Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(Vilioja @ 2012 09 14, 15:45)
Nieko neveiksi, motušėl, teks vert iš naujo.
Aš darau taip: nutraukiu siūlą ir veriu iškart nuo siūlo ant kito - adatą smeigiu per kiek įmanoma daugiau karoliukų. Greičiau taip...

man gal dar didesnė nelaimė. Susivėriau dviejų spalvų karoliukus lygiai vienai riešinei, ir pestumdant bar bar bar... nutraukiau siūlą. Dabar reiks skaičiuot kad atstatyt raštą, kai damegsiu trūkio vietą.

Kruopštesnės mezgėjos persivynioja siūlą prieš verdamos, ale aš patingiu....

verysad.gif ech nu...
kažkaip nesekasI man su dobiliukų riešinėm. Vienas nusimezgiau, bet padovanojau, dabar vieną numezgiau, tada įsiterpė kaukoliukai, o dabar tos nesėkmės su siūlu, plius gi išmokau labiau pritraukti siūlą ir gavosi daug siauresnė antroji dobiliukinė doh.gif

Tai vėl mąstau ar čia numegzti dar po porą - vieną apylaisvę, kitą siaurą, ar ardyti tą pirmąją? g.gif

nu jo... suskaičiuoti tuos spalvotuosius tai jau tikrai nekas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 09 14, 16:49)
verysad.gif ech nu...
kažkaip nesekasI man su dobiliukų riešinėm. Vienas nusimezgiau, bet padovanojau, dabar vieną numezgiau, tada įsiterpė kaukoliukai, o dabar tos nesėkmės su siūlu, plius gi išmokau labiau pritraukti siūlą ir gavosi daug siauresnė antroji dobiliukinė  doh.gif

Tai vėl mąstau ar čia numegzti dar po porą - vieną apylaisvę, kitą siaurą, ar ardyti tą pirmąją?  g.gif

nu jo... suskaičiuoti tuos spalvotuosius tai jau tikrai nekas... 4u.gif

as tai ardyciau,nes dydzio tai niekaip neatitaikyciau schmoll.gif mirksiukas.gif
man irgi isiterpe sunaus uzsakymines riesines su natom,tai savo margutes padejau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilioja @ 2012 09 14, 15:45)
Nieko neveiksi, motušėl, teks vert iš naujo.
Aš darau taip: nutraukiu siūlą ir veriu iškart nuo siūlo ant kito - adatą smeigiu per kiek įmanoma daugiau karoliukų. Greičiau taip...

man gal dar didesnė nelaimė. Susivėriau dviejų spalvų karoliukus lygiai vienai riešinei, ir pestumdant bar bar bar... nutraukiau siūlą. Dabar reiks skaičiuot kad atstatyt raštą, kai damegsiu trūkio vietą.

Kruopštesnės mezgėjos persivynioja siūlą prieš verdamos, ale aš patingiu....

as jau persivynioju po skaudzios pamokos,nedaug ten ir to laiko uztrunka,o ir is kamuoliuko man megzti smagiau,tik neklauskit kodel smile.gif smagiau ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 09 14, 20:49)

smagiau ir tiek  biggrin.gif

Žinau tokį jausmą. Čia kaip puodelis kavai/arbatai - smagus ir psio smile.gif
Atsakyti
Ir man Baltika siulas buvo suristas vidury riesines. Mezgiau 3 spalvu karoliukais. Tai nukirpau ta siula, perveriau karoliukus ant jo is naujo, pririsau, kad mazgas butu toje eileje mezgamas, kur be karoliuku, paskui ji graziai blogojoje puseje paslepiu ir tiek.... o ka darysi.... unsure.gif
Atsakyti
dar vienos katik baigtos smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 15 rugsėjo 2012 - 21:28
villyte, nuostabios riešinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 09 15, 22:26)
dar vienos katik baigtos smile.gif

Žavingos thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
villyte, nuostabios tavo riešinės wub.gif žgutą spalvotą susiveriu, bet va kaip riešines susivert - nesuprantu g.gif doh.gif
Atsakyti
villyte, tavosios riešinės tiesiog atgaiva akims wub.gif
Atsakyti
Pasirodysiu ir aš savąsias
user posted image
Atsakyti
Dekui, mielosios smile.gif

*Radvileee, zavios riesines, toks subtilus rastelis. kazkaip vistiek nelabai suprantu kaip ta krasteli toki padaryti su tuo siulo apsukimi aplink pirmaja aki, bandziau, bet turbut ne taip supratau, tai taip idomiai gaunasi tai ir nebemezgiau.....
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 09 16, 14:51)
Dekui, mielosios  smile.gif

*Radvileee, zavios riesines, toks subtilus rastelis. kazkaip vistiek nelabai suprantu kaip ta krasteli toki padaryti su tuo siulo apsukimi aplink pirmaja aki, bandziau, bet turbut ne taip supratau, tai taip idomiai gaunasi tai ir nebemezgiau.....

kai išmezgi paskutinę akį, tai apsukus virbalus siūlas yra tarsi prieš virbalą t.y. tavo pusėje, tai šiaip tą siūlą taip ir laikai kol nukeli pirmą akį, o Radvile kai apsuka virbalą, tai tą priekyje esantį siūlą "nukiša" vėl į kitą pusę tai darydama per dešinę mezginio puse, tai ir gaunasi kad siūlas apsisuka apie tą kraštinę akį. Kaip?
Atsakyti