kaukolytes su raudonom akim tikrai gresmingesnes
mano vaikas vel su trispalve uzsiprase riesiniu
na labai savotiskos,ir taip ziuriu,ir anaip,bet savo riesiniu garderobe reikia ir tokias tureti,ar ne? is sportinio intereso mezgu tokias magutes
Geras budas sunaudoti siulu likucius
O cia mano megztos naujos riesines. Man siek tiek didokos, skirtos stambesnems rankoms
O cia mano megztos naujos riesines. Man siek tiek didokos, skirtos stambesnems rankoms
villyte, jos nuostabios kiek akyčių dėta šiom riešinėm?
QUOTE(villyte @ 2012 09 02, 20:21)
deja,deja,pirkausi šitoms baltikos ir mėlynų siūlų gal pusmetį vis ieškojau kitokių,kad spalva man tiktų ir patiktų
QUOTE(Rugiaveideee @ 2012 09 02, 21:23)
villyte, jos nuostabios kiek akyčių dėta šiom riešinėm?
Dekui , dejau 70 akiu, man kazkaip patinka ilgesnes
Villyte - labai Spalvų derinukas gražus. Turiu ir aš tokias eilėje
villyte tobulos riešinės
QUOTE(lijalik @ 2012 09 03, 08:17)
Sveikos merginos, labai jau gražūs jūsų darbeliai. Norėčiau paklaust, ar nykščiui skylutę paliekat siūlėj, ar kaip darot, nemoku net paklaust, bet gal supratot
siūlėj
QUOTE(villyte @ 2012 09 02, 21:21)
man kur zalia ten ir grazu ir as pernai tokiu rastu mezgiau .
villyte, dėkui už atsakymą
O su kokio dydžio karoliukais mezgat? aš mezgu su 10. Kaži ne per dideli?
QUOTE(Olaiva @ 2012 09 02, 21:02)
mano vaikas vel su trispalve uzsiprase riesiniu
na labai savotiskos,ir taip ziuriu,ir anaip,bet savo riesiniu garderobe reikia ir tokias tureti,ar ne? is sportinio intereso mezgu tokias magutes
Olaiva, originalu
QUOTE(villyte @ 2012 09 02, 21:21)
Atlikta kruopščiai ir jos tokios gaivios Dvelkia pavasariu
QUOTE(villyte @ 2012 09 02, 22:31)
Dekui , dejau 70 akiu, man kazkaip patinka ilgesnes
Aš mezgiau ir trumpesnių ir ilgesnių, visgi ilgesnės ir man arčiau dūšios
QUOTE(lijalik @ 2012 09 03, 08:17)
Norėčiau paklaust, ar nykščiui skylutę paliekat siūlėj, ar kaip darot, nemoku net paklaust, bet gal supratot
Pirštui vietos palieku ties siūle.
QUOTE(Rugiaveideee @ 2012 09 03, 11:03)
Aš su 10, 11. Turiu pora variantų su smulkesniais, bet megzti su smulkesniais bent man yra sunkiau
Savaitgalį turėjau daug gražaus laiko mezgimui. Vieną riešinę per dvi dienas numezgiau. Įdomu, per kiek laiko Jūs numezgate porą riešinių, t.y. nuo karoliukų susivėrimo ir paskutinės akies išmezgimo
p.s. klausimas kvailas, tik šiaip įdomu pasidarė