gražūs dobiliukai!
Aš jau tris poras jų nunarpliojau
O dabar pagaliau atnešu parodyti tas savo "garsiąsias", dėl kurių tiek rėkavau, kad pirkau vienoj dėžutėj tris spalvas, paskui kaip Pelenė kokia rankiojau į atskirus indelius, kad raštelis gautųsi
Siūlai - Baltica, karoliukai Guetermann 9/0
49 akys, 114 eilių
QUOTE(Nata* @ 2012 10 09, 11:11)
bet ne veltui rankiojai, graziai atrodo
QUOTE(rassike @ 2012 10 09, 07:51)
Sveikos, mezgu ir as savo pirmasias riesines, bet taipogi dobiliukai , labai grazu man jie.
QUOTE(tiklis @ 2012 10 09, 08:04)
aga,ir man ant tu ''kojininiu'' netelpa...bet dabar as mezgu su valiniais-tai galiu metro ilgio uzsidet ...
gal tokio ilgio mezgi
http://www.craftladi...ukai-t1351.html
QUOTE(Nata* @ 2012 10 09, 09:11)
gražūs dobiliukai!
O dabar pagaliau atnešu parodyti tas savo "garsiąsias", dėl kurių tiek rėkavau, kad pirkau vienoj dėžutėj tris spalvas, paskui kaip Pelenė kokia rankiojau į atskirus indelius, kad raštelis gautųsi
49 akys, 114 eilių
49 akys, 114 eilių
uojei, kiek darbelio, tiksliau skaiciavimo, veriant karoliukus. Grazu.
Nata, gražios riešinės ir raštelis gražiai atrodo.
QUOTE(Nata* @ 2012 10 09, 11:11)
Pelenė kokia rankiojau į atskirus indelius, kad raštelis gautųsi
Neveltui
Nata*, šauniai pasidarbavai
*Radvileee, riesines . Tos baltos net labai.
tik va iskilo man klausimas, ar praktiskos baltos, juk labai teplios Ir dar noirejau paklausti, pirma karoliuka imezgete ne po nukeltos pirmos akies? Kazkaip man net graziau ziurisi, nei kad karoliukas iskart prie krasto.
tik va iskilo man klausimas, ar praktiskos baltos, juk labai teplios Ir dar noirejau paklausti, pirma karoliuka imezgete ne po nukeltos pirmos akies? Kazkaip man net graziau ziurisi, nei kad karoliukas iskart prie krasto.
QUOTE(*Radvileee @ 2012 10 09, 19:41)
nerealiai dailios riešinės!
Aš vis bijau megzti kraštelio tiesia linija karoliukų, nes va taip dailiai, lygiai, nesigauna
Už kruopštumą
dar noriu paklausti apie preciosa karoliukus. Žiūriu, ir aš jų turiu kelis maišiukus, bet iš visų pusių apžiūrėjus niekur neradau parašyto dydžio. Kaip jūs žinote tada, kokį dydį turite?
Baltos, žinoma, kad teplios, bet gi ir megztinius kai kas baltus nešioja, net kailinius.
Teks matyt plauti dažniau
prie visų grožybių rodau ir savąsias
Auksinės tulpės "šokolade"
Auksinės tulpės "šokolade"
QUOTE(Olaiva @ 2012 10 07, 20:25)
bet su ilgais labai nepatogu megzti...ir kaip jie man susilankste turiu ir as plonus 2 pony 1NR,bet nebenaudoju riesinems
Aš irgi dažniausia mezgu kojinių virbalais, turiu 1,25 nr. Bet šią vasarą mezgiau kiek ilgesnes , atrodo 80 akių buvo, tai labai nepatogu buvo, krito nuo virbalų. Užsidėdavau trintuko gabaliukus, tai tie man vis nukrisdavo kartais ir akys pasileisdavo. Tai taip apsidžiaugiau pamačius ilgus plonus, nes iki šiol tik 1,5 teko matyti.
Šiaip tai ir tų kojinių virbalų 1 nr iki šiol neteko matyti, bet dabar galvoju, kad toje parduotuvėje irgi buvo, bet aš kažkaip ilgus iškarto pamačiau ir ėmiau.
Dar vienos su skyle pirštui.
Kerpena, labai dailu. Spėju, kad ir fotoaparatas jūsų ne prastas. Nes, paprastai, paveiksluoti riešines - tikras vargas. Ir pusė jų vaizdo dingsta.
Tos mėlynos O kaip pirštuką taip dailiai išformavote?
Papildyta:
Na, mano kompiuteris nerodo nei aukso, nei šokolado
Man gražiau žiūrėtųsi, jei tulpės ant skirtingų rankų eitu skirtinga kryptim. Aš stengiuosi tokius raštus formuoti simetriškai.
Tos mėlynos O kaip pirštuką taip dailiai išformavote?
Papildyta:
QUOTE(Lupita 77 @ 2012 10 10, 11:47)
Na, mano kompiuteris nerodo nei aukso, nei šokolado
Man gražiau žiūrėtųsi, jei tulpės ant skirtingų rankų eitu skirtinga kryptim. Aš stengiuosi tokius raštus formuoti simetriškai.
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 10, 14:43)
O kaip pirštuką taip dailiai išformavote?
turiu vieną video nuorodą kaip tai daryt, bet pabandžiau ir pasirodo mano abi rankos kairios
O nuotraukoms daryti nėra nieko geriau nei dienos šviesa kai neplieskia saulė