Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 3

QUOTE(loja5 @ 2013 05 01, 07:47)
ieskome Leifheit dziovykles kur tvirtinasi prie lubu, kazin ar ju asortimente apskritai tokiu yra nes kiek perziurejau neradau g.gif

Vasarą ieškojom, bet irgi neradom. Iš Senukų teko pirkt, nes niekur kitur nebuvo arba nemokėjom surast...
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2013 05 01, 07:47)
Sveikos,
mes ieskome Leifheit dziovykles kur tvirtinasi prie lubu, kazin ar ju asortimente apskritai tokiu yra nes kiek perziurejau neradau g.gif buciau labai dekinga uz atsakyma 4u.gif

Berods, yra tik tokių Leifheit džiovyklių, kurios tvirtinasi prie sienos smile.gif nors aš tai turiu pegasus jų ir esu labai patenkinta...
Atsakyti
Ermitaze 30proc nuolaida dziovykloms ir ju priedams (nuo geguzes 15 iki birzelio 11).
Atsakyti
Noriu pagirti Leifheit sluota, tiksliau kotas su kempine, kuria naudoju sudrekinta ir taip puikiai susluoja visus plaukus, dulkes, labai skeptiskai i ja ziurejau, kai ja siule Gerduvoj, bet isbandziau ir nenusivyliau! Labai padeda, kai vaikas miega, o man reikia susitvarkyti ir nejungti siurblio
Atsakyti
Kažin kur ir kada nusimato, o gal vyksta akcijos grindų valymo rinkiniams "Clean Twist system"?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 05 16, 12:26)
Kažin kur ir kada nusimato, o gal vyksta akcijos grindų valymo rinkiniams "Clean Twist system"?

As irgi laukiu ax.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos, zadu pirkti ta leifheit sistema kur IKI su akcija, kibira ir sluota, gal kas turit? kaip naudojasi?kokie +/-?
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2013 06 06, 15:19)
Sveikos, zadu pirkti ta leifheit sistema kur IKI su akcija, kibira ir sluota, gal kas turit? kaip naudojasi?kokie +/-?
aciu uz atsakymus 4u.gif

Jei nuspaudžiama kaip foto. viskas liuksiška, seniai tokią naudoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Maximoj 30% nuolaida visoms Leifheit prekems
Atsakyti
QUOTE(zirzalyne @ 2013 06 06, 14:19)

pas tėvus kol gyvenau, turėjom panašų kibirą, tai labai patenkinta buvau smile.gif ir šluota, ir kibiras tokie sakyčiau neužmušami - jau visi cieli 6 metai kaip visas komplektas veikia puikiai 4u.gif
o dabar jau ir vyrui zyziu, kad mums tokio reikia, na bet mano vyrui šiek tiek sunku suvokti, kaip galima už kibirą tokius pinigus mokėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2013 06 10, 20:22)
pas tėvus kol gyvenau, turėjom panašų kibirą, tai labai patenkinta buvau smile.gif ir šluota, ir kibiras tokie sakyčiau neužmušami - jau visi cieli 6 metai kaip visas komplektas veikia puikiai  4u.gif
o dabar jau ir vyrui zyziu, kad mums tokio reikia, na bet mano vyrui šiek tiek sunku suvokti, kaip galima už kibirą tokius pinigus mokėti  lotuliukas.gif

O jūsų to rinkinio kibiras yra tas didysis, nuspaudžiamas koja, ar mažasis? Nes mažesnio kaina šiaip mažesnė... Bet su lojalumo akcija tai žiauriai pigiai gaunasi. Na vyram visada lengviau suprasti, kodėl mašinų dalys tokios brangios, o kai mum kažko reikia... g.gif
Atsakyti