Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

kaukolytes su raudonom akim tikrai gresmingesnes biggrin.gif
mano vaikas vel su trispalve uzsiprase riesiniu smile.gif

na labai savotiskos,ir taip ziuriu,ir anaip,bet savo riesiniu garderobe reikia ir tokias tureti,ar ne? rolleyes.gif is sportinio intereso mezgu tokias magutes rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Geras budas sunaudoti siulu likucius smile.gif

O cia mano megztos naujos riesines. Man siek tiek didokos, skirtos stambesnems rankoms smile.gif

user posted image
Atsakyti
villyte, jos nuostabios wub.gif kiek akyčių dėta šiom riešinėm?
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 09 02, 20:21)

deja,deja,pirkausi šitoms baltikos ir mėlynų siūlų gal pusmetį vis ieškojau kitokių,kad spalva man tiktų ir patiktų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveideee @ 2012 09 02, 21:23)
villyte, jos nuostabios  wub.gif  kiek akyčių dėta šiom riešinėm?

Dekui smile.gif, dejau 70 akiu, man kazkaip patinka ilgesnes smile.gif
Atsakyti
Villyte - labai wub.gif Spalvų derinukas gražus. Turiu ir aš tokias eilėje ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai jau gražūs jūsų darbeliai. Norėčiau paklaust, ar nykščiui skylutę paliekat siūlėj, ar kaip darot, nemoku net paklaust, bet gal supratot blush2.gif
Atsakyti
villyte tobulos riešinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lijalik @ 2012 09 03, 08:17)
Sveikos merginos, labai jau gražūs jūsų darbeliai. Norėčiau paklaust, ar nykščiui skylutę paliekat siūlėj, ar kaip darot, nemoku net paklaust, bet gal supratot blush2.gif

siūlėj mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(villyte @ 2012 09 02, 21:21)

O cia mano megztos naujos riesines. Man siek tiek didokos, skirtos stambesnems rankoms  smile.gif

man kur zalia ten ir grazu thumbup.gif ir as pernai tokiu rastu mezgiau smile.gif.
Atsakyti
villyte, dėkui už atsakymą smile.gif

O su kokio dydžio karoliukais mezgat? aš mezgu su 10. Kaži ne per dideli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 09 02, 21:02)
mano vaikas vel su trispalve uzsiprase riesiniu smile.gif

na labai savotiskos,ir taip ziuriu,ir anaip,bet savo riesiniu garderobe reikia ir tokias tureti,ar ne?  rolleyes.gif is sportinio intereso mezgu tokias magutes rolleyes.gif

Olaiva, originalu thumbup.gif
QUOTE(villyte @ 2012 09 02, 21:21)
O cia mano megztos naujos riesines. Man siek tiek didokos, skirtos stambesnems rankoms  smile.gif

Atlikta kruopščiai ir jos tokios gaivios wub.gif Dvelkia pavasariu mirksiukas.gif
QUOTE(villyte @ 2012 09 02, 22:31)
Dekui smile.gif, dejau 70 akiu, man kazkaip patinka ilgesnes smile.gif

Aš mezgiau ir trumpesnių ir ilgesnių, visgi ilgesnės ir man arčiau dūšios drinks_cheers.gif
QUOTE(lijalik @ 2012 09 03, 08:17)
Norėčiau paklaust, ar nykščiui skylutę paliekat siūlėj, ar kaip darot, nemoku net paklaust, bet gal supratot blush2.gif

Pirštui vietos palieku ties siūle.
QUOTE(Rugiaveideee @ 2012 09 03, 11:03)
O su kokio dydžio karoliukais mezgat? aš mezgu su 10. Kaži ne per dideli?  g.gif

Aš su 10, 11. Turiu pora variantų su smulkesniais, bet megzti su smulkesniais bent man yra sunkiau ax.gif

Savaitgalį turėjau daug gražaus laiko mezgimui. Vieną riešinę per dvi dienas numezgiau. Įdomu, per kiek laiko Jūs numezgate porą riešinių, t.y. nuo karoliukų susivėrimo ir paskutinės akies išmezgimo unsure.gif

p.s. klausimas kvailas, tik šiaip įdomu pasidarė unsure.gif
Atsakyti