Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

diudas,man tos tamsiai pilkos labai grazios, rastelis toks grazus..
saulėlydis*,man treciosios labiausiai wub.gif
Ynka thumbup.gif
Dar vienos mano riesines. Turejo buti grazus 3 spalvu derinys, bet karoliukai tokie vos permatomi, blizgus ir chameleoniniai, tai ismezgus, kazkaip tos spalvos paskendo.....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo villyte: 10 rugsėjo 2012 - 20:03
villyte, labai dailios riešinės wub.gif
Atsakyti
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2012 09 10, 15:15)
Ir man wub.gif

Aš kaip ir Krirma - trečiųjų smile.gif  teks po vieną dalintis bigsmile.gif

po antra paciom teks nusimegzt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2012 09 10, 21:02)

Dar vienos mano riesines. Turejo buti grazus 3 spalvu derinys, bet karoliukai tokie vos permatomi, blizgus ir chameleoniniai, tai ismezgus, kazkaip tos spalvos paskendo.....

atrodo siltai ir dailiai, as dar nebendziau ilgu mezgti, bet kazkaip gundausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 09 10, 21:02)

Giriu už kruopštumą, tačiau lieku ištikima riešinėms su vienspalviais karoliukais mirksiukas.gif
Atsakyti
villyte, dailios riešinės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 09 10, 22:02)
diudas,man tos tamsiai pilkos labai grazios, rastelis toks grazus..
saulėlydis*,man treciosios labiausiai  wub.gif
Ynka  thumbup.gif

user posted image

Labai super atrodo thumbup.gif O sakykite, skylute pirstui, tai paprasciausiai nepilnai susiuta siule? blush2.gif Ar reikia kazkaip ismegzti ja ipatingai? Aciu
Atsakyti
pabaigsim rudenio darbus ir jungsiuos į jūsų būrį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(algioshka @ 2012 09 13, 11:51)
Labai super atrodo  thumbup.gif  O sakykite, skylute pirstui, tai paprasciausiai nepilnai susiuta siule?  blush2.gif  Ar reikia kazkaip ismegzti ja ipatingai? Aciu

Dekoju, taip, per siule smile.gif
Atsakyti
esu pikta pikta, labai pikta ant baltikos... verysad.gif

numezgiau pusę riesinės. Jau taip džiaugiausi, kad atrodo išmokau kiek dailiau megzti, tik žiūriu, ko tai nesistumia karoliukai unsure.gif
o gi siūlas surištas verysad.gif

Dar kai tik susivėriau karoliukus, skirsčiau po siūlą ir virvirvir ir pabyrėjo ant žemės... Pasirodo buvo sutrūkęs siūlas unsure.gif . Na bet ten tik galiukas tai nieko, tik reikėjo iš naujo susiverti... O dabar ką daryti? g.gif
Atsakyti
Aš nukerpu mazgą, išskirstau siūliukais galiukus, suklijuoju su guminiais super klijais ir persistuma tuomet karoliukai. O ir mezginyje nesimato, kad klijuota ar rišta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 09 14, 16:34)

... O dabar ką daryti?  g.gif

Nieko neveiksi, motušėl, teks vert iš naujo.
Aš darau taip: nutraukiu siūlą ir veriu iškart nuo siūlo ant kito - adatą smeigiu per kiek įmanoma daugiau karoliukų. Greičiau taip...

man gal dar didesnė nelaimė. Susivėriau dviejų spalvų karoliukus lygiai vienai riešinei, ir pestumdant bar bar bar... nutraukiau siūlą. Dabar reiks skaičiuot kad atstatyt raštą, kai damegsiu trūkio vietą.

Kruopštesnės mezgėjos persivynioja siūlą prieš verdamos, ale aš patingiu....
Atsakyti