Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos

QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 05 19, 21:34)
siame photoshop'o amziuje jus dar sukat galvas, kad reik vyra papudruot?  doh.gif galit net pacios nesipudruot, viska uz jus fotografas atliks  biggrin.gif

Vyrams gal ne, bet moterims tai reik atrodyt idealiai,nesvarbu ,kad fotosopas visagalis..juk visokiu paskui niuansu gali buti
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2012 05 21, 19:05)
Vyrams gal ne, bet moterims tai reik atrodyt idealiai,nesvarbu ,kad fotosopas visagalis..juk visokiu paskui niuansu gali buti

as ir manau kad tiek nuotakai tiek jaunikiuj reikia graziai ir idialiai atrodyt tai kas kad su tuo fotoshopu gali padaryt lyga oda ir pan , bet juk ne tame esme as noiu vestuviu diena sau,jaunikiuj ir sveciam idialiai atrodyt.. o ne per vestuves but net be pudros o nuotraukose atrodysiu tobula oda , tai td zmones sakys kad per vestuves atrode baisiai o fotkese prifotoshopinta idialiai.. doh.gif nzn ar pagavot esme ka norejau pasakyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(7-tulpės @ 2012 05 04, 00:44)
O aš labai laukiu pasiūlymų ir kirpėjų rekomendacijų iš Klaipėdos. Neturiu nusižiūrėjusi nieko, nežinau pas kurią čia jau lėkti ar į kurias duris belstis.

Dar pasirodysiu, kokios šukuosenos norėčiau aš  blush2.gif  Ogi kažko panašaus į:

user posted image

Kokio ilgio plauku reikia tokiai sukuosenai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(L'automne @ 2012 05 21, 22:18)
Kokio ilgio plauku reikia tokiai sukuosenai?  blush2.gif

Iki pečių, manau, užtektų 4u.gif
Atsakyti
merginos patarkit ka daryt su plaukais jie pas mane truputi uz peciu tai jau nera labai ir trumpi bet ir nelabai ilgi, kuoduko nenoriu, o palaidais jokios sukuosenos nerandu patinkancios
Atsakyti
Šiek tiek idėjų:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 24 gegužės 2012 - 10:07
BevardeX, patiko trečia ir penkta, išsisaugojau wink.gif 4u.gif
Atsakyti
na ka, prasysiu ir as pagalbos blush2.gif Stai mano suknute.

veidas mano apvalus, plaukai iki peciu ax.gif
Papildyta:
nebaigiau rasyti... blush2.gif man patinka tokios lengvos sukuosenos, negrieztos.. Stai keleta pvz. sukuosenos kurios man prie sirdies
Papildyta:
atsiprasau, bet daugiau ikelti foto nepavyko... kazka netaip darau, neisikelia... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2012 04 19, 12:54)
Mano buvo tokia kasa per vestuves, nerealu, ir patogu ir gražu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Laaabai grazu! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(braske20. @ 2012 05 24, 20:50)
na ka, prasysiu ir as pagalbos  blush2.gif  Stai mano suknute.

veidas mano apvalus, plaukai iki peciu  ax.gif
man patinka tokios lengvos sukuosenos, negrieztos..

Tai ir bukite palaidais, pridengs veiduka smile.gif Is tos puses, kur suknyteje petnesele, galima plaukus lengvai prisegti, ties ausyte, tokiu budu pabresite sukneles detale ir bus grazu 4u.gif
Atsakyti
Gal galite patarti, kur rasti gražių, įdomių retro stiliaus šukuosenų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2012 05 28, 18:34)
Gal galite patarti, kur rasti gražių, įdomių retro stiliaus šukuosenų?  smile.gif

Google paieskoj vaizduose ivesk angliskai manau rasi pakankamai smile.gif
Atsakyti