QUOTE(jurga99 @ 2012 06 09, 22:13)
savadarbes pamerges sukuosena
Pačios šukuosenos įvertinti negalime, nes nesimato veido. Galima pasakyti tik tiek, kad plaukučių savininkė turėtų apsvarstyti šviesinimo galimybę, nes dabar šonuose plaukų mažai, šviečiasi oda, neestetiškai atrodo. Jei plaukai būtų šviesūs - tokio kontrasto nebūtų ir būtų daug gražiau
QUOTE(Amellie @ 2012 06 10, 15:59)
Kokia sukuosena patartumet prie tokios suknios?
Blogiausia, kad man netinka ir nepatinka joks kuodas. Esu auksto ugio, noreciau kokios kasos, ar pagarbiniuotu susegtu graziai plauku. Nuometas bus.
Jeigu norite pabrėžti V formos iškirptę, turite gražias kaklo linijas - tiktų suimti šonuose plaukai (gale gali būti palaidi), galima plaukučius perpinti į kasą ar tiesiog pynimą, kuris bazuotųsi gale. Svarbi ir veido forma
QUOTE(cami03 @ 2012 06 10, 22:15)
Sveikos
esu apvalaus veidelio, plonais, ilgais, šviesiais plaukučiais. Beveik visos šukuosenos, tai kuodeliai arba garbanos, o jos man labai netinka. Tačiau ir visai palaidais nesinorėtų, gal ką patartumėt?
Jeigu palaidi tiesūs atrodo padoriai, tai paimkite iš viršugalvio keletą storesnių sruogų ir jas bangomis padeliokite viršugalvyje, likę plaukai būtų palaidi. Tas padeliotas sruogas galima pabrėžti kokiais perliukais arba smulkiomis gėlėmis, būtų puošnu ir tuo pačiu ne kuodas, ne garbanos...Jeigu palaidi tiesūs nesižiūri, tai siūlyčiau įsigyti plaukų tresų, kad išgauti reikiamą tankį, tas tikrai pagelbėtų
QUOTE(XAlinaX @ 2012 06 10, 22:16)
Suku galvele, ka daryti reikes su savo plaukuciais didziaja diena
mano plaukai ilgoki mazdaug iki puses nugaros, iskarpyti, nesioju kirpciukus. Mastau gal kokias garbaneles daryti ir tuputli pakelti
nenoriu kazko per daug sudetingo ir vadinamuju tortu ant galvos neinoretu... Gal ka patarsit?
Labai svarbu, kokie yra kirpčiukai. Jeigu tiesūs, nukreipti į priekį, stenkitės, kad arti jų nebūtų garbanų, banguotų plaukų, nes tai 2 skirtingi stiliukai, gali atrodyti ...
Galima pabanguoti ir iš šonų susegti, kad priekyje nesimatytų tų bangų, tuomet atrodys gerai. Šiaip variantų daug, reikia žiūrėti į veiduką, nes visą tai, ką čia papasakojate realybėje gali atrodyti kitaip.
Pastebėjau tendencijas, kad netgi tvarkingu, gražių veidukų merginos labai save nuvertina, ieško kažkokių minusų, kur jų nėra ir pan..
Daugiau pasitikėjimo savimi, visos jaunos-gražios, į žmonas ima, reiškia princesytės-gražuolytės