QUOTE(Moniqy @ 2012 10 23, 16:30)
Turėjo moterėlė ponny 35 cm 1 numerio Vilniuj Savanoriu pr. priesais geliu tugu siuvimo reikmenu parduotuvėlėj.
O man reiktų patarimo, megzti toliau ar išardyti ir ieškoti kito rašto?
O man reiktų patarimo, megzti toliau ar išardyti ir ieškoti kito rašto?
Megzti toliau
Labas rytas, tema baiginėjasi.
Kas užsiimtų padaryti naują su išsamiai info pirmam lape...Nes kas kelis lapus kartojasi tie patys klausimai . Aš nelabai turiu laiko šiuo metu
Kas užsiimtų padaryti naują su išsamiai info pirmam lape...Nes kas kelis lapus kartojasi tie patys klausimai . Aš nelabai turiu laiko šiuo metu
Saulėlydi, aš žinok irgi nespėsiu, tačiau temą naują galima paleisti šiokią tokią, o vėliau moderatorei nusiuntus pirmąjį psl patobulintą jos/jie pakeičia. Galų gale ne šitoj temoj tai kitoj galima "reziume" pateikti.
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 24, 09:18)
Labas rytas, tema baiginėjasi.
Jeigu tema nepasibaigs per porą valandų, galėčiau surinkti info.
Tik klausimų pasikartojimo vistiek neišvengsim, nes ne visi pasivargina bent puslapį paskaityti prieš klausdami..
Radvile, gražios riešinės su katinėliais
Radvileee, zavus katineliai