grali, sparčiai darbuojiesi
QUOTE(vaidatubiene @ 2012 09 04, 10:46)
Labai senai jau aš besirodžiau su savo riešinėm Kadangi sezonas jau kaip ir atidarytas, tai įkeliu naujausią darbelį Jūsų teismui:
Kiap padryti tokias garbanas? na kaip mezgasi, ten turbut ripsu megzta ar kaip?
QUOTE(mamkaa @ 2012 09 21, 09:56)
Kiap padryti tokias bangeles?
Manau, kad blogosiom akim pamegzta.
*Radvileee, siek tiek judu i prieki, kol upas yra....Zinau, kad jis gali greit dingti
mamkaa, tiksliai jos mezgasi taip, pamezgate gerosiomis akimis, paskui mezgate kokias 5 eilutes blogosiomis, paskui kokias 3 eilutes vel gerosiomis, o veliau vel 5 eiles blogosiomis akimis. Toliau mezgate kiek norisi gerosiomis, ar kitokiu rasteliu
Esu mezgusi tokias riesines /rankoves
O cia va tokias mazai puoseivai
mamkaa, tiksliai jos mezgasi taip, pamezgate gerosiomis akimis, paskui mezgate kokias 5 eilutes blogosiomis, paskui kokias 3 eilutes vel gerosiomis, o veliau vel 5 eiles blogosiomis akimis. Toliau mezgate kiek norisi gerosiomis, ar kitokiu rasteliu
Esu mezgusi tokias riesines /rankoves
O cia va tokias mazai puoseivai
QUOTE(villyte @ 2012 08 08, 19:32)
Labai gažios Grali riešinės- rankovės
noriu patarimo kaip tureciau daryt jeigu megsciau apvaliai be jokiu siulu bet gerom akim tai kaip tada bus man karoliukai, man atrodo kad jie tada lieka blogoj pusej, o kaip man padaryt juos geroj pusej
rodau dar vienos riesines, kurios laisvos
QUOTE(ingauk @ 2012 09 22, 12:48)
noriu patarimo kaip tureciau daryt jeigu megsciau apvaliai be jokiu siulu bet gerom akim tai kaip tada bus man karoliukai, man atrodo kad jie tada lieka blogoj pusej, o kaip man padaryt juos geroj pusej
bet nebus tamprios,jei tik gerom akim
QUOTE(Olaiva @ 2012 09 22, 19:54)
bet nebus tamprios,jei tik gerom akim
ir vel blogai
tai kaip padaryt be siuliu man jas ir su nykstuku
QUOTE(ingauk @ 2012 09 22, 20:11)
Siūnant akis į akį (nemoku kitaip įvardinti ) siūlės net nesimato. Nykščiui paliktumėt per siūlę tarpą ir nereikėtų dviračio išradinėti