Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

prisipirkau savaitgalį karoliukų guetermano.
Vienus paėmiau melsvus, bet vienoj dėžutėj kelių atspalvių -nuo ryškaus žydro iki tokio kaip permatomo melsvo.
Nieko neskirsčiau spalvomis, o pradėjau megzti baltais siūlais raštelis grynai tas, kur pas Radvilee atidarius fotogaleriją pačios pirmos.

Bet galvoju, nelabai gal išryškės raštelis, kai karoliukai tokie skirtingi... g.gif
Gal turit kas pavyzdį, akip žiūrisi tokios ?
dar peržiūrėjau - villytės paskutinės parodytos raudonos irgi tokiu raštu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 25 rugsėjo 2012 - 14:32
o kokius siuliukus naudojate riesinems ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2012 09 25, 18:20)
o kokius siuliukus naudojate riesinems ?

Daugiausiai mezgu iš Baltikos
Atsakyti
Aš iš pradžių mezgiau su Grignaso flavia - veliasi panešiojus. Tuomet pirkau Baltica - susivėlė tik persukus siūlą į kamuoliuką, tad nebebandžiau iš jo ir megzti... Apsistojau ties BBB merino vilna - nei veliasi, ir panešiojus vis dar atrodo kaip naujas mezginys...
Atsakyti
Paskutinės
user posted image
Atsakyti
Žoržett, gražu, dailu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
nu labai labai bigsmile.gif o tas mėlis.....mmmmmmmmm.labai dailios 4u.gif
Atsakyti
na po *Radvileee, Žoržett, villyte grožių tai nelabai jau čia kuom ir girtis yra... bet geras dalykas, ypač ryte, kaip auto vairas dar šaltas....

user posted image
Atsakyti
Fainuolįs visos riešinės thumbup.gif
O norėjau pakalust: ar nekyla problemų, kai nusimezgat spalvotas riešines, prie ko jas dėvėt? Ar jau iš karto taikot prie turimo garderobo? Mat aš nusimezgiau bordo spalvos. Turiu tokią striukę, bet kažkaip nelabai toks su tokiu... O ir kai nusivelki striukę paskui vėl turi tikti prie drabužių... Žodžiu, man tik juodos spalvos pasiteisino doh.gif Kaip sakant - prie visko rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Romap @ 2012 09 27, 10:18)
na po *Radvileee, Žoržett, villyte grožių tai nelabai jau čia kuom ir girtis yra... bet geras dalykas, ypač ryte, kaip auto vairas dar šaltas....

Norit, sukritikuosiu? Ne piktai, ne biggrin.gif
Ką norėjot parodyti nuotraukoj - riešines ar gėlę?
Jei riešines - tai dėkit jas į pirmą planą, o tai dabar pusės jų grožio ir nematyt - žiedas užstoja. Na, gražus žiedas, bet tema tai riešinių... Na, čia taip, ateičiai... Nes kai neprofesionalūs fotografai (ir aš tame tarpe) apie tokius dalykus kartais ir nepagalvojam...
O riešinės labai smagios (kiek matosi bigsmile.gif )
Atsakyti
mano dar vienos smile.gif
user posted image
Atsakyti
Villyte, kiek Jūs akių apmetat savo riešinėms ir pirštui skylę darot susiuvimo vietoje ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Tai jau apie ta pirsta cia simta kartu diskutuota, kad jis daromas per siule, o uzmetu 65-70 akiu
Atsakyti