Koralai, oniksas
Sveikutės auksarankės
labai dailūs visų auskariukai
O aš turiu klausimuką, atleiskit, kad ne į temą, bet nežinau kur paklausti
Gal žinot kaip turėčiau įrašyti ebay.com tinklapyje į paieškos laukelį, kad man išmestų klipsų, skirtų auskarų gaminimui, sąrašą? bandžiau įrašyti ir clips ir clips for earrings ir details for earrings ir pan., bet man išmeta jau gatavus klipsus t.y. pagamintus auskarus su klipsais, o man reikia būtent jų atskirų, kad galėčiau savus pasigaminti būsiu dėkinga už pagalbą
Gal žinot kaip turėčiau įrašyti ebay.com tinklapyje į paieškos laukelį, kad man išmestų klipsų, skirtų auskarų gaminimui, sąrašą? bandžiau įrašyti ir clips ir clips for earrings ir details for earrings ir pan., bet man išmeta jau gatavus klipsus t.y. pagamintus auskarus su klipsais, o man reikia būtent jų atskirų, kad galėčiau savus pasigaminti būsiu dėkinga už pagalbą
QUOTE(akacijaorama @ 2013 02 06, 18:23)
Sveikutės auksarankės
pamėginau parašyti paieškoje earclip findings ir rado nemažai
QUOTE(cindy @ 2013 02 06, 19:26)
pamėginau parašyti paieškoje earclip findings ir rado nemažai
Ačiū už pagalbą, bet pagal Jūsų rekomendaciją tai man išmetė vieną puslapį ir dauguma pasikartojantys, o norėčiau gražesnių, įvairesnių, pvz. su tokia kaip kriauklyte ir pan. ir visokių prisukamų būna tik kažkaip nedaug randu... O gal kokį kitą puslapį žinot kur būtų daug įvairių klipsų?
QUOTE(akacijaorama @ 2013 02 06, 18:42)
Ačiū už pagalbą, bet pagal Jūsų rekomendaciją tai man išmetė vieną puslapį ir dauguma pasikartojantys, o norėčiau gražesnių, įvairesnių, pvz. su tokia kaip kriauklyte ir pan. ir visokių prisukamų būna tik kažkaip nedaug randu... O gal kokį kitą puslapį žinot kur būtų daug įvairių klipsų?
firemountaingems.com yra, bet ten jau per tarpininkes siųstis reikėtų
QUOTE(cindy @ 2013 02 07, 16:04)
firemountaingems.com yra, bet ten jau per tarpininkes siųstis reikėtų
Dėkuj ieškosiuos
Sveikos, atsinešu savo naujienas
Meilės dienos belaukiant "Lady in red"
"Pavasario pumpurai"
"Kelionių troškulys"
"Ilgesys"
Meilės dienos belaukiant "Lady in red"
"Pavasario pumpurai"
"Kelionių troškulys"
"Ilgesys"
Sveikos, gal kuri planuojat Kaziuko mugej prekiaut? parasykit i az , noreciau susikooperuoti su kuo nors
QUOTE(Eglytia @ 2013 02 10, 15:52)
Gražūs, ypač patiko "Kelionių ilgesys"
QUOTE(Abra ir Kadabra @ 2013 02 10, 15:57)
Sveikos, gal kuri planuojat Kaziuko mugej prekiaut? parasykit i az , noreciau susikooperuoti su kuo nors
Aš galvoju apie tai. Turiu kelis variantus prie ko jungtis. Galėsiu prekiauti tik porą dienų ir po kelias valandas - prekių turiu mažai, o pagaminti nžn kiek spėsiu, nes užsakymų daug... Bet ko "prikepti" nenoriu...
O dar ir neturiu jokios prekybinės įrangos (būtų pirmas kartas). Vien žo
Ir norisi, ir baisu
Papildyta:
Tuo pačiu parodysiu lašelius iš "pupelių"
Klientė vaizdu nuotraukoj liko patenkinta, netrukus ir gyvai "pačiupinės"
sveikos
daraiu mazdaug tokiu auskariukus
foto skolinta is auksarankiu "pasidaryk pati" forumo
taciau mano valo galai persikreipe i skirtingas puses gal turit pasiulymu kaip juos istiesint? galvoju kazkaip uzkabint ant galu kazka sunkaus gal issitiestu... o gal yra kazkokiu paprastesniu varijantu ?
daraiu mazdaug tokiu auskariukus
foto skolinta is auksarankiu "pasidaryk pati" forumo
taciau mano valo galai persikreipe i skirtingas puses gal turit pasiulymu kaip juos istiesint? galvoju kazkaip uzkabint ant galu kazka sunkaus gal issitiestu... o gal yra kazkokiu paprastesniu varijantu ?