Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

Stai ir mano kuklios nertos riesines ax.gif pirmasis` kepimas ` biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 09 03, 12:16)

Savaitgalį turėjau daug gražaus laiko mezgimui. Vieną riešinę per dvi dienas numezgiau. Įdomu, per kiek laiko Jūs numezgate porą riešinių, t.y. nuo karoliukų susivėrimo ir paskutinės akies išmezgimo  unsure.gif

p.s. klausimas kvailas, tik šiaip įdomu pasidarė  unsure.gif

Ateina naujos riešiniautojos ir kartojasi tie patys klausimai cool.gif

Vieną porą riešinių numezgu per 12-15 valandų. Priklausomai nuo rašto sudėtingumo, karoliukų gausumo. Ilgai megzti negaliu, nes nuo tampraus mezgimo ima skaudėti pirštai. Tad mezgant darbo vakarais, reikia 4 vakarų.
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 09 03, 12:38)
Stai ir mano kuklios nertos riesines  ax.gif pirmasis` kepimas ` biggrin.gif

Gražus kepinys, šiltai ir jaukiai atrodo.
Atsakyti

Savaitgalį turėjau daug gražaus laiko mezgimui. Vieną riešinę per dvi dienas numezgiau. Įdomu, per kiek laiko Jūs numezgate porą riešinių, t.y. nuo karoliukų susivėrimo ir paskutinės akies išmezgimo  unsure.gif

per 4 vakarus numezgu. esu viena riesine numezgusi per viena sekmadieni, bet tada jau net pirstus skaudeno, matyt del to, kad pakankamai stipriai verziu.
Atsakyti
Ačiū už atsakymus į pasikartojančius klausimus lotuliukas.gif

Man po tokio mezgimo irgi piršte skylė doh.gif Kaip sakant užsikabinau su riešinėm ilgam. Beje, įspūdžiai apie Baltikos siūlus ne patys geriausi, nežinau, ar kartosiu jų pirkimą g.gif
Atsakyti
Olaiva, originalu  thumbup.gif

Atlikta kruopščiai ir jos tokios gaivios  wub.gif  Dvelkia pavasariu  mirksiukas.gif

Aš mezgiau ir trumpesnių ir ilgesnių, visgi ilgesnės ir man arčiau dūšios  drinks_cheers.gif

Pirštui vietos palieku ties siūle.

Aš su 10, 11. Turiu pora variantų su smulkesniais, bet megzti su smulkesniais bent man yra sunkiau  ax.gif

Oi, dekui, merginos, uz toki mano darbo ivertinima. Karoliuku dydzio nezinau, nes dukra buvo ziemaz prisipirkus floristikos darbui kruva karoliuku ivairiu, tai vis ir praretinu as jai ta kruvele, jie supilti pagal spalva ir jau ne originaliose pakuotese, tai net nezinau istiesu blush2.gif
Skyle darau siuleje (tiesiog neuzsiuvu ir tiek toje vietoje, kur turi buti nykstys)
Ta zalia riesine per diena numezgiau 1 riesine (bet jau sedejau visa diena beveik), o siaip tai pora dienu vienai riesinei, pora kitai, kai tik po darbo mezgu, o ne visa diena..... Su keliu spalvu karoliukais ilgiau uztrunka, kol spalvas ssiskaiciuoji ir teisingai susiveri ax.gif

Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 09 03, 16:04)
Man po tokio mezgimo irgi piršte skylė  doh.gif  Kaip sakant užsikabinau su riešinėm ilgam.

Oi, aš kai pradėjau, tai pleistriukus lipdžiausi ant nykščio ir smaližiaus pagalvėlių. Skauda, bet nemegzti negaliu, taip užsikabliavau biggrin.gif Bet paskui susidaro tokia kieta, nejautri odelė ir viskas gerai.
Atsakyti
aš taip pat atidariau jau riešinių sezoną, tiesa, jų mano "karjeroje" dar visai nedaug ax.gif

user posted image
Atsakyti
-Radė,

aš taip pat naujokė šitoje sferoje blush2.gif Bet kai neblogai sekasi tai norisi megzti, megzti, megzti...

Siūlų ir karoliukų praeitą savaitę užsipirkau į priekį, modeliai pamažu dėliojasi mintyse, norinčių pasipuošti taip pat netrūksta, Kalėdos artėja, dovanoms bus pats tas mirksiukas.gif Tik svarbu, kad pirštai neprakiurtų nuo mezgimo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 09 03, 23:08)
-Radė,

aš taip pat naujokė šitoje sferoje  blush2.gif  Bet kai neblogai sekasi tai norisi megzti, megzti, megzti...

Siūlų ir karoliukų praeitą savaitę užsipirkau į priekį, modeliai pamažu dėliojasi mintyse, norinčių pasipuošti taip pat netrūksta, Kalėdos artėja, dovanoms bus pats tas  mirksiukas.gif  Tik svarbu, kad pirštai neprakiurtų nuo mezgimo  lotuliukas.gif

as jau darau poros dienu iseigine nuo riesiniu,nes pirsta prasiduriau su virbalu,net istino doh.gif dabar su 4 nr virbalais gydysiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai senai jau aš besirodžiau su savo riešinėm smile.gif Kadangi sezonas jau kaip ir atidarytas, tai įkeliu naujausią darbelį Jūsų teismui:

user posted image
Atsakyti
grazios thumbup.gif kiek akiu deta sitoms ilgoms ir garbanotoms? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti