Rugiaveideee, gražu. Bandysiu šiandien rasti ir aš laiko mezginiams
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 10 03, 20:58)
atėjau pas jus klausti patarimo. nu gal ir buvo toks klausimas, bet beskaitydama pasisakymus visai susipainiojau ir nebeatkasu nuo kur vėl pradėt ...
tai va klausimas: man riešinės iš romos siūlų biškiuką "kanda". kurie siūlai yra dar švelnesni, bet ploni ir tiktų riešinėm?
tai va klausimas: man riešinės iš romos siūlų biškiuką "kanda". kurie siūlai yra dar švelnesni, bet ploni ir tiktų riešinėm?
Rugiaveide - ypač pirmos vertos dėmesio
O prie raudonųjų dar ir sagė Gražu
O prie raudonųjų dar ir sagė Gražu
mergaites turiu toki klausimeli, nes pardaveja visai subalamutino mane su baltikos sulais ar eri karoliukai 9 nr, preciosa, ae geriau 8 nes tipo 9 nr man per mazas, o apie 10 net nesvajot
Ateinu pasirodyti su kątik šviežiai iškeptomis pirštinėmis be pirštų - riešinėmis
QUOTE(vaidatubiene @ 2012 10 05, 08:46)
Ateinu pasirodyti su kątik šviežiai iškeptomis pirštinėmis be pirštų - riešinėmis
man labai labai
tokiu ir as noreciau tik nesuprantu kaip tada megzti karoliukus ar jus siuvinejat
QUOTE(ingauk @ 2012 10 05, 09:11)
man labai labai
tokiu ir as noreciau tik nesuprantu kaip tada megzti karoliukus ar jus siuvinejat
Gal mezga iš blogosios pusės?
QUOTE(ingauk @ 2012 10 05, 07:57)
mergaites turiu toki klausimeli, nes pardaveja visai subalamutino mane su baltikos sulais ar eri karoliukai 9 nr, preciosa, ae geriau 8 nes tipo 9 nr man per mazas, o apie 10 net nesvajot
asmeniskai as,baltikai naudoju tik 10 arba 11 nr preciosos karoliukus..o cia 8-9 ...nu nezinau kas ten gausis....
QUOTE(ingauk @ 2012 10 05, 07:57)
kaip tai nesvajot aš su 11 nr mezgu, 12 irgi gerai pralenda
QUOTE(tiklis @ 2012 10 05, 09:28)
asmeniskai as,baltikai naudoju tik 10 arba 11 nr preciosos karoliukus..o cia 8-9 ...nu nezinau kas ten gausis....
QUOTE(ingauk @ 2012 10 05, 09:11)
man labai labai
Iki šiol tai nuimdavau akį nuo virbalo, perverdavau vielutę, užmaudavau ant vielutės karoliuką, užstumdavau karoliuką ant akies, tada uždėdavau akį atgal ant virbalo (neišmegzdavau) ir megzdavau toliau Juodas darbas Dabar jau subrendo galvoje idėja, kaip tai padaryti paprasčiau, bet dar neišmėginau...