Mangirdiene žmogeliukai labai originalūs.
mėnulio paskutiniai labai labai
p.s. rašoma ne ,,įpatingi'' o ,,ypatingi''
QUOTE(Nežinoma... @ 2012 06 15, 20:01)
Mangirdiene žmogeliukai labai originalūs.
labai aciu. jei norit paziureti daugiau, apsilankykite mano fb puslapyje, parase yra adresas. Priimu individualius uzsakymus.
Pati ideja auskariuku savotiska. Tik man ta varine (bent nuotraukoje taip atrodo) vielute nelabai..
mano siandieniniai is likuciu:)
Siandien buvau mieste. Buvo labai smagu sutikti mergina devincia mano kurtus varines vielos auskarus, kuriuos kazkam buvau pardavus pries daug laiko. Lengvai atpazistu savo gaminius.
O stai cia vieni paskutiniuju mano varinuku.
Man patinka dirbti su sia viela. Ji darbams suteikia taurumo. Ne bet kas gali nesioti varines vielos papuosalus. Ne kiekviena stiliu ir charakteri ji "atlaiko". Todel ne visi gali ja nesioti. Kaip ir auksa.
O stai cia vieni paskutiniuju mano varinuku.
Man patinka dirbti su sia viela. Ji darbams suteikia taurumo. Ne bet kas gali nesioti varines vielos papuosalus. Ne kiekviena stiliu ir charakteri ji "atlaiko". Todel ne visi gali ja nesioti. Kaip ir auksa.
QUOTE(mėnulis @ 2012 06 16, 18:49)
Siandien buvau mieste. Buvo labai smagu sutikti mergina devincia mano kurtus varines vielos auskarus, kuriuos kazkam buvau pardavus pries daug laiko. Lengvai atpazistu savo gaminius.
...
...
visad miela matyti savo kūrinius, kai jie yra mylimi
ir dėl stiliaus individualumo laabai pritariu
pasižiurejimui...
QUOTE(Mangirdiene @ 2012 06 17, 21:26)
visad miela matyti savo kūrinius, kai jie yra mylimi
Merginos, gražios jūsų kūrybos pasižiūrėjau
Kadangi man pačiai patinka kas gavosi, pasidžiaugsiu ir su jumis
Auskarai "Lengvumas"
Tikros plunksnos, įlietos ice resin dervoje Liejau labai daug plonų sluoksnelių, darbelio buvo daug, bet rezultatas mane džiugina
Kokia gera idėja "užšaldyti" plunksnas. Iš karto net nepastebėjau. Nenušiurs plunksnytės nešiojant, puiku
Nenušiurs, bet ne taip gražiai kris kaip palaidos plunksnelės