Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 3

Pirkau prieš metus Profi kibirą ir vakar jis man sulūžo. Pirkau Moki veži parduotuvėje Panevėžyje, gal žinot ar dėl garantijos į tą pačią parduotuvę reikia kreiptis, o gal galima ir kur kitur?
Atsakyti
Kreipkites i Gerduva su cekiu.

QUOTE(Dameri @ 2013 09 02, 09:02)
Pirkau prieš metus Profi kibirą ir vakar jis man sulūžo. Pirkau Moki veži parduotuvėje Panevėžyje, gal žinot ar dėl garantijos į tą pačią parduotuvę reikia kreiptis, o gal galima ir kur kitur?

Atsakyti
Jei as maximoj pirkau ju produkcija, man galios garantija 3 metus? (jei issaugosiu pirkimo kvita) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2013 09 30, 11:50)
Jei as maximoj pirkau ju produkcija, man galios garantija 3 metus? (jei issaugosiu pirkimo kvita)  4u.gif

Taip, tikrai galios 3 metai, man pačiai taip buvo smile.gif
Atsakyti
Turėjau Profi šluotai universalų dangalą, tai man gana šlapiai plaudavo grindis, dar ir ruožai likdavo. Tai nusipirkau Profi sensitiv dangalą specialiai medinėms grindims, prieš naudojant išskalbiau skalbimo mašinoj, bet... man tas dangalas daug šlapiau išplauna nei universalus, nors naudoju ir kibirą Profi.
Man toks vaizdas, kad tas dangalas per plonas, kad kibire jį pilnai išgręžtų. Ar niekas nususidūrėt?
user posted image
Atsakyti
Sveikos, ar vertas sis langu valytuvas tokiu pinigeliu? g.gif
valytuvas
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2013 10 01, 10:33)
Turėjau Profi šluotai universalų dangalą, tai man gana šlapiai plaudavo grindis, dar ir ruožai likdavo. Tai nusipirkau Profi sensitiv dangalą specialiai medinėms grindims, prieš naudojant išskalbiau skalbimo mašinoj, bet... man tas dangalas daug šlapiau išplauna nei universalus, nors naudoju ir kibirą Profi.
Man toks vaizdas, kad tas dangalas per plonas, kad kibire jį pilnai išgręžtų. Ar niekas nususidūrėt?
user posted image

sveika, sutinku kad ta šluostė kuri perkama kartu su kotu neitin gerai išsigręžia. Pas mane laminatas tai pirkau kitą šluostę prieš porą metų tai nepamenu kaip vadinasi, bet ne tokia kokią nurodėte, ji storesnė, ilgesniais "plaukais", berods laminatui/plytelėm skirta tai tikrai super išsigręžia, jokio vargo, esu be galo patenkinta wub.gif paplaunu aš ir medinius laiptus, tai esu tikra kad ir medinėms grindims tiktų
Atsakyti
skaiciau skaiciau tema ir vistiek klausimu iskilo..
noriu sluotos su kibiru, plaunamo ploto 180 kv, per du aukstus..
Skaiciau,kad jei plaunamo ploto virs 80 tai reiketu rinktis rinkinius profi.
Bet kodel? Renkuosi tarp Profi compact, Profi ir Clean Twist system" (42cm)
Visu sluotu plotis 42 cm.., nu profi gal siek tiek platesnis. SKirasi tik nugrezimo budas.. Labiau lyg patinka Twist sistema, nes tikiuosi,kad besisukdamas skuduras nukratys ir nesvarumus..
Patarkit kol dar nenusipirkau ir nepradejua gailetus vienu ar kitu pasirinkimu..

AČIŪŪ 4u.gif
Atsakyti
Manau nelabai, nes jis tik surenka vandeni ir uz tai moketi tokius pinigus, manau neverta. Kainuotu 60 Lt, gal butu ir galima. Geriau tada jau pirkti kur su karstu garu. Bet vel gi, kazkam gal labai svarbi funkcija vandens surinkimo g.gif cia pagal kiekvieno skoni ir pinigine. Bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif

QUOTE(kryziuke @ 2013 10 02, 11:11)
Sveikos, ar vertas sis langu valytuvas tokiu pinigeliu?  g.gif
valytuvas

Papildyta:
Twist surenka i kruva tuos nesvarumus, jie taip neprikimba prie sepecio, gal labiau prie sepecio karasto. As tai su ranka surenku ir ismetu surinktu plaukus, dulkes ir didesnius nesvarumus irgi su ranka surenku, nes tai ne siurblys, reikia pirma issiurbti, tada plauti.
Siaip jei pas jum 100kv kilimine danga ar kilimai, o tik 80% dangos, kuria reikes realiai plauti, tai profi galit ir neimti, bet jei visur reik plaut, tai su twist jus daugiau turesite atlikti judesiu, nei su profi. Jei jus norit pasportuoti, tai galite rinktis Twist. mirksiukas.gif

QUOTE(happy @ 2013 10 02, 15:24)
skaiciau skaiciau tema ir vistiek klausimu iskilo..
noriu sluotos su kibiru,  plaunamo ploto 180 kv,  per du aukstus..
Skaiciau,kad jei plaunamo ploto  virs 80 tai reiketu rinktis rinkinius profi.
Bet kodel? Renkuosi tarp Profi compact, Profi ir Clean Twist system" (42cm)
Visu sluotu plotis 42 cm.., nu profi gal siek tiek platesnis. SKirasi tik nugrezimo budas..  Labiau lyg patinka Twist sistema, nes tikiuosi,kad besisukdamas skuduras nukratys ir nesvarumus..
Patarkit kol dar nenusipirkau ir nepradejua gailetus vienu ar kitu pasirinkimu..

AČIŪŪ 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas turite stai toki sepeti grindims plauti http://www.gerduva.l...ello-plus-micro ir galetu pasidalintu patirtimi. Man svarbiausia ar gerai issigrezia, dekui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelagia @ 2013 10 08, 20:21)
Sveikutes, gal kas turite stai toki sepeti grindims plauti http://www.gerduva.l...ello-plus-micro  ir galetu pasidalintu patirtimi. Man svarbiausia ar gerai issigrezia, dekui. 4u.gif

turiu.. slapokai isigrezia.. plytelems gerai..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 10 09, 06:58)
turiu.. slapokai isigrezia.. plytelems gerai..

pritariu ax.gif
Atsakyti