diudas,man tos tamsiai pilkos labai grazios, rastelis toks grazus..
saulėlydis*,man treciosios labiausiai
Ynka
Dar vienos mano riesines. Turejo buti grazus 3 spalvu derinys, bet karoliukai tokie vos permatomi, blizgus ir chameleoniniai, tai ismezgus, kazkaip tos spalvos paskendo.....
villyte, labai dailios riešinės
QUOTE(Vilioja @ 2012 09 10, 15:15)
po antra paciom teks nusimegzt
Papildyta:
QUOTE(villyte @ 2012 09 10, 21:02)
Dar vienos mano riesines. Turejo buti grazus 3 spalvu derinys, bet karoliukai tokie vos permatomi, blizgus ir chameleoniniai, tai ismezgus, kazkaip tos spalvos paskendo.....
atrodo siltai ir dailiai, as dar nebendziau ilgu mezgti, bet kazkaip gundausi
QUOTE(villyte @ 2012 09 10, 21:02)
Giriu už kruopštumą, tačiau lieku ištikima riešinėms su vienspalviais karoliukais
villyte, dailios riešinės
QUOTE(villyte @ 2012 09 10, 22:02)
diudas,man tos tamsiai pilkos labai grazios, rastelis toks grazus..
Ynka
Ynka
Labai super atrodo O sakykite, skylute pirstui, tai paprasciausiai nepilnai susiuta siule? Ar reikia kazkaip ismegzti ja ipatingai? Aciu
pabaigsim rudenio darbus ir jungsiuos į jūsų būrį
QUOTE(algioshka @ 2012 09 13, 11:51)
Labai super atrodo O sakykite, skylute pirstui, tai paprasciausiai nepilnai susiuta siule? Ar reikia kazkaip ismegzti ja ipatingai? Aciu
Dekoju, taip, per siule
esu pikta pikta, labai pikta ant baltikos...
numezgiau pusę riesinės. Jau taip džiaugiausi, kad atrodo išmokau kiek dailiau megzti, tik žiūriu, ko tai nesistumia karoliukai
o gi siūlas surištas
Dar kai tik susivėriau karoliukus, skirsčiau po siūlą ir virvirvir ir pabyrėjo ant žemės... Pasirodo buvo sutrūkęs siūlas . Na bet ten tik galiukas tai nieko, tik reikėjo iš naujo susiverti... O dabar ką daryti?
numezgiau pusę riesinės. Jau taip džiaugiausi, kad atrodo išmokau kiek dailiau megzti, tik žiūriu, ko tai nesistumia karoliukai
o gi siūlas surištas
Dar kai tik susivėriau karoliukus, skirsčiau po siūlą ir virvirvir ir pabyrėjo ant žemės... Pasirodo buvo sutrūkęs siūlas . Na bet ten tik galiukas tai nieko, tik reikėjo iš naujo susiverti... O dabar ką daryti?
Aš nukerpu mazgą, išskirstau siūliukais galiukus, suklijuoju su guminiais super klijais ir persistuma tuomet karoliukai. O ir mezginyje nesimato, kad klijuota ar rišta
QUOTE(Nata* @ 2012 09 14, 16:34)
Nieko neveiksi, motušėl, teks vert iš naujo.
Aš darau taip: nutraukiu siūlą ir veriu iškart nuo siūlo ant kito - adatą smeigiu per kiek įmanoma daugiau karoliukų. Greičiau taip...
man gal dar didesnė nelaimė. Susivėriau dviejų spalvų karoliukus lygiai vienai riešinei, ir pestumdant bar bar bar... nutraukiau siūlą. Dabar reiks skaičiuot kad atstatyt raštą, kai damegsiu trūkio vietą.
Kruopštesnės mezgėjos persivynioja siūlą prieš verdamos, ale aš patingiu....