Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(Alexandra83 @ 2012 04 24, 09:26)
Man taip irgi būdavo, kol nenusipirkau plieninių virbalų. Kadangi mezgu kietai, aliuminius virbalus beveik iš karto sulankstydavau, o riešinių dydžio skirtumas labai matydavosi, ypač ilgio.. Dabar jeigu skiriasi, tai keliais milimetrais tik.

pritariu. bandziau su aliuminiais , š... gaunasi. nepatiko man jie, tai mezgu su senais mociutes plieniniais. ju pirkti buna sendaikciu turguose, parduotuvej nemaciau, bet ka gali zinoti...
Atsakyti
Tikrai, garsieji addi virbalai man irgi susigarbanojo biggrin.gif Senoviški plieniniai tiesutėliai, ant galų trintuko gabaliukus užsimaunu, irgi geriau senoviško.
Man didžiausia problema - susiuvimas. Va, dabar turiu maišely 6 poras, ir vis rankos nekyla susiūt. Nesigauna dailiai nors tu ką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 24, 08:48)
Tikrai, garsieji addi virbalai man irgi susigarbanojo biggrin.gif  Senoviški plieniniai tiesutėliai, ant galų trintuko gabaliukus užsimaunu, irgi geriau senoviško.
Man didžiausia problema - susiuvimas. Va, dabar turiu maišely 6 poras, ir vis rankos nekyla susiūt. Nesigauna dailiai nors tu ką doh.gif

Addi yra ir plieniniai, ir aliuminiai wink.gif tai plieninių dar nesulanksčiau smile.gif
Senoj temoj daug susiuvimo būdų buvo, ir su nuotraukomis kai kurie, nė vienas iš jų netiko?
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 04 24, 09:37)
pritariu. bandziau su aliuminiais , š... gaunasi. nepatiko man jie, tai mezgu su senais mociutes plieniniais. ju pirkti buna sendaikciu turguose, parduotuvej nemaciau, bet ka gali zinoti...

Čia PLIENINIAI 1,25 virbalai- kojinėms-riešinėms pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 04 24, 10:30)
Addi yra ir plieniniai, ir aliuminiai wink.gif tai plieninių dar nesulanksčiau smile.gif
Senoj temoj daug susiuvimo būdų buvo, ir su nuotraukomis kai kurie, nė vienas iš jų netiko?

Ania? Tai aš musėt aliuminius nusipirkau - tikrai minkštoki. Ale tai kam jie tada skirti tokie plonyčiai? Kojinėms? Mezgiau iš Superwach, irgi klaiposi šiek tiek. Bet man netrukdo kreivumas nei kojinėm nei riešinėm smile.gif

Tinka, anksčiau siuvau nuo virbalo, tai negalėdavau sandėliuot, nes virbalų reikėjo. Dabar užbaigiu ir vis maga naujas pradėt... Tik vašeliu sunert nebandžiau dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 24 balandžio 2012 - 09:40
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 24, 10:39)
  Tik vašeliu sunert nebandžiau dar.

o tu pabandyk, nes man graziausiai gaunasi vaseliu. senoj temoj buvau ikelus su nuotraukom kaip sunerti, greitas reikalas. sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 04 24, 11:13)
o tu pabandyk, nes man graziausiai gaunasi vaseliu. senoj temoj buvau ikelus su nuotraukom kaip sunerti, greitas reikalas. sekmes smile.gif

Ačiū, mačiau 4u.gif Pabandysiu. Šviesios man ir adata neblogai susisiuva, juodos - daug sunkiau.
Atsakyti
Jūs dar pasakykit, kaip veriat karoliukus? Buvau radusi internete kaip su adata veria, geras šis būdas, bet turiu karoliukų, kurie per dvigubą siūlą nepersiveria. Taip nesinori su lipalu klijuot galiuką siūlo ir vert, gal yra dar koks gudresnis būdas suverti?
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2012 04 24, 13:44)
Jūs dar pasakykit, kaip veriat karoliukus? Buvau radusi internete kaip su adata veria, geras šis būdas, bet turiu karoliukų, kurie per dvigubą siūlą nepersiveria. Taip nesinori su lipalu klijuot galiuką siūlo ir vert, gal yra dar koks gudresnis būdas suverti?

Na jei nepersiveria, atidedu karoliukus kitam siūlui. Veriu per paprastą siūlą perkišus. Su lipalu man nieks nesigavo...
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 25, 13:43)
Na jei nepersiveria, atidedu karoliukus kitam siūlui. Veriu per paprastą siūlą perkišus. Su lipalu man nieks nesigavo...

Aišku, ačiū už atsakymą. Su tuo lipalu vienas vargas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 04 25, 13:43)

drinks_cheers.gif

Jei karoliukai lb maži joks lipalas gali nepadėti ... tieisog reikia plonesnio siūlo.
Atsakyti
sveikos merginos, matau, kad pavasari pajutot ir riesines nebejuda i prieki smile.gif rudeniop temute vel turetu atgimti smile.gif
Atsakyti