Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Auskariukai prie vėrinio, o kiti prie sagės daryti 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos, pradėjau ir aš daryti auskariukus, buvau net mokyme viename. Bet kurį laiką nebeturėjau laiko šiam užsiėmimui ir dabar nebeišeina padaryti gražių kilpučių verysad.gif gal galit padėt prisimint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinutee @ 2013 02 28, 16:29)
Sveikos, pradėjau ir aš daryti auskariukus, buvau net mokyme viename. Bet kurį laiką nebeturėjau laiko šiam užsiėmimui ir dabar nebeišeina padaryti gražių kilpučių  verysad.gif  gal galit padėt prisimint blush2.gif

kad ir čia
Atsakyti
Sveiki na ir aš pasirodysiu smile.gif)) 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dar vieni auskariukai 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
eglut, labai gražūs aukskarai wub.gif
Atsakyti
Eglentina, rudukai thumbup.gif

VILIOTINIS
Fluorito skalda, biseris

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ssoonnaa @ 2013 01 23, 22:36)
blink.gif
kokios nuostabios kekės  blink.gif  thumbup.gif kodel man tokios neišeina??? doh.gif  doh.gif  rolleyes.gif  g.gif

Aciu 4u.gif cia nera nieko mandro-tiesiog daryta is 3 skirtingu dydziu karoliuku po du ratukus kiekvieno ir pats paskutinis-maziausias vienas.Kad graziai gultu, reikia deti ant ziedo po lygini skaiciu karoliuku, o kai tvirtini antra zieda, butinai praskirti per puse ir tik tada tvirtinti.pabandyk-labai lengva.Sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 03 04, 18:12)
VILIOTINIS
Fluorito skalda, biseris

Tobuli auskarai 4u.gif Spalvos nerealios bigsmile.gif

QUOTE(deize @ 2013 03 06, 16:22)
Aciu 4u.gif cia nera nieko mandro-tiesiog daryta is 3 skirtingu dydziu karoliuku po du ratukus kiekvieno ir pats paskutinis-maziausias vienas.Kad graziai gultu, reikia deti ant ziedo po lygini skaiciu karoliuku, o kai tvirtini antra zieda, butinai praskirti per puse ir tik tada tvirtinti.pabandyk-labai lengva.Sekmes smile.gif
Nors ne man buvo rasyta, bet didelis dekui uz paaiskinima. As tiesa sakant dar ne karto nedariau kekiu, nes vis abejodavau, kad sugebesiu grazia padaryti.

O cia mano paskutinieji auskarai.
user posted image
Atsakyti
Laba diena , ieškau kompanjonės, prekiauti kovo 28-30d Šiauliuose. Užsisakiau vietą su palapine. Man vienai per daug vietos, nes neturiu tiek prekių, ir būtų malonu mokęsčius pasidalinti pusiau
Atsakyti
QUOTE(Eglentina @ 2013 02 17, 12:20)
Štai kokius auskariukus nuvėriau prie žguto  4u.gif
user posted image

labai faini burbulai wub.gif o man niekaip neiseina kiek bandau verysad.gif ir nuorodas maciau, bet vistiek nesigauna-gal todel, kad neriu kairia ranka? gal gali imesti nuoroda, kur veriami burbulai, gal tada pavyks verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(astalumi @ 2013 01 31, 09:48)
Balti perlai visada labai puošnu ir nesvarbu koks metu laikas,Labai grazu.
thumbup.gif

dar i perliuku tema( bus komplektukas)user posted image
Papildyta:
Perziurejau Arunos albumus- mergynos, net neisivaizduojate, kokiu ten grozybiu wub.gif .Labai patiko "gaivos gusis" ir " sniego gniuztis", o nuo "tirpsmo" visai "istirpau wub.gif
Atsakyti
Aš burbuliukus vėriau, dar darysiu pamokėlę į žurnalą tokių smile.gif
Atsakyti