Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 3

ar kas naudojat leifhei sluostes stiklui ir baldam?vertos demesio?ar galima jas naudot su pvz baldu puoliruokliu ar stiklo valikliu, ar jos skirtos tik valymui vandeniu?
Atsakyti
Gerduvoje labai gera kaina Profi Compact rinkiniui: profi Compact kibiras, šluota ir valiklis (tik jis ne grindims, o kitiems paviršiams) kainuoja tik 149 litus. Gerduvos puslapyje tokio rinkinio visai neradau, įdedu nuorodą iš kito puslapio (tik šioje nuorodoje nėra valiklio) http://www.otto.lt/n...wischer/896506R. Valiklis dėžėje toks http://www.amazon.de...MwZVMKn9BMWy5Rw
Mano manymu, rinkinio kaina labai gera. Pirkau Vilniuje, Mados prekybos centre esančioje Gerduvoje. Pardavėja sakė, kad visose jų parduotuvėse galioja tokia kaina.
Atsakyti
Sveikos.
Aš irgi su klausimuku pas jus smile.gif Norėčiau įsigyti šluotą kartu su kibiru, tačiau nežinau į ką geriau atkreipti dėmesį. Gal kas turite tokio tipo, arba šiaip teko susidurti? Kažin ar gerai nugręžia tokio tipo "grežykla"?
user posted image

Draugė turi štai tokį, tai labai patenkinta, bet dabar kiek ieškojau visur geromis kainomis jau išparduota...

user posted image
Atsakyti
Apatinis kibiriukas yra seno modelio ir tokiu jau nebebus, ju nebegamina, pakeite ji auksciau nurodytas kibiriukas. Nugrezia jis labai gerai, tikrai sausai. Tinka ir parketui, ir plytelems. Galima rintis is dvieju dydziu 42 cm ir 33cm. skirtumas apie 10 lt. Garantija suteikiama 3 metams kaip ir daugumai Leifheit prekemis. smile.gif
Atsakyti
Ačiū. smile.gif Perskaičius visą šią temą ir paklausius keletos patarimų, užsisakiau šitą rinkinuką. Belieka sulaukti ir išbandyti. bigsmile.gif Gyvename bute, 30 proc. plytelių ir 70 proc. parketo. smile.gif Kai išbandysiu parašysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 08 14, 15:04)
Ačiū.  smile.gif Perskaičius visą šią temą ir paklausius keletos patarimų, užsisakiau šitą rinkinuką. Belieka sulaukti ir išbandyti.  bigsmile.gif Gyvename bute, 30 proc. plytelių ir 70 proc. parketo. smile.gif Kai išbandysiu parašysiu atsiliepimus smile.gif

ziurekite kokia bus sluoste, nes jos yra keliu rusiu, kai as pirkau senesni twist varianta tai buvo universali, po 3 metu nusprendziau nauja nusipirkti tai emiau specialiai laminatui, bet didelio skirtumo nepajutau, svarbiausia atsitaikyti kiek norite sausai valyti, tiek atitinkamai kartu grezti
Atsakyti
Sveikos

Turiu as toki rinkinukas, vyras is ermitazo nupirko ir jam nedave jokio garantinio doh.gif

Ir va nutiko taip kaip viena sake kad sluotos kotas viduj kazkas trakstelejo ir viskas nebesuka. Idomu ar vien kota butu imanoma kazkur isigyti ar gal gerduvoj ir be garantinio sumokant pinigus sutvarkytubcia del to gal reiktu pasiklausti, o kadangi dabar laukiuosi tai lankstytis ir grezti taip pavadinkim iki sios sluotos atsiradimo senuoju budu tai jau man persunku doh.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(MRosita @ 2013 08 22, 21:05)
Sveikos

Turiu as toki rinkinukas, vyras is ermitazo nupirko ir jam nedave jokio garantinio  doh.gif

Ir va nutiko taip kaip viena sake kad sluotos kotas viduj kazkas trakstelejo ir viskas nebesuka. Idomu ar vien kota butu imanoma kazkur isigyti ar gal gerduvoj ir be garantinio sumokant pinigus sutvarkytubcia del to gal reiktu pasiklausti, o kadangi dabar laukiuosi tai lankstytis ir grezti taip pavadinkim iki sios sluotos atsiradimo senuoju budu tai jau man persunku  doh.gif
[/img]

garantinio nereikia, reikia pirkimo kvito ir pakeicia be problemu butent ta detale
Atsakyti
QUOTE(aurimk @ 2013 08 22, 21:15)
garantinio nereikia, reikia pirkimo kvito ir pakeicia be problemu butent ta detale

Tai vat neaisku ar vyras ji issaugojo, kai jam pasake kad be garantinio tai ir yra tikimybe kad cekio nesaugojo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Būtybė* @ 2013 08 14, 08:42)
Sveikos.
Aš irgi su klausimuku pas jus smile.gif Norėčiau įsigyti šluotą kartu su kibiru, tačiau nežinau į ką geriau atkreipti dėmesį. Gal kas turite tokio tipo, arba šiaip teko susidurti? Kažin ar gerai nugręžia tokio tipo "grežykla"?
http://www.leifheit....stem_42_1_1.jpg[/img]

Draugė turi štai tokį, tai labai patenkinta, bet dabar kiek ieškojau visur geromis kainomis jau išparduota...

http://www.gerduva.l...st_ve_2_1_1.jpg[/img]

Sveikos merginos,

padekit apsispresti. Renkuosi valymo rinkini is situ dvieju. Labiau linkusi link pirmojo varianto, nes platesne sluoste, bet konsultante sake, kad greziant pakankamai taskosi, nes nera apsaugos, kaip antrame variante. Ar tikrai jau te labai taskosi? Ir aprasyme raso, kad pirmojo varianto kotas reguliuojamas, o pardaveja sako kad ne. Tai kas turite, kaip ten yra is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(Silvukas.B. @ 2013 08 23, 14:17)
Sveikos merginos,

padekit apsispresti. Renkuosi valymo rinkini is situ dvieju. Labiau linkusi link pirmojo varianto, nes platesne sluoste, bet konsultante sake, kad greziant pakankamai taskosi, nes nera apsaugos, kaip antrame variante. Ar tikrai jau te labai taskosi? Ir aprasyme raso, kad pirmojo varianto kotas reguliuojamas, o pardaveja sako kad ne. Tai kas turite, kaip ten yra is tikruju?

Labas, turiu pima varianta, esu ja labai patenkinta smile.gif
Del taskymosi, tai kazkiek taskosi, bet man tai nevaisiai, nes sluota vistiek statausi toleliau nuo minkstu baldu, o grindis kur nutyksta koks lasas issivalau. Labiau taskosi kai vandens daug pripilta ir ploviklis smarkiai ispotojes buna.
D4l koto tai jis reguliuojasi, bet man si 168 ugiu istraukus visa kota yra kaip tik, tad jei esate aukstesne jums gali but trumpokas tas kotas.
Atsakyti
QUOTE(Silvukas.B. @ 2013 08 23, 14:17)
Sveikos merginos,

O as turiu antraji kibira. Esu labai patenkinta : isgrezia kaip tik pati noriu nuo slapesnio iki labai sauso varianto. Nesitasko visiskai.
Atsakyti