Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

Koralai, oniksas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalionska: 02 vasario 2013 - 17:00
žiemos įkvėpta smile.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikutės auksarankės 4u.gif

labai dailūs visų auskariukai thumbup.gif

O aš turiu klausimuką, atleiskit, kad ne į temą, bet nežinau kur paklausti blush2.gif
Gal žinot kaip turėčiau įrašyti ebay.com tinklapyje į paieškos laukelį, kad man išmestų klipsų, skirtų auskarų gaminimui, sąrašą? g.gif bandžiau įrašyti ir clips ir clips for earrings ir details for earrings ir pan., bet man išmeta jau gatavus klipsus t.y. pagamintus auskarus su klipsais, o man reikia būtent jų atskirų, kad galėčiau savus pasigaminti ax.gif būsiu dėkinga už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2013 02 06, 18:23)
Sveikutės auksarankės  4u.gif

labai dailūs visų auskariukai  thumbup.gif

O aš turiu klausimuką, atleiskit, kad ne į temą, bet nežinau kur paklausti  blush2.gif
Gal žinot kaip turėčiau įrašyti ebay.com tinklapyje į paieškos laukelį, kad man išmestų klipsų, skirtų auskarų gaminimui, sąrašą?  g.gif bandžiau įrašyti ir clips ir clips for earrings ir details for earrings ir pan., bet man išmeta jau gatavus klipsus t.y. pagamintus auskarus su klipsais, o man reikia būtent jų atskirų, kad galėčiau savus pasigaminti  ax.gif būsiu dėkinga už pagalbą  4u.gif

pamėginau parašyti paieškoje earclip findings ir rado nemažai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 02 06, 19:26)
pamėginau parašyti paieškoje earclip findings ir rado nemažai smile.gif

Ačiū už pagalbą, bet pagal Jūsų rekomendaciją tai man išmetė vieną puslapį ir dauguma pasikartojantys, o norėčiau gražesnių, įvairesnių, pvz. su tokia kaip kriauklyte ir pan. ir visokių prisukamų būna tik kažkaip nedaug randu... O gal kokį kitą puslapį žinot kur būtų daug įvairių klipsų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2013 02 06, 18:42)
Ačiū už pagalbą, bet pagal Jūsų rekomendaciją tai man išmetė vieną puslapį ir dauguma pasikartojantys, o norėčiau gražesnių, įvairesnių, pvz. su tokia kaip kriauklyte ir pan. ir visokių prisukamų būna tik kažkaip nedaug randu... O gal kokį kitą puslapį žinot kur būtų daug įvairių klipsų?  smile.gif

firemountaingems.com yra, bet ten jau per tarpininkes siųstis reikėtų
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2013 02 07, 16:04)
firemountaingems.com yra, bet ten jau per tarpininkes siųstis reikėtų

Dėkuj 4u.gif ieškosiuos
Atsakyti
Sveikos, atsinešu savo naujienas
Meilės dienos belaukiant bigsmile.gif "Lady in red" user posted image
"Pavasario pumpurai" user posted image
"Kelionių troškulys" user posted image
"Ilgesys" user posted image
Atsakyti
Sveikos, gal kuri planuojat Kaziuko mugej prekiaut? parasykit i az , noreciau susikooperuoti su kuo nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglytia @ 2013 02 10, 15:52)
Sveikos, atsinešu savo naujienas
Meilės dienos belaukiant bigsmile.gif "Lady in red"

Gražūs, ypač patiko "Kelionių ilgesys" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 02 10, 15:57)
Sveikos, gal kuri planuojat Kaziuko mugej prekiaut? parasykit i az , noreciau susikooperuoti su kuo nors  4u.gif

Aš galvoju apie tai. Turiu kelis variantus prie ko jungtis. Galėsiu prekiauti tik porą dienų ir po kelias valandas - prekių turiu mažai, o pagaminti nžn kiek spėsiu, nes užsakymų daug... Bet ko "prikepti" nenoriu...
O dar ir neturiu jokios prekybinės įrangos (būtų pirmas kartas). Vien žo doh.gif
Ir norisi, ir baisu biggrin.gif
Papildyta:
Tuo pačiu parodysiu lašelius iš "pupelių" smile.gif
Klientė vaizdu nuotraukoj liko patenkinta, netrukus ir gyvai "pačiupinės"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edora: 10 vasario 2013 - 15:24
sveikos smile.gif
daraiu mazdaug tokiu auskariukus user posted image
foto skolinta is auksarankiu "pasidaryk pati" forumo
taciau mano valo galai persikreipe i skirtingas puses verysad.gif gal turit pasiulymu kaip juos istiesint? galvoju kazkaip uzkabint ant galu kazka sunkaus gal issitiestu... g.gif o gal yra kazkokiu paprastesniu varijantu ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerryy: 10 vasario 2013 - 17:53