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2012 06 12, 22:04)
merginos, jau seniai neseku temos, tad nežinau ar buvo kokių pavyzdėlių, bet ar renkasi nuotakos šukuosenoje gvazdikus? Na vieną baltą žiedelį tarkim? smile.gif

Teko dėti raudonas smile.gif Realiai, tai skonio reikalas. MV gvazdikai ir sovietų gėlės, o man tai labai gražios gėlės ir tokių asociacijų nesukelia smile.gif
Jeigu patinka gvazdikai - kodėl ir ne bigsmile.gif Juk galima sukišti taip, kad kotelio nesimaty, tik pats žiedas, bus sunku suprasti, kokia tiksliai ta gėlė ax.gif

Aš tik už drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2012 06 12, 22:04)

renkasi ir man labai grazu wub.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Man irgi atrodo gražu gvazdikai, o balti ypatingai... smile.gif nors pati noriu arba orchidėjų, arba kalijų - dar neapsisprendžiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2012 06 13, 09:11)
renkasi ir man labai grazu  wub.gif
user posted image user posted image

Nu va, tikrai super! Puokštėje, tai net nesuprasi, kas per gėlės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2012 06 13, 09:17)
Nu va, tikrai super! Puokštėje, tai net nesuprasi, kas per gėlės  wub.gif

tikrai taip smile.gif is puokste laikesi labai gerai, visa savaite isstovejo ir kaip niekur nieko biggrin.gif
tik plaukuose apsitryne siek tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2012 06 13, 11:20)
tikrai taip smile.gif is puokste laikesi labai gerai, visa savaite isstovejo ir kaip niekur nieko  biggrin.gif
tik plaukuose apsitryne siek tiek ax.gif

mano irgi puokstyte laikesi visa savaite, nors ir dariau pati smile.gif is baltu su violetiniais gvazdikais:) kai turesiu nuotraukyte idesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agggata @ 2012 06 13, 13:58)

cia tokie simpatukai kuodukai/pynimai http://blog.modweddi...rstyles-we-love
Atsakyti