Ogo, kokios diskusijos verda. Gal mane bandysite čia užmėtyti kiaušiniais, bet tiek to . Kažkada ir aš čia buvau naujokė. Labai daug kritikos buvo, kurią aš traktavau, kaip patarimus, pastabas, pastebėjimus. Į kai ką tikrai atsižvelgiau, kai ką tiesiog ignoravau, nes nesutikau su pastaba ir pan.
Aukso^gysla, rašote, jog susigundėte pabandyti verti. Nesupykite, bet man jūsų auskarų pateikimas irgi nepatinka. Visko ten per daug primarmaliota ir visai ne į temą. Nematau ryšio tarp to auskaro, angelo, medžio, gėlės. Na tikrai makalošė. Jeigu Jums taip patinka, tai tikrai liuks. Tačiau, jeigu jau įkėlėte į internetą, tai yra vieša erdvė ir kaip kam atrodo, taip galima komentuoti ir traktuoti. Jau jaučiu, kaip mėtote į mane strėles . Bet tikrai nepykite. Žiūrėkite į tai ne kaip į kokį pasišaipymą, bet kaip į kitą nuomonę iš šono. Linkiu Jums suverti daaaug papuošaliukų, atrasti savo stilių ir nebijoti jokios kritikos. Tiesiog eksperimentuokite kuo daugiau ir su pačiais papuošalais, technikomis, ir su fotografija. Nufotografuoti papuošalą tikrai nėra lengva. Pateikimas, manau, yra ne mažiau svarbus negu pats papuošalas.
Mano favoritė pagal tai, kaip pateikia savo darbus, yra Hennessy. Tikrai tokia paprasta elegancija, kaip ji pati ir traktuoja. Papuošaliukai paprasti, bet detalės apgalvotos. Pateikta viskas, mano akimis žiūrint, labai labai gražiai. Ji kuria papuošalus, tad nuotraukose ir dominuoja papuošalas. Pateikta viskas subtyliai, elegantiškai.
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 10 12, 16:37)
Ne, tikrai moterytes, nereikia taip kritikuoti.
Megstamas angeliukas, miske nufotkinta medziu zieve ... Man patiko tokia kombinacija. Kam patinka tegul irgi grozisi, tam sitas cia ir patalpintas
Na matote, jeigu būtų čia tema "Mano mėgstamiausi jaukūs niekučiai", tuomet gal niekas prie Jūsų angelo ir žievių nesikabinėtų
. Tačiau čia tema "Auskarai", tai merginos ir vertina auskarus, kurie pasimetė tarp visų daiktelių
.
Bet tikrai bandykite toliau