QUOTE(mėnulis @ 2013 04 12, 07:00)
Dekui uz kritika. Siaip stengiuosi graziai nufotografuot ( pagal savo sugebejimus) . Situos ant greituju fotografavau, uzsakymas buvo ir turejau vos pora minuciu tam. Tad atsiprasau tikrai uz nelabai koki estetini vaizda

QUOTE(Vetute @ 2013 04 11, 18:08)
Labai grazus darbas.

Mėnulis ir Vetute - abiejų darbai puikūs
O dėl fotografavimo - mums visoms yra kur pasitempti, profesionalai turbūt juokiasi iš mūsų nuotraukų
O čia manieji.

Papildyta:
Ir dar, kadangi atskiros temos neradau, rodausi čia su savo moteriškomis sąsagomis

O čia manieji.

Papildyta:
Ir dar, kadangi atskiros temos neradau, rodausi čia su savo moteriškomis sąsagomis

QUOTE(M.A.M.A @ 2013 03 14, 15:08)
Visi iki vieno auskarai labai orginalus ir nuotaikingi

QUOTE(warinex @ 2013 04 14, 15:41)
Ačiū

Ilgi ir lengvi kaip moteriški pokalbiai prie kavos - auskarai "Latte":

QUOTE(M.A.M.A @ 2013 04 23, 13:45)
labai grazus

Sveikos mergaitės,
Pradėjau ir aš krapštinėtis su visokiais papuošaliukais, nors gyvenime dievagojaus, kad niekada jokiais rankdarbiais neužsimsiu, bet vat...
Tikiuosi priimsit į savo darbštuolių ratą!
Kadangi mama neria žgutus, biserio pilnos lentynos, tai ir aš pradėjau žiūrinėti ką galima iš jo padaryti. Štai pirmieji mano "spagetiniai" auskariukai:

Bendras ilgis - 19 cm, pasimatavau, atrodo suuuuuper
Pradėjau ir aš krapštinėtis su visokiais papuošaliukais, nors gyvenime dievagojaus, kad niekada jokiais rankdarbiais neužsimsiu, bet vat...

Kadangi mama neria žgutus, biserio pilnos lentynos, tai ir aš pradėjau žiūrinėti ką galima iš jo padaryti. Štai pirmieji mano "spagetiniai" auskariukai:

Bendras ilgis - 19 cm, pasimatavau, atrodo suuuuuper