kaunietes,kur apart urmo bazes ir ciklantos dar gyvai galima jablonex karoliuku nusipirkti? kad pasirinkimas butu didelis gal ir kvailas klausimas,bet bazej nu ner to,ko man reikia
QUOTE(Olaiva @ 2012 10 01, 18:22)
kaunietes,kur apart urmo bazes ir ciklantos dar gyvai galima jablonex karoliuku nusipirkti? kad pasirinkimas butu didelis gal ir kvailas klausimas,bet bazej nu ner to,ko man reikia
Man atrodo mačiau Kalniečių PC ar kaip ten tas pastatas (apačioj turgelis, Maxima X) vadinasi Savanorių pr. kitoj gatvės pusėj nei "Savas" kažkuriam aukšte . Bet nedaug ten jų buvo..
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 10 01, 19:05)
Man atrodo mačiau Kalniečių PC ar kaip ten tas pastatas (apačioj turgelis, Maxima X) vadinasi Savanorių pr. kitoj gatvės pusėj nei "Savas" kažkuriam aukšte . Bet nedaug ten jų buvo..
ten sita parduotuve:
http://www.akmenelia...uotuves-p3.html
ju labai mazas pasirinkimas,ir pagrinde visi dramblisko dydzio
QUOTE(Olaiva @ 2012 10 01, 20:20)
ten sita parduotuve:
Na aš kadangi prisižadėjau nebepirkti karoliukų, kol turimų nebaigsiu, tai nežiūrėjau gerai kad nesusigundyčiau eilinį kartą O Guterman normali pas juos kaina?
Kokius siūlus riešinėms perkat iš www.kasiulai.lt ? Darysiu užsakymą, tai galvoju prigriebti ir riešinėms siūlų.
Radvilee, įdomus spalvų derinys
Dailios labai riešinės.
Aš su savo mišrių spalvų karoliukais iš vieno indelio nusprendžiau pritaikyti pagal raštelį .
Tai teko kaip pelenei skirstyti į tris atskirus indelius... .
Ir koks nusivylimas, kad vienos spalvos dabar trūksta antrai riešinei... Kažkaip labai daug eilių suėjo . Matyt ta Baltica rimtai skirtingo plonumo. Na, ir karoliukų vienai riešinei 798...
Du kartus po vieną "raportą" teko iš kito galo karoliukų papildyti...
O ranka mano tai prie plonesnių
Dailios labai riešinės.
Aš su savo mišrių spalvų karoliukais iš vieno indelio nusprendžiau pritaikyti pagal raštelį .
Tai teko kaip pelenei skirstyti į tris atskirus indelius... .
Ir koks nusivylimas, kad vienos spalvos dabar trūksta antrai riešinei... Kažkaip labai daug eilių suėjo . Matyt ta Baltica rimtai skirtingo plonumo. Na, ir karoliukų vienai riešinei 798...
Du kartus po vieną "raportą" teko iš kito galo karoliukų papildyti...
O ranka mano tai prie plonesnių
*Radvileee , labai fainos riešinės, tokios išeiginės
nata,pasirodyk ką gi ten gimdai
QUOTE(siaudukes @ 2012 10 02, 10:47)
nata,pasirodyk ką gi ten gimdai
Dar nefotkinau . Nes tiek tampiau tą baltą siūlą, kad jis jau tapo panašus į pernykštį sniegą gatvės pakraščiuose
Reik išplauti.
Dar paklausiu (nepykit, žinau, kad šimtą kartų visos rašė...), kiek eilučių išmezgat moteriškai rankytei?..
QUOTE(Simumu @ 2012 10 01, 22:13)
Kokius siūlus riešinėms perkat iš www.kasiulai.lt ? Darysiu užsakymą, tai galvoju prigriebti ir riešinėms siūlų.
Taiga, tik spalvų pasirinkimas skurdokas. Aš dar turiu juodų ir raudonų Taigos, man patiko
QUOTE(Limit @ 2012 10 02, 13:05)
Taiga, tik spalvų pasirinkimas skurdokas. Aš dar turiu juodų ir raudonų Taigos, man patiko
gaila kad tik tokios spalvos, o tai griebciau tikrai