Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

SAULES AKMUO, NATURALI ODA
user posted image
3D GELES
user posted image
SWAROVSKI PERLAI, AUKSO DULKIU KAROLIUKAI
user posted image
Kutai su naturaliais perlais
user posted image
Atsakyti
Stiklinės gėlytės

user posted image

Ledinukai

user posted image
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 02 11, 16:06)

o jau ledinukų skanumas.... wink.gif super thumbup.gif
auskarų kabliukus pati darote? jie iš sidabrinės vielos? ar pasidabruotos? ax.gif
vat įdomu, kaip taip privynioti auskariukus, kad svoris labai nesiskirtų, kad ausyse nesijaustų disbalanso... mažu sverti? arba rašytis kiek kokių karoliukų į vieną auskarą, ir į kita tada pagal aprašymą... g.gif
Atsakyti
Chritsyn, nereikia nei sverti, nei užsirašinėti, juk asimetrijoje šiuo atveju slypi didelė dalis žavesio smile.gif O svoris labai ir nesiskiria, čia jau įgūdžių klausimas smile.gif

Kabliukus darau iš sidabruotos vielos. Priežastis to paprasta - savo dirbinius parduodu, o sidabrą legaliai pardavinėti ne taip paprasta. Daugelis galerijų sidabro nepriima, nes ieško tokių darbų, kurių vertė yra jų estetika ir originalumas, o ne naudotos medžiagos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 02 11, 20:06)
Chritsyn, nereikia nei sverti, nei užsirašinėti, juk asimetrijoje šiuo atveju slypi didelė dalis žavesio  smile.gif  O svoris labai ir nesiskiria, čia jau įgūdžių klausimas  smile.gif

Kabliukus darau iš sidabruotos vielos. Priežastis to paprasta - savo dirbinius parduodu, o sidabrą legaliai pardavinėti ne taip paprasta. Daugelis galerijų sidabro nepriima, nes ieško tokių darbų, kurių vertė yra jų estetika ir originalumas, o ne naudotos medžiagos  mirksiukas.gif

Na taip, asimetrija turi žavesio, sutinku smile.gif žaviuosi drąsiais sprendimais smile.gif
o kabliukai labai dailūs thumbup.gif reiktų ir man pabandyti pasidaryti, nes tiek ausys, tiek ausų skylutės nestandartinės, tad prisitaikyti pačiai kabliukus jau pagamintus gana sunku doh.gif
Atsakyti
Visai nesudėtinga išlankstyti įvairiausius auskarų kabliukus. Verta pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2013 02 10, 17:52)
sveikos  smile.gif
daraiu mazdaug tokiu auskariukus user posted image
foto skolinta is auksarankiu "pasidaryk pati" forumo
taciau mano valo galai persikreipe i skirtingas puses  verysad.gif  gal turit pasiulymu kaip juos istiesint?  galvoju kazkaip uzkabint ant galu kazka sunkaus gal issitiestu...  g.gif  o gal yra kazkokiu paprastesniu varijantu  ax.gif ?

Sveika,

o gal gali duoti nuoroda i auksarankiu foruma, kur radai siuos auskariukus? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suppykusi @ 2013 02 13, 16:12)
Sveika,

o gal gali duoti nuoroda i auksarankiu foruma, kur radai siuos auskariukus?  4u.gif

cia mirksiukas.gif
Atsakyti
M.A.M.A - auskarai thumbup.gif

LAISVĖS POJŪTIS
Koralai, biseris

user posted image

LAŠAI
Turkis, biseris

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2013 02 14, 10:03)

Kokie grazus ir kokie neiprasti, kad nesusilaikiau nepagyrusi wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2013 02 10, 17:52)
sveikos  smile.gif
daraiu mazdaug tokiu auskariukus user posted image
foto skolinta is auksarankiu "pasidaryk pati" forumo
taciau mano valo galai persikreipe i skirtingas puses  verysad.gif  gal turit pasiulymu kaip juos istiesint?  galvoju kazkaip uzkabint ant galu kazka sunkaus gal issitiestu...  g.gif  o gal yra kazkokiu paprastesniu varijantu  ax.gif ?

o valą be atminties naudojai?, aš tokius su plonu troseliu dariau tai viskas liuks
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2013 02 15, 17:58)
o valą be atminties naudojai?, aš tokius su plonu troseliu dariau tai viskas liuks

Merginos, o kaip pasidaryti toki burbula, gal video yra? blush2.gif
Atsakyti