Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(siaudukes @ 2012 08 10, 09:23)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
o aš skūpaila,man gaila karoliuotasias dovanot cool.gif

o tai ką darai sau kaupi ?

man draugių džiaugsmas atperka sugaištą laiką wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2012 08 10, 09:06)
šaunuolės  4u.gif
jau pradėjot !!! ir aš jau pasiilgau tiek mezgimo , tiek pasimaivymo jomis.
žadu kalėdoms drauges visas papuošti (geriau būtų, kad naujų draugių neatsirastų  lotuliukas.gif )

Aš vakar dovanines pradėjau smile.gif Bus ilgesnės, dengiančios plaštaką, per nykštį, nes pageidavimas nešioti jas stumdant vežimėlį rudenį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 08 10, 08:23)
lotuliukas.gif  thumbup.gif
o aš skūpaila,man gaila karoliuotasias dovanot cool.gif

drinks_cheers.gif as irgi mezgu tik SAU SAU SAU,kaip tas drakoniukas biggrin.gif ir kelias pardavimui ax.gif bet SAU megzti tai smaguma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 10, 11:26)
Aš vakar dovanines pradėjau smile.gif  Bus ilgesnės, dengiančios plaštaką, per nykštį, nes pageidavimas nešioti jas stumdant vežimėlį rudenį  ax.gif

aš irgi ilgesnes narpliosiu, bet ne vežimo, o auto vairavimui wink.gif
Atsakyti
pirkciau juodas ar pilkas riesines, dekoruotas karoliukais
(siaubingai skauda abieju ranku riesu sanarius, tai nesiociau jau dabar),
siulyti tik a.z.
Atsakyti
Pasirodau užsakymo procesą.

user posted image

Karoliukai didoki, tai šiek tiek ties karoliukų sumezgimo sritimi mezginys atrodo šiek tiek platesnis. Galvoju, kad tai nebus didelė problema, nes ta dalis bus ties plačiausia rankos dalimi užsidėjus riešinę.
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 14, 21:36)
Pasirodau užsakymo procesą.
Karoliukai didoki, tai šiek tiek ties karoliukų sumezgimo sritimi mezginys atrodo šiek tiek platesnis. Galvoju, kad tai nebus didelė problema, nes ta dalis bus ties plačiausia rankos dalimi užsidėjus riešinę.

manau,kad nieko blogo,vis tiek ta dalis,kur be rastelio,labiau sutraukta bet ji pasitemps aplink riesa ir susivienodins wink.gif
dailu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 15, 01:14)
manau,kad nieko blogo,vis tiek ta dalis,kur be rastelio,labiau sutraukta bet ji pasitemps aplink riesa ir susivienodins wink.gif
dailu 4u.gif

pirmoji jau baigta, viskas gerai gavosi, tikrai apsitems viskas.

Klausiau anksčiau kažkada, bet niekas nesigyrė. Pakartosiu - kokius karoliukus perkate?
Atsakyti
Labai grazios riesines gausis thumbup.gif
O man toks klausimas iskilo-vis ziurineju riesines,bet tik dabar sumasciau paklausti o kokiu rasteliu jas mezgate? Is isvirkscios isvirksciomis,is geros geromis,ar kazkokiu kitokiu?
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 08 15, 15:08)
Labai grazios riesines gausis thumbup.gif
O man toks klausimas iskilo-vis ziurineju riesines,bet tik dabar sumasciau paklausti o kokiu rasteliu jas mezgate? Is isvirkscios isvirksciomis,is geros geromis,ar kazkokiu kitokiu?

Iš abiejų pusių geromis smile.gif Ripsas vadinasi atrodo toks raštas g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 15, 13:49)
Klausiau anksčiau kažkada, bet niekas nesigyrė. Pakartosiu - kokius karoliukus perkate?

man dailiausi Guetterman
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 15, 14:57)
Iš abiejų pusių geromis smile.gif Ripsas vadinasi atrodo toks raštas  g.gif

Paziurejau,kad labai tankiai atrodo tas ripsas,tai sakau,gal tik is vienos puses jis ax.gif aciu,dabar zinosiu.
Atsakyti