Įkraunama...
Įkraunama...

-Riešinės-

Ačiū visoms už paaiškinimus tinginei nepasigūglinančiai:4u: Kad jums karoliukai spindėtų ir akys nepabėgtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o sakykit, kur Kaune Gutermann biserio 2 mm (nes 2,5mm per didelis man) yra gyvai pirkti? Užėjo noras išbandyti ir palygint su Preciosa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bananžuvė @ 2012 08 31, 00:32)

Pagiriamieji žodžiai thumbup.gif

Nusipirkau Baltica siūlų. Po debiuto su jais pasipasakosiu... Ir koks velnias nešė mane į siūlinę doh.gif Ėjau vieno matkelio o parsinešiau pilnas rankas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 31, 14:56)
Pagiriamieji žodžiai  thumbup.gif

Nusipirkau Baltica siūlų. Po debiuto su jais pasipasakosiu... Ir koks velnias nešė mane į siūlinę  doh.gif  Ėjau vieno matkelio o parsinešiau pilnas rankas  lotuliukas.gif

siulinis velnias tave sugunde biggrin.gif
kur ir po kiek papirkai?
Atsakyti
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 31, 14:56)
Nusipirkau Baltica siūlų. Po debiuto su jais pasipasakosiu... Ir koks velnias nešė mane į siūlinę  doh.gif  Ėjau vieno matkelio o parsinešiau pilnas rankas  lotuliukas.gif

kokių spalvų?

Aš igi su savoo dar labai maža patirtim (kol kas turėjau tik 4 poreles), pirmą kartą mezgu su baltica!
Pirma numezgiau vieną „dobiliuotą“ iš raudonų siūlų, bet paskui vaikis išsitarė, kad ir jam labai norėtųsi... pasiūliau kaukoles - apsidžiaugė thumbup.gif
Tad šitas mezgu iš juodų siūlų. Ir koks man netikėtumas - siūlų storis skiriasi blink.gif Juodi - plonesni.
Ar čia mano rankos kitaip dirba g.gif
Paksaičiavau akis, eiles pagal raudonas, o čia gavosi vos-vos doh.gif

Ir su karoliukais Guetermann... pamenat, verkiau, kad reikia papildomo siūlo. Tai va, su tuo papildomu susivėriau ant juodų - jie tikrai mažesni, nors ant dėžutės parašyta 9,0 ... Bet už tai lygūs kaip vienas, o kita dėžutė, iš kurios dobiliukus piešiau - visokie... g.gif
Ar nebūsiu kokių šiukšlių papirkus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nata*: 31 rugpjūčio 2012 - 15:05
skiriasi ir baltikos storiia,nuo partijos matyt,nuo spalvos.as turiu senesniu juodu baltikos siulu,tai labiau sukti ir storesni,neseniai pirkta juodu matkiuka turiu,plonesni zenkliai,jau net be akiniu skirtuma įžlibinu.
o karoliukai ir tie preciosa,vieni kokybiskesni,kiti nelabai...matyt nerasim to tobulumo,kad viskas dziugintu.bet is to,ka gaunam nusipirkti,irgi imanoma gera rezultata isgauti bigsmile.gif

siandien bazej tik 2 spalvu nusipirkau preciosa,kazkaip prikabinta ju daug,bet kad kazkas labai jau uzkabintu ir noretusi placiai atverti pinigine...pabedavojau,kad brangu,6 lt maisiukas,o reik jo man tik puses,nusipirkau zaliu ir baklazaniniu ir vsio rolleyes.gif as 10 numerio perku

as dabar labai tautines riesines mezgu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olaiva: 31 rugpjūčio 2012 - 15:17
Aš su Olaiva nedraugauju bebe.gif
tik sugalvoju, kokias noriu megzti, ana jau padaro...
Jau taip žiūrinėjau į panašias, kur paskutines rodei, nes labai užsigeidžiau tokių, kur raštas per visas riešines eina, žiūriu - jau yra!

Sekančios jau galvoj sėdi lygiai tokios snaigutės su dviejų spalvų siūlais... O ji tuoj jau įdės... doh.gif . Gerai tik, kad mano galvoj ir siūlų krepšy kitas spalvų derinys ax.gif

nieko ir nesakyčiau, bet negana to, kad grynai gaunasi, kad nusižiūrėsiu čia pat, ką tik padarytas, bet tai gi svarbiausia - Olaivos tokios gražios, tokios kokybiškos wub.gif , kad gėda savas ir rodyti unsure.gif
Atsakyti
Olaiva, va čia tai jau aukštasis pilotažas thumbup.gif O kaip pavyksta gražiai siūlų galus paslėpti toj vietoj, kur spalva keičiasi?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 30, 18:06)
maniškės,dar šiltos nuo šviežumo  biggrin.gif
tamsiai mėlynos,o karoliukai tai labai įdomūs,net nžn ar foto matysis:vidus kaip saldainių "vėželiai",o aplink skaidri melsva spalva bigsmile.gif na tokie kaip su aura wub.gif

user posted image

wub.gif wub.gif
Kaip prabangiai atrodo rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif . Koks cia siulas?

kelinto nr virbalais mezgate riesines is baltika siulo?
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2012 08 31, 15:28)
Aš su Olaiva nedraugauju bebe.gif
tik sugalvoju, kokias noriu megzti, ana jau padaro...
Jau taip žiūrinėjau į panašias, kur paskutines rodei, nes labai užsigeidžiau tokių, kur raštas per visas riešines eina, žiūriu - jau yra!

Sekančios jau galvoj sėdi lygiai tokios snaigutės su dviejų spalvų siūlais... O ji tuoj jau įdės...  doh.gif . Gerai  tik, kad mano galvoj ir siūlų krepšy kitas spalvų derinys  ax.gif

nieko ir nesakyčiau, bet negana to, kad grynai gaunasi, kad nusižiūrėsiu čia pat, ką tik padarytas, bet tai gi svarbiausia - Olaivos tokios gražios, tokios kokybiškos  wub.gif , kad gėda savas ir rodyti  unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif ot tai beda cool.gif

QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 31, 15:29)
Olaiva, va čia tai jau aukštasis pilotažas  thumbup.gif O kaip pavyksta gražiai siūlų galus paslėpti toj vietoj, kur spalva keičiasi?

sitas megsiu 4 spalvu,jei buciau tik melynai bordo,tai siula buciau pratempinejusi kas 18 eiliu,bet dabar nukerpu ir imezgu,visai neblogai gaunasi ir beveik nesimato wink.gif

QUOTE(mamkaa @ 2012 08 31, 15:31)
wub.gif  wub.gif
Kaip prabangiai atrodo  rolleyes.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif . Koks cia siulas?
kelinto nr virbalais mezgate riesines is baltika siulo?

cia tokia vilnele is mano asmeniniu klodu biggrin.gif
o is baltikos mezgu ivairiai g.gif vienas su 1,25mm,su 1,5,dabar va su 1,75 tas dryzuotas,nes bordo baltika nelabai plona pasitaike...
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 31, 16:04)
siulinis velnias tave sugunde biggrin.gif
kur ir po kiek papirkai?

pasidaviau velniui Šilianių turgely doh.gif Pirkau atrodo po 5,60, pabandymui pilkus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 31, 16:15)

as dabar labai tautines riesines mezgu  biggrin.gif

Nerealiai gražu wub.gif
Atsakyti