Merginos, o sakykit, kur Kaune Gutermann biserio 2 mm (nes 2,5mm per didelis man) yra gyvai pirkti? Užėjo noras išbandyti ir palygint su Preciosa
QUOTE(bananžuvė @ 2012 08 31, 00:32)
Pagiriamieji žodžiai
Nusipirkau Baltica siūlų. Po debiuto su jais pasipasakosiu... Ir koks velnias nešė mane į siūlinę Ėjau vieno matkelio o parsinešiau pilnas rankas
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 31, 14:56)
Pagiriamieji žodžiai
Nusipirkau Baltica siūlų. Po debiuto su jais pasipasakosiu... Ir koks velnias nešė mane į siūlinę Ėjau vieno matkelio o parsinešiau pilnas rankas
siulinis velnias tave sugunde
kur ir po kiek papirkai?
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 08 31, 14:56)
kokių spalvų?
Aš igi su savoo dar labai maža patirtim (kol kas turėjau tik 4 poreles), pirmą kartą mezgu su baltica!
Pirma numezgiau vieną dobiliuotą iš raudonų siūlų, bet paskui vaikis išsitarė, kad ir jam labai norėtųsi... pasiūliau kaukoles - apsidžiaugė
Tad šitas mezgu iš juodų siūlų. Ir koks man netikėtumas - siūlų storis skiriasi Juodi - plonesni.
Ar čia mano rankos kitaip dirba
Paksaičiavau akis, eiles pagal raudonas, o čia gavosi vos-vos
Ir su karoliukais Guetermann... pamenat, verkiau, kad reikia papildomo siūlo. Tai va, su tuo papildomu susivėriau ant juodų - jie tikrai mažesni, nors ant dėžutės parašyta 9,0 ... Bet už tai lygūs kaip vienas, o kita dėžutė, iš kurios dobiliukus piešiau - visokie...
Ar nebūsiu kokių šiukšlių papirkus
skiriasi ir baltikos storiia,nuo partijos matyt,nuo spalvos.as turiu senesniu juodu baltikos siulu,tai labiau sukti ir storesni,neseniai pirkta juodu matkiuka turiu,plonesni zenkliai,jau net be akiniu skirtuma įžlibinu.
o karoliukai ir tie preciosa,vieni kokybiskesni,kiti nelabai...matyt nerasim to tobulumo,kad viskas dziugintu.bet is to,ka gaunam nusipirkti,irgi imanoma gera rezultata isgauti
siandien bazej tik 2 spalvu nusipirkau preciosa,kazkaip prikabinta ju daug,bet kad kazkas labai jau uzkabintu ir noretusi placiai atverti pinigine...pabedavojau,kad brangu,6 lt maisiukas,o reik jo man tik puses,nusipirkau zaliu ir baklazaniniu ir vsio as 10 numerio perku
as dabar labai tautines riesines mezgu
o karoliukai ir tie preciosa,vieni kokybiskesni,kiti nelabai...matyt nerasim to tobulumo,kad viskas dziugintu.bet is to,ka gaunam nusipirkti,irgi imanoma gera rezultata isgauti
siandien bazej tik 2 spalvu nusipirkau preciosa,kazkaip prikabinta ju daug,bet kad kazkas labai jau uzkabintu ir noretusi placiai atverti pinigine...pabedavojau,kad brangu,6 lt maisiukas,o reik jo man tik puses,nusipirkau zaliu ir baklazaniniu ir vsio as 10 numerio perku
as dabar labai tautines riesines mezgu
Aš su Olaiva nedraugauju
tik sugalvoju, kokias noriu megzti, ana jau padaro...
Jau taip žiūrinėjau į panašias, kur paskutines rodei, nes labai užsigeidžiau tokių, kur raštas per visas riešines eina, žiūriu - jau yra!
Sekančios jau galvoj sėdi lygiai tokios snaigutės su dviejų spalvų siūlais... O ji tuoj jau įdės... . Gerai tik, kad mano galvoj ir siūlų krepšy kitas spalvų derinys
nieko ir nesakyčiau, bet negana to, kad grynai gaunasi, kad nusižiūrėsiu čia pat, ką tik padarytas, bet tai gi svarbiausia - Olaivos tokios gražios, tokios kokybiškos , kad gėda savas ir rodyti
Jau taip žiūrinėjau į panašias, kur paskutines rodei, nes labai užsigeidžiau tokių, kur raštas per visas riešines eina, žiūriu - jau yra!
Sekančios jau galvoj sėdi lygiai tokios snaigutės su dviejų spalvų siūlais... O ji tuoj jau įdės... . Gerai tik, kad mano galvoj ir siūlų krepšy kitas spalvų derinys
nieko ir nesakyčiau, bet negana to, kad grynai gaunasi, kad nusižiūrėsiu čia pat, ką tik padarytas, bet tai gi svarbiausia - Olaivos tokios gražios, tokios kokybiškos , kad gėda savas ir rodyti
Olaiva, va čia tai jau aukštasis pilotažas O kaip pavyksta gražiai siūlų galus paslėpti toj vietoj, kur spalva keičiasi?
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 30, 18:06)
maniškės,dar šiltos nuo šviežumo
tamsiai mėlynos,o karoliukai tai labai įdomūs,net nžn ar foto matysis:vidus kaip saldainių "vėželiai",o aplink skaidri melsva spalva na tokie kaip su aura
tamsiai mėlynos,o karoliukai tai labai įdomūs,net nžn ar foto matysis:vidus kaip saldainių "vėželiai",o aplink skaidri melsva spalva na tokie kaip su aura
Kaip prabangiai atrodo . Koks cia siulas?
kelinto nr virbalais mezgate riesines is baltika siulo?
QUOTE(Nata* @ 2012 08 31, 15:28)
Aš su Olaiva nedraugauju
ot tai beda
QUOTE(Alexandra83 @ 2012 08 31, 15:29)
Olaiva, va čia tai jau aukštasis pilotažas O kaip pavyksta gražiai siūlų galus paslėpti toj vietoj, kur spalva keičiasi?
sitas megsiu 4 spalvu,jei buciau tik melynai bordo,tai siula buciau pratempinejusi kas 18 eiliu,bet dabar nukerpu ir imezgu,visai neblogai gaunasi ir beveik nesimato
QUOTE(mamkaa @ 2012 08 31, 15:31)
Kaip prabangiai atrodo . Koks cia siulas?
kelinto nr virbalais mezgate riesines is baltika siulo?
cia tokia vilnele is mano asmeniniu klodu
o is baltikos mezgu ivairiai vienas su 1,25mm,su 1,5,dabar va su 1,75 tas dryzuotas,nes bordo baltika nelabai plona pasitaike...
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 31, 16:04)
pasidaviau velniui Šilianių turgely Pirkau atrodo po 5,60, pabandymui pilkus
QUOTE(Olaiva @ 2012 08 31, 16:15)
Nerealiai gražu