Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

QUOTE(Olaiva @ 2012 08 31, 14:38)

cia tokia vilnele is mano asmeniniu klodu  biggrin.gif
o is baltikos mezgu ivairiai g.gif vienas su 1,25mm,su 1,5,dabar va su 1,75 tas dryzuotas,nes bordo baltika nelabai plona pasitaike...

aisku. tai ir galvoju, kad baltikos tokios spalvos nemaciau. nu ir dar karta, LABAIIIIIIIIIIIIIII GRAZUUUUUUUUUUUUUUUUUU.

Gal kuri zinote ar kaune bazeje yra baltikos pirkti? Esupirkusi baltika dainavos turguje, bet ten sus spalvom ne kas buna, tai pagalvojau, gal bezeje linksmiau su spalvom. Ar vieno matkelio gana riesinem. niekada nesu mezgusi riesiniu (tik daug daug kartu ruosiausi), bet pamaciusi Olaivos melynasias, nusprendziau galutinai, kad MEGSIU.
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 08 31, 00:32)

Mano dvejos naujos

rudeniui jau kaip ir pasiruosus thumbup.gif
o as taviskes nusibezdioniausiu kaip baigsiu pradetas ax.gif
Atsakyti
mamkaa, bazese Baltikos yra, tik ji 1.60 lt brangesne doh.gif Yra tarp galeriju, priesais sendaikciu turgu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2012 08 31, 16:54)
Gal kuri zinote ar kaune bazeje yra baltikos pirkti? Esupirkusi baltika dainavos turguje, bet ten sus spalvom ne kas buna,  tai pagalvojau, gal bezeje linksmiau su spalvom. Ar vieno matkelio gana riesinem. niekada nesu mezgusi riesiniu (tik daug daug kartu ruosiausi), bet pamaciusi Olaivos melynasias, nusprendziau galutinai, kad MEGSIU.

Baltikos metražas 250/50gr. Iš vieno matkelio viena pora tikrai išeis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 08 31, 00:32)

Ingauk, įdomiai išėjo su tais puriais siūlais, gaila, kad raštelis nuotraukoj nelabai matosi, gyvai turbūt aiškesnis. O kokie čia siūlai, gal ir man reikia? biggrin.gif

pavadinimo tai jau nebe zinau, zinau tik tiek kad po 7 lt kamuoliukas ir vilnele smile.gif

grazios tavo riesinukes smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Visų riešinukės nuostabiasios wub.gif
Va ir aš karts nuo karto panarplioju jas, bet pas mane jos visos išdovanotos. Kaip sako : gera širdelė, plika.... biggrin.gif
Va tik man asmeniškai Baltika siūlai nepatiko schmoll.gif Man jie per šiurkštūs. Aš mezgu iš Avangardo. Karoliukus naudoju 9 dydžio Preciosa. thumbup.gif

Sakykit o iš kur imat schemutes? 4u.gif Aš tai tik nete kiek randu ir viskas, o ten visur tie patys raštai. O pas jus tokių nematytų yra. Aišku bandysiu kažkaip persipiešt blush2.gif O gal kokioj Osinkoj yra kokia tema apie riešines? Dabar varčiau aš Osinkos puslapius, tai radau su biseriu temą, bet ten riešinių nėra. Radau riešinių temą, bet be biserio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 31, 20:01)
Sakykit o iš kur imat schemutes?  4u.gif  Aš tai tik nete kiek randu ir viskas, o ten visur tie patys raštai. O pas jus tokių nematytų yra. Aišku bandysiu kažkaip persipiešt  blush2.gif  O gal kokioj Osinkoj yra kokia tema apie riešines? Dabar varčiau aš Osinkos puslapius, tai radau su biseriu temą, bet ten riešinių nėra. Radau riešinių temą, bet be biserio  g.gif

Pasiimkit raštuotų pirštinių, kojinių, audimo ar netgi siuvinėjimo schemas kai kurias ir va jums naujas raštas wink.gif Dar Juškienės knyga "Riešinės" yra, bet iš jos čia nemažai raštų jau mezgė SM auksarankės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Frėjukė @ 2012 08 31, 19:01)
Sveikutės  4u.gif
Visų riešinukės nuostabiasios  wub.gif 
Va ir aš karts nuo karto panarplioju jas, bet pas mane jos visos išdovanotos. Kaip sako : gera širdelė, plika....  biggrin.gif
Va tik man asmeniškai Baltika siūlai nepatiko  schmoll.gif  Man jie per šiurkštūs. Aš mezgu iš Avangardo. Karoliukus naudoju 9 dydžio Preciosa.  thumbup.gif

Sakykit o iš kur imat schemutes?  4u.gif  Aš tai tik nete kiek randu ir viskas, o ten visur tie patys raštai. O pas jus tokių nematytų yra. Aišku bandysiu kažkaip persipiešt  blush2.gif  O gal kokioj Osinkoj yra kokia tema apie riešines? Dabar varčiau aš Osinkos puslapius, tai radau su biseriu temą, bet ten riešinių nėra. Radau riešinių temą, bet be biserio  g.gif

osinka yra osinka,o va pervertus sia ir kelias atgal senesnes riesiniu temukes,tiek info yra rolleyes.gif ir nuorodu su rastais,ir riesiniu foto,kur galima imt ir nusikopijuoti wink.gif
Atsakyti
pabaigiau savo kaukoliukus ax.gif
Juoda Baltica, Guetermann balti karoliukai ir raudoni kažkokie...
raštelį nusikopijavau iš šitos temutės (tik akytes vaiko prašymu nuspalvinau )
Ačiū autorei ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 09 01, 02:27)
pabaigiau savo kaukoliukus  ax.gif
Juoda Baltica, Guetermann balti karoliukai ir raudoni kažkokie...
raštelį nusikopijavau iš šitos temutės (tik akytes vaiko prašymu nuspalvinau )
Ačiū autorei  ax.gif

Kaip matau, čia aš ta autorė ax.gif Prašom.
Smagu, kad dar ir padėkos sulaukiau biggrin.gif
Bet ir savo patobulinimų įnešėt. Akys raudonos - tikrai grėsmingos thumbup.gif
Atsakyti
Olaiva, super mėlynosios riešinės. smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandė šiuos riešinėms? Kokie įspūdžiai?
http://www.siulai.eu...;category_id=26
http://www.siulai.eu...;category_id=26
Atsakyti