Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(Olaiva @ 2012 08 09, 11:07)
mmm... jau arteja riesiniu mezgimo sezono atidarymas bigsmile.gif as rugsejo pradzioj startuosiu jau jas megzt wub.gif pats mieliausias mezginys is visu,bent jau man.pradedant rasto persipaisymu,susideliojimu,mezgimas ir aisku ju nesiojimas wub.gif

Aš siūlų jau prisipirkus, ir karoliukus turiu. Bus šiltos dovanos Kalėdoms smile.gif ax.gif
Atsakyti
Mano pirmosios ax.gif
user posted image
Ir tikrai ne paskutines bigsmile.gif
Atsakyti
Gražios thumbup.gif megztos dviejų spalvų karoliukais ar kai kurių karoliukų spalva nusitrynė?
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 08 09, 13:34)
Mano pirmosios  ax.gif
user posted image
Ir tikrai ne paskutines  bigsmile.gif

Pirmas blynas neprisvilo thumbup.gif
Atsakyti
*Radvileee, ten nenusitryne karoliukai, o tokie is saves margi:skaidriai melsvi su tamsiu vidumi rolleyes.gif Na, kazkokie, kokius man pries pusmeti siulu parduotuvej pasiule, o kai as apie cekiskus ar kitus kokybiskus nebuvau girdejusi, tai ir paemiau-pamaniau, pirmam blynui bus gerai bigsmile.gif O siaip labai zaviuosi Jusu numegztomis riesinemis-man tai kol kas siekiamybe 4u.gif

dirty_kiss, ačiū už gražu žodelį , bet pirmasis blynas šiek tiek prisvilo - viena riešine kiek laisvesnė, antrąją mezgant ranka labiau igudus buvo, todel gavosi kruopsciau ir lygesnem akim numegzta . O dar pastebejau, kad man 60 (120)eiliu per platu ant manojo rieso, reiks kitas pasiaurinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiurtė @ 2012 08 09, 14:46)
O dar pastebejau, kad man 60 (120)eiliu per platu ant manojo rieso, reiks kitas pasiaurinti  g.gif

Och pavydžiu. Aš matyt labai kietai mezgu, man 60 eilių užtenka tik 14-14,5 cm apimties riešui, šiaip dažniausiai prireikia 66-72.
O va šitoms numezgiau net 75 eiles, ir jos susirado šeimininkę, kurios riešas 15 cm doh.gif

user posted image

Jau iš snaigės matosi, kad kietai mezgu, ji turėtų būti apskrita, o ne susiplojus blush2.gif

Na ir turėčiau pasakyti, kad nors nebesu naujokė, vis tiek pasitaiko numegzt nevienodo pločio, tada ant fužero užmovus palaikau, kad prasitampytų ax.gif
Atsakyti
Susivėriau karoliukus, eisiu kokios mielos schemos ieškoti smile.gif

Beje, kokius karoliukus perkate? g.gif
Atsakyti
Mano pirmosios riešinės

user posted image

numegztos jau senokai, vis neprisiruošiau pasirodyti blush2.gif Trūkumus ir gamybinį broką pastebėjau, stengsiuosi pasitaisyti ax.gif

Einu antrosioms rašto ieškoti ax.gif
Atsakyti
Tai mudvi, galima sakyti, kartu riešines pradėjom megzti rolleyes.gif Gražumėlis tavųjų! 4u.gif Aš dabar ketinu darkart anąjį raštą tik su juodais siulais+baltais karoliukais pakartoti, o tada imsiuosi tulpių-dovana draugei gimtadieniui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 08 09, 16:40)
user posted image

Jau iš snaigės matosi, kad kietai mezgu, ji turėtų būti apskrita, o ne susiplojus  blush2.gif

Na ir turėčiau pasakyti, kad nors nebesu naujokė, vis tiek pasitaiko numegzt nevienodo pločio, tada ant fužero užmovus palaikau, kad prasitampytų ax.gif

Dailios riešinės thumbup.gif
ir man taip pat gaunasi eilių 14 cm. riešui. esu kelias mezgusi net 54 eilių. O snaiges apvalios bus kai ant rieso issitemps. mirksiukas.gif
Atsakyti
šaunuolės 4u.gif
jau pradėjot !!! ir aš jau pasiilgau tiek mezgimo , tiek pasimaivymo jomis.
žadu kalėdoms drauges visas papuošti (geriau būtų, kad naujų draugių neatsirastų lotuliukas.gif )
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif
o aš skūpaila,man gaila karoliuotasias dovanot cool.gif
Atsakyti