Aš Vilniuje, Basanavičiaus g priešais gėlių turgelį esančioje nedidelėje siuvimo reikmenų parduotuvėje radau net 1 nr. virbalus Pony. Jie ne kojininiai, o du ilgi virbalai. Pirmą kartą gyvenime radau tokio plonumo virbalus.
QUOTE(Kerpena @ 2012 10 07, 20:08)
Aš Vilniuje, Basanavičiaus g priešais gėlių turgelį esančioje nedidelėje siuvimo reikmenų parduotuvėje radau net 1 nr. virbalus Pony. Jie ne kojininiai, o du ilgi virbalai. Pirmą kartą gyvenime radau tokio plonumo virbalus.
bet su ilgais labai nepatogu megzti...ir kaip jie man susilankste turiu ir as plonus 2 pony 1NR,bet nebenaudoju riesinems
Rodau uzsakyma, kuris iskeliaus i Airija . Minti su tom "barankytem" pasiskolinau is Vaidatubiene rodytu riesiniu
villyte: gerules! galetu ir iki manes atkeliauti, nesupykciau
dublis
QUOTE(Ryke @ 2012 10 05, 13:35)
ką tik mezgiau - 2 poros
QUOTE(tiklis @ 2012 10 05, 13:46)
jei 50 akiu plocio ir 120 eiliu ...
Aciu uz atsakymus
QUOTE(Olaiva @ 2012 10 05, 19:25)
PONY 20 cm,tikrai sociai riesinems tokio ilgio.1,5mm,bet yra visokiausiu.8.5 Lt mokejau
tu PONY nesu ciupinusi, jie gal kietesni tokie, nes tuos kur as nusipirkau, tai labai lankstosi. nors gal visi lankstosi, nes juk labai ploni
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2012 10 06, 16:46)
Vilna, čekiški karoliukai, 10,5 cm ilgis, raštas iš Juškienės knygos.
Visas grozis paprastume
QUOTE(Žoržett @ 2012 10 07, 16:34)
Smagiai draugei
Smagiai draugei smagios riesines, nes ne visi tokias priimtu ir suprastu.
Asmeniskai man, kam nors ant bejerio tokias padovanoti visai
QUOTE(Olaiva @ 2012 10 07, 19:25)
bet su ilgais labai nepatogu megzti...ir kaip jie man susilankste turiu ir as plonus 2 pony 1NR,bet nebenaudoju riesinems
nu ne tas zodis, kaip nepatogu. vakar mezgiau, tai kol sedejau tai dar nieko, o po to i lova susikrausciau su visu mezginiu, tai siaubas kliuna, kimba visur tie ilgi virbalai. Jau norejau vyro prasyti, kad nutrumpintu , bet po to pagalvojau, o jei kada uzsimanysiu ilgu riesiniu
Beje, kiek dedate akiu ilgom riesinem, na toms per pirsta?
QUOTE(villyte @ 2012 10 07, 19:51)
Rodau uzsakyma, kuris iskeliaus i Airija . Minti su tom "barankytem" pasiskolinau is Vaidatubiene rodytu riesiniu
Kruopstus darbas, tik man tas "cvambolas" nelabai , bet cia tik mano nuomone, jei uzsakove norejo tokiu, tai nieko cia nepadarysi.
Baigiu kavyte maukti, ir eisiu toliau megzti, net nemanaiu kad taip idomu bus (kaip ir skara labai idomu megzti, kai jungiasi schemos viena po kitos ir gaunasi nuostabus vaizdas) , kai rastas is karoliuku po truputi deliojasi, norisi megzti megzti, kad greiciau galutinis rezultatas pasimatytu.
Tik kazkaip nuvyle karoliukai, kai susiveriau buvo viskas gerai, o kai mapezgusi pasiziurejau, kad kai kuriu is vidaus spalva nusitrynusi. Tai gerai, kad cia tik kojine telefonui bus (riesines pavidale), tai tiek to, bet riesiniu tokiu nenoreciau nesioti, kur apsityne karoliukai.
Einu pakrausiu fotika, veliau nufotkinsiu, kaip gaunasi pirmas bandymas "riesiniauti".
[quote=Žoržett,2012 10 07, 17:34]
Smagiai draugei
Smagiai draugei
Žoržet, tikrai smagios
QUOTE(ingriga @ 2012 10 08, 11:49)
o as ,noriu paskyti,kad sitas reisines mezge ne bet kas,o solidaus amziaus vyras. tai nuo to jos stipriai stipriai pagrazeja ir ''pasilteja'' ...saunuolis,ar ne taip?