Mano naujausi kūrybos rezultatai
Prisiminiau ir aš šitą papuošalų maniją
Vėjube, labai gražūs
M.A.M.A, Originalūs ir dailūs Ypač įdomūs pirmieji
M.A.M.A, Originalūs ir dailūs Ypač įdomūs pirmieji
Dėkui, Zizija
M.A.M.A Tie patys pirmieji tiesiog pasaka. Čia ant karkaso kokio daryta gal? Labai įdomi technika.
Atnešu savo pasirodyti. Užsakymas
Oniksas, pasidabruoti užsegimai, tibeto sidabro ir juodos spalvos metalas.
Atnešu savo pasirodyti. Užsakymas
Oniksas, pasidabruoti užsegimai, tibeto sidabro ir juodos spalvos metalas.
man panašu, kad čia sunerta ir susukta ar supinta
Dėkui už komplimentus
Čia vyniota/pinta/rišta plonyte vielute ant grandinėlės. Be galo ilgas ir kruopštus, įgūdžių reikalaujantis darbas.
Christyn, Tavo auskarai elegantiški ir puošnūs. Pastebimi
Čia vyniota/pinta/rišta plonyte vielute ant grandinėlės. Be galo ilgas ir kruopštus, įgūdžių reikalaujantis darbas.
QUOTE(M.A.M.A @ 2012 12 04, 14:01)
Dėkui už komplimentus
man irgi patiko visai
o cia mano, likuciai:
Sveikos. Galima ir man pasirodyti?
I kainas nekreipkit demesio, pardavinejami ne Lietuvoj siuo metu [bet galima ir i Lietuva visus atgabent]
Swarovski, 925 sidabras
Chrizokola ir 925 sidabras
Lava, zalvario det.
I kainas nekreipkit demesio, pardavinejami ne Lietuvoj siuo metu [bet galima ir i Lietuva visus atgabent]
Swarovski, 925 sidabras
Chrizokola ir 925 sidabras
Lava, zalvario det.
Ačiū už pagyrimą. Nors auskarai ir taip ilgi gaunasi, bet tos grandinėlės apačioje vis tiek norėjosi kažkaip ilgesnės...
mėnulis, jau tie iš likučių labai įdomūs, netradiciniai Dažniausiai iš tų likučių ir gaunasi patys pačiausi auskarai
Lamelaa, papasakok, ir man smalsu
mėnulis, jau tie iš likučių labai įdomūs, netradiciniai Dažniausiai iš tų likučių ir gaunasi patys pačiausi auskarai
Lamelaa, papasakok, ir man smalsu
Mergytes, as pati ne Lietuvoje gyvenu. Cia lygiai taip pat kaip ir Lietuvoj prekiauju: internetas, ivairios muges, blusu turgus, sventes ir t.t. nieko 'mandro'..