Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai

QUOTE(aukso^gysla @ 2012 10 11, 18:31)
... per daug kritikos ... del to daug kas netalpina cia nuotraukyciu ... ypac tie kurie tik retkarciais pabando suverti karoliukus ..mm..mm

Per daug kritikos?? Žmogus sako kaip geriau, kad vaizdas atsiskleistų.. Jeigu bijot kritikos, tai nedėkit išvis tada wink.gif
Atsakyti
Jei ne kritika, konstruktyvūs patarimai, tai aš turbūt nebūčiau tiek patobulėjus papuošalų gamyboj per tokį trumpą laiką.
Va ko galėtų nebūti (šaunu, kad nedaug ir yra), tai neigiamos nuomonės. Aš manau taip: jei patinka, pagirk. Jei ne - pasilaikyk savo nuomonę sau. O jei turi konkrečių patarimų, kaip padaryti, kad būtų geriau - SUPER
Atsakyti
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 10 11, 19:31)
... per daug kritikos ... del to daug kas netalpina cia nuotraukyciu ... ypac tie kurie tik retkarciais pabando suverti karoliukus ..mm..mm

cia ne kritika, o pastebejimai apie paciu auskaru pateikima smile.gif butu daug paparasciau jusu atveju nedaryti koliazo, o ikelti tik auskarus baltame fone (ar minimaliai kazkur juos pakabinus ir nufotografavus). Man kazkaip kalediniai briedziukai (net nelabai suprantu kas ten tokie) nesiderina su nuotraukos pateikimu g.gif o ir nelabai aiskiai matosi kaip ten viskas padaryta ax.gif
Atsakyti
Ne, tikrai moterytes, nereikia taip kritikuoti.
Megstamas angeliukas, miske nufotkinta medziu zieve ... Man patiko tokia kombinacija. Kam patinka tegul irgi grozisi, tam sitas cia ir patalpintas wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Edora @ 2012 10 12, 15:15)

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 12 spalio 2012 - 15:52
Ogo, kokios diskusijos verda. Gal mane bandysite čia užmėtyti kiaušiniais, bet tiek to . Kažkada ir aš čia buvau naujokė. Labai daug kritikos buvo, kurią aš traktavau, kaip patarimus, pastabas, pastebėjimus. Į kai ką tikrai atsižvelgiau, kai ką tiesiog ignoravau, nes nesutikau su pastaba ir pan.

Aukso^gysla, rašote, jog susigundėte pabandyti verti. Nesupykite, bet man jūsų auskarų pateikimas irgi nepatinka. Visko ten per daug primarmaliota ir visai ne į temą. Nematau ryšio tarp to auskaro, angelo, medžio, gėlės. Na tikrai makalošė. Jeigu Jums taip patinka, tai tikrai liuks. Tačiau, jeigu jau įkėlėte į internetą, tai yra vieša erdvė ir kaip kam atrodo, taip galima komentuoti ir traktuoti. Jau jaučiu, kaip mėtote į mane strėles . Bet tikrai nepykite. Žiūrėkite į tai ne kaip į kokį pasišaipymą, bet kaip į kitą nuomonę iš šono. Linkiu Jums suverti daaaug papuošaliukų, atrasti savo stilių ir nebijoti jokios kritikos. Tiesiog eksperimentuokite kuo daugiau ir su pačiais papuošalais, technikomis, ir su fotografija. Nufotografuoti papuošalą tikrai nėra lengva. Pateikimas, manau, yra ne mažiau svarbus negu pats papuošalas.

Mano favoritė pagal tai, kaip pateikia savo darbus, yra Hennessy. Tikrai tokia paprasta elegancija, kaip ji pati ir traktuoja. Papuošaliukai paprasti, bet detalės apgalvotos. Pateikta viskas, mano akimis žiūrint, labai labai gražiai. Ji kuria papuošalus, tad nuotraukose ir dominuoja papuošalas. Pateikta viskas subtyliai, elegantiškai.

QUOTE(aukso^gysla @ 2012 10 12, 16:37)
Ne, tikrai moterytes, nereikia taip kritikuoti.
Megstamas angeliukas, miske nufotkinta medziu zieve ... Man patiko tokia kombinacija. Kam patinka tegul irgi grozisi, tam sitas cia ir patalpintas  wub.gif

Na matote, jeigu būtų čia tema "Mano mėgstamiausi jaukūs niekučiai", tuomet gal niekas prie Jūsų angelo ir žievių nesikabinėtų mirksiukas.gif . Tačiau čia tema "Auskarai", tai merginos ir vertina auskarus, kurie pasimetė tarp visų daiktelių cool.gif .

Bet tikrai bandykite toliau 4u.gif
Atsakyti
Vieni is naujesniu mano papuosalu, daugiau kurti dabar neturiu laiko doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 12 spalio 2012 - 16:57
QUOTE(mėnulis @ 2012 10 12, 17:52)
Vieni is naujasniu mano papuosalu, daugiau kurti dabar neturiu laiko  doh.gif
user posted image

Įsilindau į Jūsų katalogėlį pasmalsauti ax.gif . Papuošalai labai įdomūs. Nežinau, ar pati juos segėčiau, nes mano stilius kitoks, tačiau pateikimas TOKS TIESIAI Į DEŠIMTUKĄ thumbup.gif . Labai gražiai ir tvarkingai pateikiate. Asmeniškai man labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lairam: 12 spalio 2012 - 17:00
QUOTE(lairam @ 2012 10 12, 17:59)
Įsilindau į Jūsų katalogėlį pasmalsauti  ax.gif . Papuošalai labai įdomūs. Nežinau, ar pati juos segėčiau, nes mano stilius kitoks, tačiau pateikimas TOKS TIESIAI Į DEŠIMTUKĄ  thumbup.gif . Labai gražiai ir tvarkingai pateikiate. Asmeniškai man labai  thumbup.gif

Aciu lairam, labai stengiuosi, kol galvojau ir sugalvojau kaip, kadangi pateikimas yra puse sekmes, suteikiantis darbui nuotaika. Visada atkreipiu demesi ir i kitu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edora @ 2012 10 12, 14:15)
Jei ne kritika, konstruktyvūs patarimai, tai aš turbūt nebūčiau tiek patobulėjus papuošalų gamyboj per tokį trumpą laiką.
Va ko galėtų nebūti (šaunu, kad nedaug ir yra), tai neigiamos nuomonės. Aš manau taip: jei patinka, pagirk. Jei ne - pasilaikyk savo nuomonę sau. O jei turi konkrečių patarimų, kaip padaryti, kad būtų geriau - SUPER

QUOTE(lairam @ 2012 10 12, 16:48)
Ogo, kokios diskusijos verda. Gal mane bandysite čia užmėtyti kiaušiniais, bet tiek to . Kažkada ir aš čia buvau naujokė. Labai daug kritikos buvo, kurią aš traktavau, kaip patarimus, pastabas, pastebėjimus. Į kai ką tikrai atsižvelgiau, kai ką tiesiog ignoravau, nes nesutikau su pastaba ir pan.

Aukso^gysla, rašote, jog susigundėte pabandyti verti. Nesupykite, bet man jūsų auskarų pateikimas irgi nepatinka. Visko ten per daug primarmaliota ir visai ne į temą. Nematau ryšio tarp to auskaro, angelo, medžio, gėlės. Na tikrai makalošė. Jeigu Jums taip patinka, tai tikrai liuks. Tačiau, jeigu jau įkėlėte į internetą, tai yra vieša erdvė ir kaip kam atrodo, taip galima komentuoti ir traktuoti. Jau jaučiu, kaip mėtote į mane strėles . Bet tikrai nepykite. Žiūrėkite į tai ne kaip į kokį pasišaipymą, bet kaip į kitą nuomonę iš šono. Linkiu Jums suverti daaaug papuošaliukų, atrasti savo stilių ir nebijoti jokios kritikos. Tiesiog eksperimentuokite kuo daugiau ir su pačiais papuošalais, technikomis, ir su fotografija. Nufotografuoti papuošalą tikrai nėra lengva. Pateikimas, manau, yra ne mažiau svarbus negu pats papuošalas.

Mano favoritė pagal tai, kaip pateikia savo darbus, yra Hennessy. Tikrai tokia paprasta elegancija, kaip ji pati ir traktuoja. Papuošaliukai paprasti, bet detalės apgalvotos. Pateikta viskas, mano akimis žiūrint, labai labai gražiai. Ji kuria papuošalus, tad nuotraukose ir dominuoja papuošalas. Pateikta viskas subtyliai, elegantiškai.
Na matote, jeigu būtų čia tema "Mano mėgstamiausi jaukūs niekučiai", tuomet gal niekas prie Jūsų angelo ir žievių nesikabinėtų  mirksiukas.gif . Tačiau čia tema "Auskarai", tai merginos ir vertina auskarus, kurie pasimetė tarp visų daiktelių  cool.gif .

Bet tikrai bandykite toliau  4u.gif

QUOTE(mėnulis @ 2012 10 12, 17:20)
Aciu lairam, labai stengiuosi, kol galvojau ir sugalvojau kaip, kadangi pateikimas yra puse sekmes, suteikiantis darbui nuotaika. Visada atkreipiu demesi ir i kitu  smile.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 10 12, 17:48)
Bet tikrai bandykite toliau  4u.gif

Aciu uz gera ir uz bloga smile.gif
Svarbiausia kad mano draugams patiko.

Sekmes jums cia toliau darbuojantis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aukso^gysla: 13 spalio 2012 - 11:35
QUOTE(aukso^gysla @ 2012 10 13, 12:30)
Aciu uz gera ir uz bloga smile.gif
Svarbiausia kad mano draugams patiko.

Sekmes jums cia toliau darbuojantis

Dėl to, kad jie nerankdarbinkai, tai ir patinka, nes jie patys padaryti taip negali mirksiukas.gif . Tikrai verkite ir toliau 4u.gif . O aš visai norėčiau tą jūsų auskariukų porą pamatyti didesniu planu. Įdomu detalės ir pan, nes iš esamų foto sunku įžiūrėti detaliau juos.
Atsakyti
Ta proga įkelsiu vienus naujausių auskarų. Turiu įtarimą, kad jie gimė paveikti "Povų" rolleyes.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti