QUOTE(Vilioja @ 2012 09 14, 15:45)
Nieko neveiksi, motušėl, teks vert iš naujo.
Aš darau taip: nutraukiu siūlą ir veriu iškart nuo siūlo ant kito - adatą smeigiu per kiek įmanoma daugiau karoliukų. Greičiau taip...
man gal dar didesnė nelaimė. Susivėriau dviejų spalvų karoliukus lygiai vienai riešinei, ir pestumdant bar bar bar... nutraukiau siūlą. Dabar reiks skaičiuot kad atstatyt raštą, kai damegsiu trūkio vietą.
Kruopštesnės mezgėjos persivynioja siūlą prieš verdamos, ale aš patingiu....
Aš darau taip: nutraukiu siūlą ir veriu iškart nuo siūlo ant kito - adatą smeigiu per kiek įmanoma daugiau karoliukų. Greičiau taip...
man gal dar didesnė nelaimė. Susivėriau dviejų spalvų karoliukus lygiai vienai riešinei, ir pestumdant bar bar bar... nutraukiau siūlą. Dabar reiks skaičiuot kad atstatyt raštą, kai damegsiu trūkio vietą.
Kruopštesnės mezgėjos persivynioja siūlą prieš verdamos, ale aš patingiu....
ech nu...
kažkaip nesekasI man su dobiliukų riešinėm. Vienas nusimezgiau, bet padovanojau, dabar vieną numezgiau, tada įsiterpė kaukoliukai, o dabar tos nesėkmės su siūlu, plius gi išmokau labiau pritraukti siūlą ir gavosi daug siauresnė antroji dobiliukinė
Tai vėl mąstau ar čia numegzti dar po porą - vieną apylaisvę, kitą siaurą, ar ardyti tą pirmąją?
nu jo... suskaičiuoti tuos spalvotuosius tai jau tikrai nekas...