Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(saulėlydis* @ 2012 07 19, 21:11)
Šios vasaros oras pakankamai dėkingas riešinėm megzti...Bet dar kažkaip nelimpa. Nors eilėj gal 10 porų  doh.gif

mezgate užsakymams ? ar jau Kalėdines dovanas ruošiate? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 07 19, 10:11)
Šios vasaros oras pakankamai dėkingas riešinėm megzti...Bet dar kažkaip nelimpa. Nors eilėj gal 10 porų  doh.gif

nors aš dar tik pradedančioji riešinių srityje - vakar pabaigiau antrą porą thumbup.gif - bet jau irgi susidėliojau, kad Kalėdoms norėčiau kokį 10 porų padaryti... būtų pagrindinis mano dovanų akcentas smile.gif vartau senas mezgimo knygas - reik idėjų vaikiškoms riešinėms smile.gif
Atsakyti
Ką tik baigtos vaikiškos riešinės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 07 01, 13:58)
Oho, kiek grožių primezgėte  thumbup.gif  Per kiek laiko vienas numezgate?

QUOTE(murce @ 2012 07 01, 13:59)
Man tos pirmosios ir raštelis ir spalva  wub.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2012 07 01, 14:24)
bananžuvė, pirmosios riešinės  wub.gif ir kitos gražios, bet šios įpatingai  wub.gif Kokiais siūlais megztos?

Ačiū visoms už pagyrimus.
Atsakant į klausimus - aš lėtai mezgu, gal 10h vienai riešinei prireikia, aišku, dar ir nuo rašto, ir nuo eilių skaičiaus, ir nuo siūlų priklauso.
Tos pirmosios iš brangių siūlų, iš Drops Baby Merino. Bet koks malonumas iš jų megzti, taip lygiai gula smile.gif
*Radvileee 4u.gif Pažiūrėjus ir man kyla noras vėl čiupti virbalus rolleyes.gif
Atsakyti
*Radvileee, labai visos jusu riesines grazios. O krasteliai ten vezlio zingsneliu apnerti? Ar man tik pasirode taip?

Rodau savo ką tik baigtas riešines

user posted image

iš arčiau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 08 08, 19:32)

Angą pirštui darėte per siūlę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 08, 21:50)
Angą pirštui darėte per siūlę?  g.gif

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilyte, nuostabios riešinės.
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2012 08 09, 08:44)
Vilyte, nuostabios riešinės.

dekui, jos skirtos pagyvenusiai moteriai, ta ir spalvos tokios neryskios
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 08 08, 19:32)
*Radvileee, labai visos jusu riesines grazios. O krasteliai ten vezlio zingsneliu apnerti? Ar man tik pasirode taip?

Villyte, labai gražios riešinės wub.gif ir spalvytė wub.gif
Ačiū už komplimentus mano riešinėms smile.gif Aš kraštelio neapneriu, tik siūlą apsuku aplink pirmą akį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Radvileee: 09 rugpjūčio 2012 - 09:51
mmm... jau arteja riesiniu mezgimo sezono atidarymas bigsmile.gif as rugsejo pradzioj startuosiu jau jas megzt wub.gif pats mieliausias mezginys is visu,bent jau man.pradedant rasto persipaisymu,susideliojimu,mezgimas ir aisku ju nesiojimas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 09, 11:07)
pats mieliausias mezginys is visu,bent jau man.pradedant rasto persipaisymu,susideliojimu,mezgimas

o aš dabartines gimdau antras mėnuo, susinervijau kai pasirodė kad siūlas gerokai plonesnis jau jį įmezgus, ir teko ilginti raštą, danerti karoliukų ir aišku laiko suvalgė papildomai dar doh.gif
Atsakyti