aciu labai
QUOTE(mmileta @ 2012 06 11, 18:24)
Laba dėkinga Jums už šį puslapį Pasicekavinau po puslapį, ten tiek visko įdomaus!!!
Ačiū
QUOTE(Benice @ 2012 06 12, 08:24)
Laba dėkinga Jums už šį puslapį Pasicekavinau po puslapį, ten tiek visko įdomaus!!!
Ačiū
Ačiū
Nera uz ka Dziaugiuosi, kad praverte
QUOTE(pim @ 2012 06 12, 22:04)
merginos, jau seniai neseku temos, tad nežinau ar buvo kokių pavyzdėlių, bet ar renkasi nuotakos šukuosenoje gvazdikus? Na vieną baltą žiedelį tarkim?
Teko dėti raudonas Realiai, tai skonio reikalas. MV gvazdikai ir sovietų gėlės, o man tai labai gražios gėlės ir tokių asociacijų nesukelia
Jeigu patinka gvazdikai - kodėl ir ne Juk galima sukišti taip, kad kotelio nesimaty, tik pats žiedas, bus sunku suprasti, kokia tiksliai ta gėlė
Aš tik už
Man irgi atrodo gražu gvazdikai, o balti ypatingai... nors pati noriu arba orchidėjų, arba kalijų - dar neapsisprendžiu
QUOTE(ankata @ 2012 06 13, 09:11)
Nu va, tikrai super! Puokštėje, tai net nesuprasi, kas per gėlės
QUOTE(Benice @ 2012 06 13, 09:17)
Nu va, tikrai super! Puokštėje, tai net nesuprasi, kas per gėlės
tikrai taip is puokste laikesi labai gerai, visa savaite isstovejo ir kaip niekur nieko
tik plaukuose apsitryne siek tiek
QUOTE(ankata @ 2012 06 13, 11:20)
tikrai taip is puokste laikesi labai gerai, visa savaite isstovejo ir kaip niekur nieko
mano irgi puokstyte laikesi visa savaite, nors ir dariau pati is baltu su violetiniais gvazdikais:) kai turesiu nuotraukyte idesiu
QUOTE(Agggata @ 2012 06 13, 13:58)
cia tokie simpatukai kuodukai/pynimai http://blog.modweddi...rstyles-we-love