Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

user posted image

user posted image

Atsakyti
Man kažkas tokio gražu, bet nerandu daugiau atitinkamai panašių nuotraukų smile.gif
Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

Idomiu ideju yra ir ne tik sukuosenoms bigsmile.gif

http://www.onestylis.../real-weddings/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 28 gegužės 2012 - 22:38
Prie retro šukuosenos tiktų kažkas su plunksnomis. Man taip patinka papuošimai su plunksnomis wub.gif Tik šiais laikais mažai kas išdrįsta taip pasipuošti...
Įkeliu mano gamintų papuošimų su plunsnomis, kurie tiktų pvz. retro stiliaus šukuosenai, gal kam pravers pati idėja:
user posted image
Atsakyti
dekoju uz patarima 4u.gif
Atsakyti
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:
user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Apmirus mūsų temutė, įmetu keletą papuošimų/gėlių šukuosenoms:
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Merginos, mano brolio vestuves ne uz kalnu, jo busima zmona iesko sukuosenos, labai nori su pinimais kazka pasidaryti, jos plaukai tamsus, iki peciu, ir tankus. Kiek ziuriu, kasytes, pinimai labai graziai atrodo ant sviesiu plauku, ant tampiu viskas siek tiek pasimeta... Gal turite kokiu ideju? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 06 08, 09:23)
Merginos, mano brolio vestuves ne uz kalnu, jo busima zmona iesko sukuosenos, labai nori su pinimais kazka pasidaryti, jos plaukai tamsus, iki peciu, ir tankus. Kiek ziuriu, kasytes, pinimai labai graziai atrodo ant sviesiu plauku, ant tampiu viskas siek tiek pasimeta... Gal turite kokiu ideju? Aciu  4u.gif

Su tamsiais plaukučiais sudėtinga. Jų turi būti daugiau, ilgis irgi pakankamai svarbu. Jeigu plaukų nlb daug, tai papinus viršuje būna šviečiasi oda, tada atrodo netvarkingai. Su šviesiais plaukais kitaip, ten niekur nesišviečia, plaukai labiau atsipindi šviesą ir jo atrodo daugiau nei ištikrųjų yra..
Įmetu bandomųjų pavyzdėlį, su tamsiais plaukais, bet čia jų daug, todėl pakankamai tvarkingai atrodo. Veiduką šiek tiek paslėpiau, kad nuotaka nepyktų, jog afišuoju blush2.gif
user posted image
Atsakyti
visos sukuosenos grazios, bet deja ilgaplaukems.as pati esu trumpaplauke, mano sukuosena tokia kaip foto.
http://lifestylehair...dford.jpg?w=640
tai nelabai kazka ir prigalvosi doh.gif bet gal kas turite kokiu ideju? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sufle: 08 birželio 2012 - 09:40
QUOTE(sufle @ 2012 06 08, 10:40)
visos sukuosenos grazios, bet deja ilgaplaukems.as pati esu trumpaplauke, mano sukuosena tokia kaip foto.
http://lifestylehair...dford.jpg?w=640
tai nelabai kazka ir prigalvosi doh.gif  bet gal kas turite kokiu ideju? 4u.gif

Galima tuos ilgesnius pabanguoti ir atskiras sruogele perpinti, uzdeti smulkius akcentus ir bus grazu smile.gif Esu toki varianta dariusi, tai graziai ziurejosi, tik banguoti reikia vos-vos smile.gif
Atsakyti
o ka patartumet tamsiu plauku nuotakai, ju ilgis iki liemens, stori ir banguoti(puciasi).. Nuotakos veidas apvalus..
Atsakyti