Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

Aciu , bananžuve 4u.gif VaidaDim labai grazios riesines thumbup.gif
Atsakyti
Tokios garbanotos mezgasi išligai, tiesa?
Atsakyti
QUOTE(VaidaDim @ 2012 09 04, 12:46)
Labai senai jau aš besirodžiau su savo riešinėm smile.gif Kadangi sezonas jau kaip ir atidarytas, tai įkeliu naujausią darbelį Jūsų teismui:

o as dar nuo saves paklausiu kaip daret su nykscio vieta ir kaip megzta apvaliai ar siuta g.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai senai jau aš besirodžiau su savo riešinėm smile.gif Kadangi sezonas jau kaip ir atidarytas, tai įkeliu naujausią darbelį Jūsų teismui:

Laba gražu thumbup.gif
Atsakyti

Gražu, nematyta thumbup.gif

Atsakyti
Prisiruošiau įamžinti savo antras riešines

user posted image

Ir rodausi su trečiųjų fragmentu

user posted image

Ko tai patraukė ant pilkos spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dirty_kiss: 04 rugsėjo 2012 - 14:11
QUOTE(Olaiva @ 2012 09 04, 11:02)
grazios  thumbup.gif kiek akiu deta sitoms ilgoms ir garbanotoms?  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Akių skaičius priklauso nuo kiekvienos individualaus mezgimo ir rankytės storio...

QUOTE(ingauk @ 2012 09 04, 11:26)
o as dar nuo saves paklausiu kaip daret su nykscio vieta ir kaip megzta apvaliai ar siuta  g.gif  blush2.gif

Megzta su penkiais virbalais, taigi, ratu. Nykščiui nuėmiau akis, o sekančioj eilėj 0 uždėjau.

Ačiū visoms už pagyras wink.gif
Atsakyti
VaidaDim, man labai grazios jusu riesines, tos bangeles labai zaismingas jas padaro, sauniai atrodo ir ilgis labai thumbup.gif
Atsakyti

http://img51.imagesh...760/rieins6.jpg

kokios žavios bigsmile.gif
Atsakyti
Tamsiai rudos su gintariniais karoliukais
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2012 09 06, 21:48)
Tamsiai rudos su gintariniais karoliukais

thumbup.gif
Atsakyti
RADVILE thumbup.gif NUOOOSTABIOS
Atsakyti