Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

kaunietes,kur apart urmo bazes ir ciklantos dar gyvai galima jablonex karoliuku nusipirkti? kad pasirinkimas butu didelis g.gif gal ir kvailas klausimas,bet bazej nu ner to,ko man reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 10 01, 18:22)
kaunietes,kur apart urmo bazes ir ciklantos dar gyvai galima jablonex karoliuku nusipirkti? kad pasirinkimas butu didelis  g.gif gal ir kvailas klausimas,bet bazej nu ner to,ko man reikia doh.gif

Man atrodo mačiau Kalniečių PC ar kaip ten tas pastatas (apačioj turgelis, Maxima X) vadinasi Savanorių pr. kitoj gatvės pusėj nei "Savas" kažkuriam aukšte . Bet nedaug ten jų buvo..
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 10 01, 19:05)
Man atrodo mačiau Kalniečių PC ar kaip ten tas pastatas (apačioj turgelis, Maxima X) vadinasi Savanorių pr. kitoj gatvės pusėj nei "Savas"  kažkuriam aukšte . Bet nedaug ten jų buvo..

ten sita parduotuve:
http://www.akmenelia...uotuves-p3.html
ju labai mazas pasirinkimas,ir pagrinde visi dramblisko dydzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 10 01, 20:20)
ten sita parduotuve:
http://www.akmenelia...uotuves-p3.html
ju labai mazas pasirinkimas,ir pagrinde visi dramblisko dydzio doh.gif

Na aš kadangi prisižadėjau nebepirkti karoliukų, kol turimų nebaigsiu, tai nežiūrėjau gerai wink.gif kad nesusigundyčiau eilinį kartą biggrin.gif O Guterman normali pas juos kaina?
Atsakyti
Kokius siūlus riešinėms perkat iš www.kasiulai.lt ? Darysiu užsakymą, tai galvoju prigriebti ir riešinėms siūlų.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Radvilee, įdomus spalvų derinys thumbup.gif
Dailios labai riešinės.

Aš su savo mišrių spalvų karoliukais iš vieno indelio nusprendžiau pritaikyti pagal raštelį smile.gif .
Tai teko kaip pelenei skirstyti į tris atskirus indelius... doh.gif .
Ir koks nusivylimas, kad vienos spalvos dabar trūksta antrai riešinei... Kažkaip labai daug eilių suėjo g.gif . Matyt ta Baltica rimtai skirtingo plonumo. Na, ir karoliukų vienai riešinei 798...
Du kartus po vieną "raportą" teko iš kito galo karoliukų papildyti...
O ranka mano tai prie plonesnių cool.gif
Atsakyti
*Radvileee , labai fainos riešinės, tokios išeiginės thumbup.gif
Atsakyti
nata,pasirodyk ką gi ten gimdai ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudukes @ 2012 10 02, 10:47)
nata,pasirodyk ką gi ten gimdai ax.gif  bigsmile.gif

Dar nefotkinau biggrin.gif . Nes tiek tampiau tą baltą siūlą, kad jis jau tapo panašus į pernykštį sniegą gatvės pakraščiuose hihihi.gif
Reik išplauti.

Dar paklausiu (nepykit, žinau, kad šimtą kartų visos rašė...), kiek eilučių išmezgat moteriškai rankytei?..
Atsakyti
QUOTE(Simumu @ 2012 10 01, 22:13)
Kokius siūlus riešinėms perkat iš www.kasiulai.lt ? Darysiu užsakymą, tai galvoju prigriebti ir riešinėms siūlų.

Taiga, tik spalvų pasirinkimas skurdokas. Aš dar turiu juodų ir raudonų Taigos, man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limit @ 2012 10 02, 13:05)
Taiga, tik spalvų pasirinkimas skurdokas. Aš dar turiu juodų ir raudonų Taigos, man patiko smile.gif

gaila kad tik tokios spalvos, o tai griebciau tikrai doh.gif
Atsakyti