Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 3

QUOTE(Lolitusik @ 2012 12 11, 21:34)
Na jei dovanu - tai dovanotam arkliui i dantis neziurima  lotuliukas.gif
Jus pamirstat kad yra daug zmoniu, kurie gyvena 18kv.m. butuose bendrabutyje, arba vieno kambario bute, kurio plotas vidutiniskai yra apie 30 kv.m.  mirksiukas.gif
Taip, apie 100 kv jau rekomenduojama profi sluota.

Nežinau, pas mane tas combi rinkinys ir plotas daugiau nei 100 kv.m., bet man kažkaip viskas tinka, nelieka jokios plėvelės, o kai šildomos grindys, tai kažkaip net nepastebėjau, kad labai šlapiai plauna, gal išdžiūsta greit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kriorsa @ 2012 12 11, 14:58)
Dar domintu stiklo valytuvas  g.gif  Turim stikline pertvara vonios kambaryje, taciau yra tokiu vietu (del tam tikru niuansu), kad tiesiog nepasiekiu niekaip isvalyti to stiklo. Taigi reikia kazko su ilgu kotu, bet gerai nuplaunancio ir nusausinancio  g.gif

O vat su šituo langų valytuvu dar nesusidraugauju, nemoku aš juo gražiai nuvalyt nepasiekiamų vietų doh.gif
http://www.gerduva.l...alytuvas-3-in-1
Atsakyti
As turiu AIRBORD/FUSION M PLUS jau pora metu.
Ji palyginus su sovietinem, labai lengva, stabili ant lygaus pavirsiaus (bet jei kreivos grindys, tai ji nebus super stabili). Kazkas cia rase apie ja, kad issilanksto/susilanksto ji garsiai. Na taip, bet man tai netrukdo, jei daryti letai, tai net vaikas pas mane miegodamas pietu miego tam paciam kambary neprabunda. Bet jeineskubant viska darytsvelniai, tai iki minimumo galima ta garsa sumazinti.
Marskinelius tai tikrai lygina gerai, lyginant is vienos puses,kitos galima nelyginti, bet jei audinys storesnis,tai is dvieju pusiu reikes lygint.( Na dar daug kas nuo lygintuvo priklauso). Lyginau tai pirmais vaiko gimimo metais tikrai daug rubu, tai man labai patiko ir palengvino buiti. Dar patiko, kad gan aukstai galima padaryt,stovint lenkt nugaros nereikia, o ir esant reikalui - sedint galima lyginti thumbup.gif
Nors kazkuris kitas brangesnis AIRBORD modelis yra labiau pritaikytas lyginimui sedint (lentos kojos ten kazkaip kitaip padarytos, kad patogiau butu sedetint lyginti)
QUOTE(singrida25 @ 2012 12 12, 12:03)
Sveikos mergaites ar kas naudojate sia lyginimo lenta ar ji patvari?kokie atsielipimai butu? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2012 12 12, 13:50)
O vat su šituo langų valytuvu dar nesusidraugauju, nemoku aš juo gražiai nuvalyt nepasiekiamų vietų  doh.gif
http://www.gerduva.l...alytuvas-3-in-1

susidraugausit dar. nu nėra man geresnio daikto už jį, ypač balkono langams iš lauko pusės, kur kitaip neįmanoma pasiekti doh.gif
Atsakyti
Laba,
turiu Twist rinkinį, atrodo tokį:
http://www.gerduva.l...petys-su-kibiru

Ir kažkas atsitiko tam sukimo mechanizmui, ar jis ten tik išsiardė, ar kas nežinau, bet uždėjus ant kibiro ir spaudžiant niekas nesisuka g.gif

Gal kam taip yra buvę ir padėsit ką padaryt, kad suktųsi?
Ar jau čia reikia vežti į kažkokį skyrių? esame iš Birštono, nieko nėra šalia...
Atsakyti
Reikia paziureti ar gerai istatytas sietelisten kur jus istatot sluota sukimui.
Pas mane jis pakrypo ir nebesuko, reikia pastatyti ji i vieta.
Kitas dalykas gal ant sluotos koto nesispaudzia mechanizmas, todel ir nesuka.

QUOTE(TomaKa @ 2012 12 17, 10:33)
Laba,
turiu Twist rinkinį, atrodo tokį:
http://www.gerduva.l...petys-su-kibiru

Ir kažkas atsitiko tam sukimo mechanizmui, ar jis ten tik išsiardė, ar kas nežinau, bet uždėjus ant kibiro ir spaudžiant niekas nesisuka g.gif

Gal kam taip yra buvę ir padėsit ką padaryt, kad suktųsi?
Ar jau čia reikia vežti į kažkokį skyrių? esame iš Birštono, nieko nėra šalia...

Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 12 17, 13:48)
Reikia paziureti ar gerai istatytas sietelisten kur jus istatot sluota sukimui.
Pas mane jis pakrypo ir nebesuko, reikia pastatyti ji i vieta.
Kitas dalykas gal ant sluotos koto nesispaudzia mechanizmas, todel ir nesuka.

Taip, būtent ant šluotos koto tas mechanizmas ir nesuka, kažkaip is išsiardo į dvi dalis, sudedi ir nieks nevyksta. Na matyt ten kažkaip turi gal užsifiksuoti, o mes nemokam...
Ir nepatinka man kad dabar plauti negaliu kai prieš šventes taip reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 12 18, 21:00)
Taip, būtent ant šluotos koto tas mechanizmas ir nesuka, kažkaip is išsiardo į dvi dalis, sudedi ir nieks nevyksta. Na matyt ten kažkaip turi gal užsifiksuoti, o mes nemokam...
Ir nepatinka man kad dabar plauti negaliu kai prieš šventes taip reikia doh.gif

Tai tas sukimosi mechanizmas apie 10-20 lt naujas, bet jei turit ceki, manau pakeis nemokamai i nauja.
Atsakyti
Laba noreciau paprasyti patarimo.keliames i nauja nama,tad noreciau isigyti valymo rinkini.galvoju apie Twist,parduotuveje paziurejus,jis man labiausiai patiko.namas apie 120 kv.pirmas aukstas-plyteles,antras-parketas.koki sluotos dangala reiketu rinktis,kaip supratau is pasisakymu tas universalus per slapiai plauna.dekoju
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 12 20, 00:13)
Tai tas sukimosi mechanizmas apie 10-20 lt naujas, bet jei turit ceki, manau pakeis nemokamai i nauja.

Tai aš ir klausiu ką daryti, nes nėra parduotuvės šalia.
Tai kaip supratau reikia pakeisti tą sukimosi mechanizmą ant šluotos.
O tie vadinami garantiniai aptarnavimai bet kurioj parduotuvėj yra? Kaune "Save" sutvarkys man tą šluotą?
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2012 12 20, 21:11)
Tai aš ir klausiu ką daryti, nes nėra parduotuvės šalia.
Tai kaip supratau reikia pakeisti tą sukimosi mechanizmą ant šluotos.
O tie vadinami garantiniai aptarnavimai bet kurioj parduotuvėj yra? Kaune "Save" sutvarkys man tą šluotą?

Tutetu sutvarkyti, jei turi vietoje parduotuveje ta mechanizma mirksiukas.gif, jei ne tai pakeis sluota manau.
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie contour M plus lyginimo lenta? Jos kaina visai prieinama, tik kaip su kokybe? Lyginame nepasakyciau, kad labai daug, gal valanda nu max dvi per savaite
Atsakyti
Sveiki,

Apgailestauju, kad negaliu paskutiniu metu skirti laiko patarimams, tiesiog trūksta laiko. Jeigu norite gauti informacijos arba, kad atsakyčiau į klausimus, rašykite į AŽ, nes sekti forumo žinutes nespėju...

Iki! smile.gif
Atsakyti