Stai ir mano kuklios nertos riesines pirmasis` kepimas `
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 09 03, 12:16)
Savaitgalį turėjau daug gražaus laiko mezgimui. Vieną riešinę per dvi dienas numezgiau. Įdomu, per kiek laiko Jūs numezgate porą riešinių, t.y. nuo karoliukų susivėrimo ir paskutinės akies išmezgimo
p.s. klausimas kvailas, tik šiaip įdomu pasidarė
Ateina naujos riešiniautojos ir kartojasi tie patys klausimai
Vieną porą riešinių numezgu per 12-15 valandų. Priklausomai nuo rašto sudėtingumo, karoliukų gausumo. Ilgai megzti negaliu, nes nuo tampraus mezgimo ima skaudėti pirštai. Tad mezgant darbo vakarais, reikia 4 vakarų.
QUOTE(kramtuke7 @ 2012 09 03, 12:38)
Stai ir mano kuklios nertos riesines pirmasis` kepimas `
Gražus kepinys, šiltai ir jaukiai atrodo.
Savaitgalį turėjau daug gražaus laiko mezgimui. Vieną riešinę per dvi dienas numezgiau. Įdomu, per kiek laiko Jūs numezgate porą riešinių, t.y. nuo karoliukų susivėrimo ir paskutinės akies išmezgimo
per 4 vakarus numezgu. esu viena riesine numezgusi per viena sekmadieni, bet tada jau net pirstus skaudeno, matyt del to, kad pakankamai stipriai verziu.
Ačiū už atsakymus į pasikartojančius klausimus
Man po tokio mezgimo irgi piršte skylė Kaip sakant užsikabinau su riešinėm ilgam. Beje, įspūdžiai apie Baltikos siūlus ne patys geriausi, nežinau, ar kartosiu jų pirkimą
Man po tokio mezgimo irgi piršte skylė Kaip sakant užsikabinau su riešinėm ilgam. Beje, įspūdžiai apie Baltikos siūlus ne patys geriausi, nežinau, ar kartosiu jų pirkimą
Olaiva, originalu
Atlikta kruopščiai ir jos tokios gaivios Dvelkia pavasariu
Aš mezgiau ir trumpesnių ir ilgesnių, visgi ilgesnės ir man arčiau dūšios
Pirštui vietos palieku ties siūle.
Aš su 10, 11. Turiu pora variantų su smulkesniais, bet megzti su smulkesniais bent man yra sunkiau
Atlikta kruopščiai ir jos tokios gaivios Dvelkia pavasariu
Aš mezgiau ir trumpesnių ir ilgesnių, visgi ilgesnės ir man arčiau dūšios
Pirštui vietos palieku ties siūle.
Aš su 10, 11. Turiu pora variantų su smulkesniais, bet megzti su smulkesniais bent man yra sunkiau
Oi, dekui, merginos, uz toki mano darbo ivertinima. Karoliuku dydzio nezinau, nes dukra buvo ziemaz prisipirkus floristikos darbui kruva karoliuku ivairiu, tai vis ir praretinu as jai ta kruvele, jie supilti pagal spalva ir jau ne originaliose pakuotese, tai net nezinau istiesu
Skyle darau siuleje (tiesiog neuzsiuvu ir tiek toje vietoje, kur turi buti nykstys)
Ta zalia riesine per diena numezgiau 1 riesine (bet jau sedejau visa diena beveik), o siaip tai pora dienu vienai riesinei, pora kitai, kai tik po darbo mezgu, o ne visa diena..... Su keliu spalvu karoliukais ilgiau uztrunka, kol spalvas ssiskaiciuoji ir teisingai susiveri
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 09 03, 16:04)
Man po tokio mezgimo irgi piršte skylė Kaip sakant užsikabinau su riešinėm ilgam.
Oi, aš kai pradėjau, tai pleistriukus lipdžiausi ant nykščio ir smaližiaus pagalvėlių. Skauda, bet nemegzti negaliu, taip užsikabliavau Bet paskui susidaro tokia kieta, nejautri odelė ir viskas gerai.
-Radė,
aš taip pat naujokė šitoje sferoje Bet kai neblogai sekasi tai norisi megzti, megzti, megzti...
Siūlų ir karoliukų praeitą savaitę užsipirkau į priekį, modeliai pamažu dėliojasi mintyse, norinčių pasipuošti taip pat netrūksta, Kalėdos artėja, dovanoms bus pats tas Tik svarbu, kad pirštai neprakiurtų nuo mezgimo
aš taip pat naujokė šitoje sferoje Bet kai neblogai sekasi tai norisi megzti, megzti, megzti...
Siūlų ir karoliukų praeitą savaitę užsipirkau į priekį, modeliai pamažu dėliojasi mintyse, norinčių pasipuošti taip pat netrūksta, Kalėdos artėja, dovanoms bus pats tas Tik svarbu, kad pirštai neprakiurtų nuo mezgimo
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 09 03, 23:08)
-Radė,
as jau darau poros dienu iseigine nuo riesiniu,nes pirsta prasiduriau su virbalu,net istino dabar su 4 nr virbalais gydysiuosi
Labai senai jau aš besirodžiau su savo riešinėm Kadangi sezonas jau kaip ir atidarytas, tai įkeliu naujausią darbelį Jūsų teismui:
grazios kiek akiu deta sitoms ilgoms ir garbanotoms?