Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

Rugiaveideee, wub.gif gražu. Bandysiu šiandien rasti ir aš laiko mezginiams bigsmile.gif
Atsakyti
atėjau pas jus klausti patarimo. nu gal ir buvo toks klausimas, bet beskaitydama pasisakymus visai susipainiojau ir nebeatkasu nuo kur vėl pradėt ...

tai va klausimas: man riešinės iš romos siūlų biškiuką "kanda". kurie siūlai yra dar švelnesni, bet ploni ir tiktų riešinėm?
Atsakyti
QUOTE(Ryto@Rasa @ 2012 10 03, 20:58)
atėjau pas jus klausti patarimo. nu gal ir buvo toks klausimas, bet beskaitydama pasisakymus visai susipainiojau ir nebeatkasu nuo kur vėl pradėt ...

tai va klausimas: man riešinės iš romos siūlų biškiuką "kanda". kurie siūlai yra dar švelnesni, bet ploni ir tiktų riešinėm?

user posted image
Atsakyti
Rugiaveide - ypač pirmos vertos dėmesio thumbup.gif
O prie raudonųjų dar ir sagė thumbup.gif Gražu
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 10 04, 10:26)

ačiū
Atsakyti
mergaites turiu toki klausimeli, nes pardaveja visai subalamutino mane smile.gif su baltikos sulais ar eri karoliukai 9 nr, preciosa, ae geriau 8 nes tipo 9 nr man per mazas, o apie 10 net nesvajot g.gif
Atsakyti
Ateinu pasirodyti su kątik šviežiai iškeptomis pirštinėmis be pirštų - riešinėmis smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaidatubiene @ 2012 10 05, 08:46)
Ateinu pasirodyti su kątik šviežiai iškeptomis pirštinėmis be pirštų - riešinėmis smile.gif

man labai labai wub.gif
tokiu ir as noreciau tik nesuprantu kaip tada megzti karoliukus ar jus siuvinejat g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 05, 09:11)
man labai labai  wub.gif
tokiu ir as noreciau tik nesuprantu kaip tada megzti karoliukus ar jus siuvinejat  g.gif  blush2.gif

Gal mezga iš blogosios pusės?
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 05, 07:57)
mergaites turiu toki klausimeli, nes pardaveja visai subalamutino mane smile.gif su baltikos sulais ar eri karoliukai 9 nr, preciosa, ae geriau 8 nes tipo 9 nr man per mazas, o apie 10 net nesvajot  g.gif

asmeniskai as,baltikai naudoju tik 10 arba 11 nr preciosos karoliukus..o cia 8-9 blink.gif ...nu nezinau kas ten gausis....
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 05, 07:57)
mergaites turiu toki klausimeli, nes pardaveja visai subalamutino mane smile.gif su baltikos sulais ar eri karoliukai 9 nr, preciosa, ae geriau 8 nes tipo 9 nr man per mazas, o apie 10 net nesvajot  g.gif

kaip tai nesvajot blink.gif aš su 11 nr mezgu, 12 irgi gerai pralenda thumbup.gif

QUOTE(tiklis @ 2012 10 05, 09:28)
asmeniskai as,baltikai naudoju tik 10 arba 11 nr preciosos karoliukus..o cia 8-9 blink.gif  ...nu nezinau kas ten gausis....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 10 05, 09:11)
man labai labai  wub.gif
tokiu ir as noreciau tik nesuprantu kaip tada megzti karoliukus ar jus siuvinejat  g.gif  blush2.gif

Iki šiol tai nuimdavau akį nuo virbalo, perverdavau vielutę, užmaudavau ant vielutės karoliuką, užstumdavau karoliuką ant akies, tada uždėdavau akį atgal ant virbalo (neišmegzdavau) ir megzdavau toliau smile.gif Juodas darbas smile.gif Dabar jau subrendo galvoje idėja, kaip tai padaryti paprasčiau, bet dar neišmėginau... smile.gif
Atsakyti