Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

Kaip smagu, kad tema vėl atgijo smile.gif

Mano naujausios. Tamsiai mėlynos su įvairiaspalviais karoliukais.
user posted image
Atsakyti
as kaune bazej perku Preciosa berods mirksiukas.gif ir jau pats laikas naujam riesiniu sezonui i ta skyriu uzsukti ir apsirupinti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Radvileee @ 2012 08 15, 20:02)
Kaip smagu, kad tema vėl atgijo  smile.gif

dailios bigsmile.gif as tokius karoliukus vadinu tepaluotas.ir nieko nemezgusi dar su jais.reik nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 08 15, 21:02)
Kaip smagu, kad tema vėl atgijo  smile.gif

Gražu thumbup.gif
Atsakyti
O kur perkat karoliukus riešinėms Vilniuje? rolleyes.gif
Atsakyti
Olaiva, saulėlydis*, ačiū 4u.gif

Simumu, Vilniuje Preciosa biserio galima nusipirkti Halės turguje, iš lauko pusės. Aš dažniausiai siunčiuosi internetu iš http://www.karoliukai-akmeneliai.lt/
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 08 16, 08:12)
O kur perkat karoliukus riešinėms Vilniuje?  rolleyes.gif

Preciosos yra "Malonios smulkmenos" Pylimo gatvėje.
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 08 15, 21:02)

Gražus darbelis ir raštas mano akiai mielas wub.gif
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 15, 21:52)
as kaune bazej perku Preciosa berods mirksiukas.gif

Aš irgi šituos perku, tik paskutinėms riešinėms, kurias rodžiausi pradėjusi megzti pagalvojau, kad reikėtų kiek mažesnių karoliukų nei tie, kuriuos pirkau.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 16, 10:03)
Gražus darbelis ir raštas mano akiai mielas  wub.gif

Aš irgi šituos perku, tik paskutinėms riešinėms, kurias rodžiausi pradėjusi megzti pagalvojau, kad reikėtų kiek mažesnių karoliukų nei tie, kuriuos pirkau.

o Preciosa visokiausiu dydziu buna wink.gif
net manu kruopos dydzio,kur riesinems nelabai tinkami.ir guziku dydzio buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 15, 21:52)
as kaune bazej perku Preciosa berods mirksiukas.gif  ir jau pats laikas naujam riesiniu sezonui i ta skyriu uzsukti ir apsirupinti biggrin.gif
Papildyta:

dailios bigsmile.gif as tokius karoliukus vadinu tepaluotas.ir nieko nemezgusi dar su jais.reik nusipirkti ax.gif

O kokioj konkrečiai Urmo bazės vietoj jų galima rasti? Ačiū Olaiva. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letune: 16 rugpjūčio 2012 - 14:47
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 16, 11:07)
o Preciosa visokiausiu dydziu buna wink.gif
net manu kruopos dydzio,kur riesinems nelabai tinkami.ir guziku dydzio buna biggrin.gif

Buvau nupirkus tokius didesnius, kai būsiu "Urme" rinksiuosi mažesnius mirksiukas.gif Pažiūrėjau jų internetinėje parduotuvėje didesnis pasirinkimas net negu parduotuvėje. O gal tik man taip pasirodė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2012 08 16, 15:46)

Aš ne Olaiva, bet gal tiksiu blush2.gif

Čia plane kur raudonasis pasažas pažymėtas ir raidė D http://www.urmas.net.../id/9703/lang/1 . Įėjus iš tos pusės kur sendaikčių turgus eiti tiesiai, dešinėj pusėj jie bus
Atsakyti
QUOTE(Letune @ 2012 08 16, 14:46)

nu va,jau atrase,man nereikejo wink.gif

QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 16, 15:28)
Buvau nupirkus tokius didesnius, kai būsiu "Urme" rinksiuosi mažesnius  mirksiukas.gif  Pažiūrėjau jų internetinėje parduotuvėje didesnis pasirinkimas net negu parduotuvėje. O gal tik man taip pasirodė  g.gif

kai buvau pavasario pabaigoj ten,tai jie is tu lentynu,kur karoliukai buvo ne po 50 gr,kur po 6 lt,o kur i maisiukus tie preciosa perpilstyti mazesniu kiekiu ir kainuodavo po 2,5 lt,tai i tas kabyklas kabino kazkokius akmenis,furnitura papuosalams.tai jei apmazejo tu pasvertu mazesniais kiekiais,tai tada liks tik po 6 lt maiseliais pirkti...
pvz man kartais puses maiselio sociai buna unsure.gif
nebent daryt mainus bigsmile.gif
ziuriu,kad cia kaunieciu nemazai bigsmile.gif thumbup.gif
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 16, 16:50)
Aš ne Olaiva, bet gal tiksiu  blush2.gif

Čia plane kur raudonasis pasažas pažymėtas ir raidė D http://www.urmas.net.../id/9703/lang/1 . Įėjus iš tos pusės kur sendaikčių turgus eiti tiesiai, dešinėj pusėj jie bus

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 16 rugpjūčio 2012 - 22:43