Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

gražūs dobiliukai!

Aš jau tris poras jų nunarpliojau biggrin.gif

O dabar pagaliau atnešu parodyti tas savo "garsiąsias", dėl kurių tiek rėkavau, kad pirkau vienoj dėžutėj tris spalvas, paskui kaip Pelenė kokia rankiojau į atskirus indelius, kad raštelis gautųsi cool.gif

user posted image

Siūlai - Baltica, karoliukai Guetermann 9/0
49 akys, 114 eilių
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 10 09, 11:11)

bet ne veltui rankiojai, graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rassike @ 2012 10 09, 07:51)
4u.gif

Sveikos, mezgu ir as savo pirmasias riesines, bet taipogi dobiliukai  doh.gif , labai grazu man jie.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(tiklis @ 2012 10 09, 08:04)
aga,ir man ant tu ''kojininiu'' netelpa...bet dabar as mezgu su valiniais-tai galiu metro ilgio uzsidet lotuliukas.gif ...

gal tokio ilgio mezgi g.gif
http://www.craftladi...ukai-t1351.html

user posted image

QUOTE(Nata* @ 2012 10 09, 09:11)
gražūs dobiliukai!

Aš jau tris poras jų nunarpliojau  biggrin.gif

O dabar pagaliau atnešu parodyti tas savo "garsiąsias", dėl kurių tiek rėkavau, kad pirkau vienoj dėžutėj tris spalvas, paskui kaip Pelenė kokia rankiojau į atskirus indelius, kad raštelis gautųsi  cool.gif
Siūlai - Baltica, karoliukai Guetermann 9/0
49 akys, 114 eilių

uojei, kiek darbelio, tiksliau skaiciavimo, veriant karoliukus. Grazu.
Atsakyti
Nata, gražios riešinės ir raštelis gražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 10 09, 11:11)
Pelenė kokia rankiojau į atskirus indelius, kad raštelis gautųsi  cool.gif

Neveltui thumbup.gif
Atsakyti
Nata*, šauniai pasidarbavai thumbup.gif 4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
*Radvileee, riesines thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tos baltos net labai.
tik va iskilo man klausimas, ar praktiskos baltos, juk labai teplios g.gif g.gif Ir dar noirejau paklausti, pirma karoliuka imezgete ne po nukeltos pirmos akies? Kazkaip man net graziau ziurisi, nei kad karoliukas iskart prie krasto.
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 10 09, 19:41)

nerealiai dailios riešinės! thumbup.gif
Aš vis bijau megzti kraštelio tiesia linija karoliukų, nes va taip dailiai, lygiai, nesigauna 4u.gif
Už kruopštumą 4u.gif

dar noriu paklausti apie preciosa karoliukus. Žiūriu, ir aš jų turiu kelis maišiukus, bet iš visų pusių apžiūrėjus niekur neradau parašyto dydžio. Kaip jūs žinote tada, kokį dydį turite? g.gif

Baltos, žinoma, kad teplios, bet gi ir megztinius kai kas baltus nešioja, net kailinius.
Teks matyt plauti dažniau smile.gif
Atsakyti
prie visų grožybių rodau ir savąsias blush2.gif
Auksinės tulpės "šokolade"
user posted image 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 10 07, 20:25)
bet su ilgais labai nepatogu megzti...ir kaip jie man susilankste doh.gif turiu ir as plonus 2 pony 1NR,bet nebenaudoju riesinems schmoll.gif

Aš irgi dažniausia mezgu kojinių virbalais, turiu 1,25 nr. Bet šią vasarą mezgiau kiek ilgesnes , atrodo 80 akių buvo, tai labai nepatogu buvo, krito nuo virbalų. Užsidėdavau trintuko gabaliukus, tai tie man vis nukrisdavo kartais ir akys pasileisdavo. Tai taip apsidžiaugiau pamačius ilgus plonus, nes iki šiol tik 1,5 teko matyti.

user posted image

Šiaip tai ir tų kojinių virbalų 1 nr iki šiol neteko matyti, bet dabar galvoju, kad toje parduotuvėje irgi buvo, bet aš kažkaip ilgus iškarto pamačiau ir ėmiau. smile.gif

Dar vienos su skyle pirštui.
user posted image
Atsakyti
Kerpena, labai dailu. Spėju, kad ir fotoaparatas jūsų ne prastas. Nes, paprastai, paveiksluoti riešines - tikras vargas. Ir pusė jų vaizdo dingsta.

Tos mėlynos wub.gif O kaip pirštuką taip dailiai išformavote?
Papildyta:
QUOTE(Lupita 77 @ 2012 10 10, 11:47)
prie visų grožybių rodau ir savąsias blush2.gif
Auksinės tulpės "šokolade"

Na, mano kompiuteris nerodo nei aukso, nei šokolado lotuliukas.gif

Man gražiau žiūrėtųsi, jei tulpės ant skirtingų rankų eitu skirtinga kryptim. Aš stengiuosi tokius raštus formuoti simetriškai.

Atsakyti
QUOTE(saulėlydis* @ 2012 10 10, 14:43)
O kaip pirštuką taip dailiai išformavote?

turiu vieną video nuorodą kaip tai daryt, bet pabandžiau ir pasirodo mano abi rankos kairios doh.gif

O nuotraukoms daryti nėra nieko geriau nei dienos šviesa kai neplieskia saulė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arwena: 10 spalio 2012 - 14:36