Naujausias darbas
QUOTE(mėnulis @ 2013 04 12, 07:00)
Dekui uz kritika. Siaip stengiuosi graziai nufotografuot ( pagal savo sugebejimus) . Situos ant greituju fotografavau, uzsakymas buvo ir turejau vos pora minuciu tam. Tad atsiprasau tikrai uz nelabai koki estetini vaizda
QUOTE(Vetute @ 2013 04 11, 18:08)
Naujausias darbas
Labai grazus darbas. Man visai netrukdo nei tas remas nei kas. Nes uzeinu paziuret konkreciai i darbus , o ne i nuotraukas.
Mėnulis ir Vetute - abiejų darbai puikūs O dėl fotografavimo - mums visoms yra kur pasitempti, profesionalai turbūt juokiasi iš mūsų nuotraukų
O čia manieji.
Papildyta:
Ir dar, kadangi atskiros temos neradau, rodausi čia su savo moteriškomis sąsagomis
O čia manieji.
Papildyta:
Ir dar, kadangi atskiros temos neradau, rodausi čia su savo moteriškomis sąsagomis
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 03 14, 15:08)
Visi iki vieno auskarai labai orginalus ir nuotaikingi
QUOTE(warinex @ 2013 04 14, 15:41)
Visi iki vieno auskarai labai orginalus ir nuotaikingi
Ačiū
Ilgi ir lengvi kaip moteriški pokalbiai prie kavos - auskarai "Latte":
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 04 23, 13:45)
labai grazus
Sveikos mergaitės,
Pradėjau ir aš krapštinėtis su visokiais papuošaliukais, nors gyvenime dievagojaus, kad niekada jokiais rankdarbiais neužsimsiu, bet vat... Tikiuosi priimsit į savo darbštuolių ratą!
Kadangi mama neria žgutus, biserio pilnos lentynos, tai ir aš pradėjau žiūrinėti ką galima iš jo padaryti. Štai pirmieji mano "spagetiniai" auskariukai:
Bendras ilgis - 19 cm, pasimatavau, atrodo suuuuuper
Pradėjau ir aš krapštinėtis su visokiais papuošaliukais, nors gyvenime dievagojaus, kad niekada jokiais rankdarbiais neužsimsiu, bet vat... Tikiuosi priimsit į savo darbštuolių ratą!
Kadangi mama neria žgutus, biserio pilnos lentynos, tai ir aš pradėjau žiūrinėti ką galima iš jo padaryti. Štai pirmieji mano "spagetiniai" auskariukai:
Bendras ilgis - 19 cm, pasimatavau, atrodo suuuuuper