Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

Siūlau nusipirkt šitokių ar panašių adatų;
http://www.remigijus...p?cPath=204_478
Per paprastą siūlą bus lengva vert.

Ar mezgat iš siūlų Roma? Iš viengubo? Man kaip ir per ploni, numezgiau iš dvigubo - storoka gaunasi...
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 10 05, 12:04)

geros tik man kas antra lūžo, pirkau Urme doh.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos, riešines mezgu 3 metai, ir geriausias variantas man iki šiol roma viengubas + mikro ( 100g-1400m) siūlas - 100 proc. vilna , tikiuosi aiškiai čia aš ... blush2.gif
va tokie :
http://www.auksarank...o-940-juoda.jpg
ir tokie
http://auksaranke.ne...a-940-juoda.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaibiux: 05 spalio 2012 - 11:31
QUOTE(Vilioja @ 2012 10 05, 12:04)
http://www.remigijus...p?cPath=204_478
Per paprastą siūlą bus lengva vert.

Ar mezgat iš siūlų Roma? Iš viengubo? Man kaip ir per ploni, numezgiau iš dvigubo - storoka gaunasi...

Tokia adata nepadės, nes reikia karoliuką užverti ne ant siūlo, o ant akies - kilputės. Siūliukas jau dvigubas. Aš mezgu su BBB merino vilna...
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2012 10 05, 09:28)
asmeniskai as,baltikai naudoju tik 10 arba 11 nr preciosos karoliukus..o cia 8-9 blink.gif  ...nu nezinau kas ten gausis....

QUOTE(W@idaw @ 2012 10 05, 10:47)
kaip tai nesvajot  blink.gif aš su 11 nr mezgu, 12 irgi gerai pralenda  thumbup.gif
drinks_cheers.gif
geras blink.gif tai kur man deti dabar tuos karoliukus reiks doh.gif cool.gif blyn ne litas ir kainuoja kad taip metyciaus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidatubiene @ 2012 10 05, 12:02)
Tokia adata nepadės, nes reikia karoliuką užverti ne ant siūlo, o ant akies - kilputės. Siūliukas jau dvigubas. Aš mezgu su BBB merino vilna...
kokio storio ax.gif
Atsakyti
vaidatubiene - žavinga ir skoninga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 05, 13:06)
geras  blink.gif  tai kur man deti dabar tuos karoliukus reiks  doh.gif  cool.gif  blyn ne litas ir kainuoja kad taip metyciaus  cool.gif

unsure.gif nezinau,gal kokiu storesniu ,gerokai,siulu mezgant susinaudos g.gif
..bet siaip-10 11 nr mirksiukas.gif ...
ir dar pastebejau g.gif juodas daznai buna plonesnis.ne karta pastebejau,kad skirtingu spalvu baltika buna ne vienodo storiu. raudona ir t. melyna bei smeline,viskas ok..o vat juoda ir ruda kartais ''paploneja'' g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2012 10 05, 14:03)
unsure.gif  nezinau,gal kokiu storesniu ,gerokai,siulu mezgant susinaudos g.gif
..bet siaip-10 11 nr mirksiukas.gif ...
ir dar pastebejau g.gif  juodas daznai buna plonesnis.ne karta pastebejau,kad skirtingu spalvu baltika buna ne vienodo storiu. raudona ir t. melyna bei smeline,viskas ok..o vat juoda ir ruda kartais ''paploneja'' g.gif ...

o as kaip tik juodus ir turiu doh.gif reiks kokia kita spalva bandyt pirkti kad deretu prie karoliuku gal bus ok tada cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 05, 14:13)
o as kaip tik juodus ir turiu  doh.gif  reiks kokia kita spalva bandyt pirkti kad deretu prie karoliuku gal bus ok tada  cool.gif

na nebekit pirkti tongue.gif ,gal viskas bus gerai... tongue.gif ...bet jei turite 8-9 numerio karoliukus g.gif tai gal geriau karoliukus mazesnius tongue.gif ...
o ir tas ''paplonejimas'' nezymus mirksiukas.gif . vizualiai ne nesimato,o mezgant kietai -jauciasi...bent jau man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiklis: 05 spalio 2012 - 13:18
QUOTE(Silvaja @ 2012 10 05, 13:18)
kokio storio ax.gif

Siūlas 2 mm storio, 50 g 175 m.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 09 28, 15:00)
Pasimatymo antram aukste yra riesinem tinkamu PONY virbalu,ne valiniai,o kojinems,po 5 vnt,visokiu storiu wink.gif pirkau,tai vienu metu pakaitom 2 riesines mezgu skirtingas,kad rastas nepabostu  biggrin.gif

O tie kojiniu virbalai ne per trumpi riesinesm. Kai anadien buvau toj parduotuveje tai tokiu PONY isviso nebuvo. buvo tik addi kojinems 1.75mm. tai kazkaip pasirode jie man trumpoki. Nusipirkau kazkokius ALOX 1.5mm., bet baisiai ilgi 40cm.

Kiek mokejot uz tuos PONY ir kokio jie numerio ir ilgio?

QUOTE(vaidatubiene @ 2012 10 05, 06:46)
Ateinu pasirodyti su kątik šviežiai iškeptomis pirštinėmis be pirštų - riešinėmis smile.gif

Kaip grazu wub.gif

Susiveriau karoliukus, issirinkau schema ir bandysiu megzti, tik ne riesines, o telefonui kojine smile.gif smile.gif , o kai jau ismoksiu ir daeis kas ir kaip, tai tada riesines. Labai bijau, kad neisgautu, kaip, kad kazkam jau cia gavosi, viena riesine laisva kita kietokai megzta.
Atsakyti