Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(algioshka @ 2012 09 28, 21:41)
turiu prasyma. Mergaite paprase numegzti riesines su anglijos veliava, bet niekur neradau veliavos schemos. Gal kas galite pagelbeti?  blush2.gif

o pačiai pasipaišyt neišeina g.gif taigi nieko sudėtingo nėra
Atsakyti

Mergaites, aciu zu atsakymus apie virbalus mirksiukas.gif

QUOTE(algioshka @ 2012 09 28, 19:41)
turiu prasyma. Mergaite paprase numegzti riesines su anglijos veliava, bet niekur neradau veliavos schemos. Gal kas galite pagelbeti?  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai labai aciu uz schemute thumbup.gif
Atsakyti

Aciu, mielosios. Mezgiau tas riesines siaip pabandymui, nemaniau, kad jos taip daugeliui patiks, bet vos spejau numgzt, jos iskart rado seimininke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 09 27, 10:25)

O norėjau pakalust: ar nekyla problemų, kai nusimezgat spalvotas riešines, prie ko jas dėvėt? Ar jau iš karto taikot prie turimo garderobo? Mat aš nusimezgiau bordo spalvos. Turiu tokią striukę, bet kažkaip nelabai toks su tokiu... O ir kai nusivelki striukę paskui vėl turi tikti prie drabužių... Žodžiu, man tik juodos spalvos pasiteisino  doh.gif  Kaip sakant - prie visko  rolleyes.gif

verysad.gif O mano klausimo nieks nepastebėjo ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 09 29, 17:06)
verysad.gif O mano klausimo nieks nepastebėjo ...  verysad.gif

as turiu visokiausiu spalvu ir visos jos pas mane labai einamos.prie dzinsinio sijonuko tai tikrai bet kokios tinka,tarkim jei virsutine apranga kokia pilka,o apacioj dzinsine,tai bordo,samanine,baklazanine,nu kad visokios tinka.man problemu nesusidaro derinant bigsmile.gif
Atsakyti
O kokius siūlus perkat riesinems gerose akyse vcup ? Arba ibrahime, kalvarijų turguj ir centre maždaug? ax.gif
Atsakyti
noriu juodu riesiniu per pirsta, pasiulykit kas mergaites auksarankes
Atsakyti
Radau nuostabių pirštinių schemą, bet kadangi neradau pirštinių temos, dedu čia, nes manau, kad puikiausiai galima ją ir riešinėm panaudoti ax.gif
My Webpage
Atsakyti
Vaikiška riešinė
user posted image
Atsakyti
Mano mamos megztos riešinės

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 09 29, 22:54)
as turiu visokiausiu spalvu ir visos jos pas mane labai einamos.prie dzinsinio sijonuko tai tikrai bet kokios tinka,tarkim jei virsutine apranga kokia pilka,o apacioj dzinsine,tai bordo,samanine,baklazanine,nu kad visokios tinka.man problemu nesusidaro derinant bigsmile.gif

Smagu jums biggrin.gif
O man - kaip sakiau, tik juodos "prilipo" doh.gif
Ar aš tik čia tokia išranki blush2.gif
Atsakyti