SAULES AKMUO, NATURALI ODA
3D GELES
SWAROVSKI PERLAI, AUKSO DULKIU KAROLIUKAI
Kutai su naturaliais perlais
Stiklinės gėlytės
Ledinukai
Ledinukai
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 02 11, 16:06)
o jau ledinukų skanumas.... super
auskarų kabliukus pati darote? jie iš sidabrinės vielos? ar pasidabruotos?
vat įdomu, kaip taip privynioti auskariukus, kad svoris labai nesiskirtų, kad ausyse nesijaustų disbalanso... mažu sverti? arba rašytis kiek kokių karoliukų į vieną auskarą, ir į kita tada pagal aprašymą...
Chritsyn, nereikia nei sverti, nei užsirašinėti, juk asimetrijoje šiuo atveju slypi didelė dalis žavesio O svoris labai ir nesiskiria, čia jau įgūdžių klausimas
Kabliukus darau iš sidabruotos vielos. Priežastis to paprasta - savo dirbinius parduodu, o sidabrą legaliai pardavinėti ne taip paprasta. Daugelis galerijų sidabro nepriima, nes ieško tokių darbų, kurių vertė yra jų estetika ir originalumas, o ne naudotos medžiagos
Kabliukus darau iš sidabruotos vielos. Priežastis to paprasta - savo dirbinius parduodu, o sidabrą legaliai pardavinėti ne taip paprasta. Daugelis galerijų sidabro nepriima, nes ieško tokių darbų, kurių vertė yra jų estetika ir originalumas, o ne naudotos medžiagos
QUOTE(M.A.M.A @ 2013 02 11, 20:06)
Chritsyn, nereikia nei sverti, nei užsirašinėti, juk asimetrijoje šiuo atveju slypi didelė dalis žavesio O svoris labai ir nesiskiria, čia jau įgūdžių klausimas
Na taip, asimetrija turi žavesio, sutinku žaviuosi drąsiais sprendimais
o kabliukai labai dailūs reiktų ir man pabandyti pasidaryti, nes tiek ausys, tiek ausų skylutės nestandartinės, tad prisitaikyti pačiai kabliukus jau pagamintus gana sunku
Visai nesudėtinga išlankstyti įvairiausius auskarų kabliukus. Verta pabandyti
QUOTE(kerryy @ 2013 02 10, 17:52)
sveikos
daraiu mazdaug tokiu auskariukus
foto skolinta is auksarankiu "pasidaryk pati" forumo
taciau mano valo galai persikreipe i skirtingas puses gal turit pasiulymu kaip juos istiesint? galvoju kazkaip uzkabint ant galu kazka sunkaus gal issitiestu... o gal yra kazkokiu paprastesniu varijantu ?
taciau mano valo galai persikreipe i skirtingas puses gal turit pasiulymu kaip juos istiesint? galvoju kazkaip uzkabint ant galu kazka sunkaus gal issitiestu... o gal yra kazkokiu paprastesniu varijantu ?
Sveika,
o gal gali duoti nuoroda i auksarankiu foruma, kur radai siuos auskariukus?
QUOTE(suppykusi @ 2013 02 13, 16:12)
Sveika,
cia
QUOTE(Aruna @ 2013 02 14, 10:03)
Kokie grazus ir kokie neiprasti, kad nesusilaikiau nepagyrusi
QUOTE(kerryy @ 2013 02 10, 17:52)
sveikos
o valą be atminties naudojai?, aš tokius su plonu troseliu dariau tai viskas liuks
QUOTE(sapnelyte @ 2013 02 15, 17:58)
o valą be atminties naudojai?, aš tokius su plonu troseliu dariau tai viskas liuks
Merginos, o kaip pasidaryti toki burbula, gal video yra?