QUOTE(Cioocė @ 2012 11 19, 22:41)
Nors aš ir ne veisėja, bet irgi Jakovą užstosiu
Maždaug prieš metus pas jį dariau HD ir ED šuniui. Kadangi ED nėra idealus, nuotraukas parodžiau ir Vaitkui. Jis visiškai sutiko su ED laipsniu ir bendrais bruožais pakartojo tai, ką sakė Jakovas (kokios tikėtinos diagnozės priežastys). Kadangi žinau, kad jis (Vaitkus) nesmerkia šeriančių RAW, tai dar papildomai gavau iš jo konsultaciją, kaip reikėtų elgtis su papildais, kai šeri RAW ar sausiaku. Už tai jam didelis pliusas ir ačiū.
Dėl RAW ir Jakovo klinikoj nei vienas veterinaras nesako blogo žodžio. Ir Jeruzalės klinikoje negirdėjau nieko blogo, kaip tik dar pasidomėjo kaip ten ką duodu ir panašiai, pasirūpino ar visavertiškai
o pas Jakovą visi girdėję jau kad pagal RAW šeriam, ir kai apsinuodyjus buvo ir ant lašelinių gulėjo, ten veterinarė davė konsultacijų kokiais kiekiais mėsą duot, kokią duot. Ir dabar antibiotikus geriam, sako po šėrimo du kart dienoj. Sakau jetau kokia problema, aš tik kartą šeriu, ten tą porciją problematiška padalint. Tai irgi bandė patart. Žodžiu čia kažkaip visi tolerantiški šiuo klausimu, galbūt nėra suinteresuoti parduoti savo prekiaujamo ėdalo, kaip pvz Šiauliuose pas neminėsiu kokį veterinarą, nuėjau su Mūza kai jai buvo 3mėn. Tada dar nežinojau kad daugelis veterinarų yra kategoriškai prieš RAW, aš jam paaiškinau kaip šeriu, tai jis mane užsiputojo, kad nuo mėsos šuo per greit auga, kad nuo kalcio sustabarės skeletas ir šuniui kai bus metai laiko jam viską skaudės ir negalės pajudėt
sakė palaukt kol šuo suaugs o iki to šert jų prekiaujamu specifiku. Gerai, kad nepaklausiau